- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zonusz
üzenetére
Igen, fémházas:
Strapabíró kialakítás, prémium megjelenés.
Fertőtleníthetőség, teljes mértékben alumíniumból készült ház és MIL-STD kategóriájú
strapabírás jellemzi ezt az időtálló, prémium megjelenésű számítógépet.ITT a gyári leírás, elég részletesen le van benne írva minden.
-
-
albi31
aktív tag
válasz
zonusz
üzenetére
Hát én számítottam erre egy belépő kategóriás notinál,na de a tiednél?Hogy melyiket válaszd?pfúú..hát nézz utána itt a apróhirdetéseknél,hogy ki árul több típusú HP-t,és kérdezd meg tőle nyugodtan,emlékszem valakire,csak rég nem találkoztam a nevével,ő az :"SeniorTilla"
-
albi31
aktív tag
válasz
zonusz
üzenetére
Sajnos mostanság a Compaq olcsó kategóriája szokta ezt a hibát produkálni(a különböző villogások különböző kódokat jelentenek,ezeket itt találod!),de egy Elitebook-nak azért nem kellene,én a helyedbe a memóriafoglalatokat megtakarítanám egy már nem használt fogkefével+alkohol(ha nincs speciális zsíreltávolító spray-d..a WD40 nem az!!!)
Nézd meg még azt is,hogy van-e frissebb BIOS,mint a tied.Ha van,frissítsd! -
kutga
félisten
válasz
zonusz
üzenetére
A napokban én is kapok egy olyat. Jól teszi a dolgát?
alexan
Nem sima OEM Win7-et raktál rá? A gyárit visszarakni nem biztos hogy jó ötlet ha már eddig sem működött. Szerezz egy MSDN 7-est, ha az is megvolt és nem megy akkor szerviz, úgyis van rá gari még bőven.Anno engem is megkerestek a PH!-ról mindenféle renew meg külföldről hozott gépekkel, de én nem kértem belőlük, lehet kifogtál egy hibás darabot.
-
Yuden.Yari
csendes tag
válasz
zonusz
üzenetére
HD Sentinel mit mond a HDD-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx