- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen így szokott lenni. Ezért (is) nagyon fontos számlával venni a gépeket, illetve megőrizni a számla másolatát, ha pl. cégre veszed. Minden ügyfelemnek elmondom én is. Sőt van, hogy a számla dátumától számított 1-2-3 év +1 hónapig érvényes a gari. Volt már ilyen is, simán megcsinálták garban agépet.
-
Közben a történetemre pont került. Bár a HP rendszere szerint már nem volt garanciális, a számla/garijegy szerint 11-03-ig még az. A HP telefonos támogatásnak bediktáltam a sorozatszámot, kérték küldjem el a számlát és garanciajegyet. Másnap csörög a telefon, 11-re jön a szerelő egy új alaplappal. Kicserélte, működik.
Szóval a borúlátó frusztrációmból végül happy end lett. -
kispx
addikt
Sziasztok,
Akinek már van tapasztalata, a HP ZBook Firefly 16 G10 5G398ES notebookkal vagy a termékcsaládjával, az megtudná mondani, hogy szokott-e probléma lenni a zsanérjával, vagy túlmelegedéssel? Ez vagy a Elitebook széria van minőségibben összerakva?
(Szerk.: új hozzászólás szeretett volna lenni) -
-
PiriRC
csendes tag
HP notebook táskában tartom. Használat közben nem takarom le a nyílásokat, asztalon használom és érezni, ahogy fújja ki a meleg levegőt. Ritkán használom, kb. havonta 3 órát. Paszta minőségét nem ismerem... Nem látom a ventilátort, de hallom és érezni a kiáramlást. Abban bíztam, h ventilátor baja van, azt észlelik a szervizbe.
Vissza viszem inkább, valamit reszeljenek rajta.
Köszi a válaszodat. -
-
Csípd meg, mert Karácsonyra lehet, hogy nem lesz mit megvenni, nem lesz áru. A HP disztribútorok hetekre, hónapokra vesznek fel rendelést, és a vásárlási láz még el sem kezdődött. Ha sikerült, írd már meg, hogy tényleg megkaptad-e vagy csak 2-3 hónap múlva tudják szállítani, vagy felajánlanak másik gépet helyette, stb-stb ahogy szokták
-
-
hallador
addikt
A HP 1 évet ad meg, akkumulátorra nincs vagy ország függő az 1 éves gari.
Amit a magyar magykerek árulnak pedig nem 1/1/0, hanem 1/1/0 + 3/3/3 + extended is van benne. Szóval a garancia lesz az egyik kulcs. Csak így versenyképes a konkurenciával.(#49617) Misi-67gyurc
Nem lesz, hivatalosan visszavont termék, már csak raktárkészletről lehet kapni. Hivatalos Windows 10-hez már nem nagyon lesz semmi. De más is belefutott itt ott hibába. [link]
Ha nincs hiba csak driver kell, akkor hagyjad, és használd.
-
-
-
-
wreakz
tag
Pontos típussal nincs tapasztalatom, de a szétszerelése ugyan ilyen (https://www.youtube.com/watch?v=EaAqWkOmXfg) Mármint a base, és a topcover ilyen.
UEFI-t egyfolytában fejlesztik FreeDOS-os gépekre neked kell telepítened mert az alaplapi uefi-ben hdd mem test van csak.
Mem, ssd csere nem probléma, még nem is okoz garancia vesztés se. -
-
pazola
tag
Szerintem tegyel melle meg 15-20k-t, es vegyel egy i3-as procival szereltet.
En is csak lesek, hogy itt (meg a tobbi ph-forumon) milyen dolgok repkednek, de tavaly vettunk egy HP 250 G5-ot (fhd, win10, i3, 4GB, 500GB), 130e-ert, es arra, amire vettuk tokeletes (ssd-t tervezek bele meg, meg +4GB memoriat, de ugyis meg fog allni valahol 170e kornyeken, es ha birja, akkor a kovetkezo (meg) legalabb 4 evben meg van oldva a laptopkerdes).
De ezek mar inkabb csak kenyelmi funkciok, bongeszeshez, libreoffice-hoz, filmnezeshez tok eleg, jatekra meg nem hasznaljuk. Ha ebbol leveszed az w10-et (meg az fhd-t), akkor majdnem kijon a mostani penzedbol.
-
-
Veszel a használtba egy használt magyar billentyűt, ennyi. Vagy szólsz West-nek és felmatricázza, felgravírozza neked, olyan lesz mint a gyári. A billentyűzet kis része a gépnek, ne a magyar billentyű miatt vegyél vagy ne vegyél meg egy gépet szerintem. Sokkal fontosabb a beltartalom és az ár/érték arány.
-
hát az ár az verhetetlen, de:
1.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-vivobook-x540ma-gq175t-laptop-15-6-pentium-8gb-128gb-windows-10-1270337.html#specifik_C3_A1ci_C3_B32.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_acer-extensa-15-ex2540-38ux-laptop-nx-efheu-035-15-6-full-hd-core-i3-4gb-256gb-ssd-linux-1267769.html#specifik_C3_A1ci_C3_B3Persze ezek drágábbak, ezt értem. A kettő közül azért az asust venném, mert 8gb ram, 256mb ssd, 4 mag-os cpu, és windows is jár hozzá.
Amit te küldtél az 4gb ram 128mb sdd 2mag cpu. KB a fele. Nem lenne alkalmas normális működésre.Üdv
-
A 13-15 óra, azt úgy képzeld el mint mikor a kocsinál írják, hogy 5l fogyasztása..... (hátszéllel, 1 ember ül benne stb). Esetleg úgy bír 13-at ha fullra leveszed a fényerőt és alig használod. Kb 4-6 óra a reális.
Illetve, ne vedd meg. Ránéztem a linkre. Nem tudom az árát, de ne vedd meg.
-
-
-
-
Chaser
legenda
a bőven elég erős túlzás ( :
múltkor egyik 4gb-os modult kivetem a gépből, aztán elfelejtettem, win állandóan sipákolt, hogy kevés a ram ( :
aztán csak a chrome ment meg 1-2 alap sw ami ramot alig eszikszerk: castiels mért hasonlítasz egy ezer éves modellt egy maihoz, ami egyébként teljesen más kategória?
kettőnek mi köze egymáshoz? tényleg érdekel, hogy ezt egyesek hogy vezetik le maguknak
kismillió modellt adott ki a hp, ahogy az összes többi gyártó is, adott típust veszel, ha abból volt 100 darabra rálátásod az is semmi
segítek, bármiból foghatsz ki defektest, vagy amivel csak a problémád lesz, ha félsz a rizikótól nem kell venni semmit, az a megoldás -
ro_bert17
őstag
Igaz lövésem sincs mit takar a cikkszámban a H, viszont több mint másfél éve vásároltam ebben a boltban pontosan ugyan ilyen készüléket, ugyan ennyiért.
Hogy a webshop mivolta mennyire megbízható azt megint csak nem tudom, mert mi konkrétan a feltüntetett boltban vásároltunk.
Akkoriban több külföldről behozott, nagyon szép gép közül lehetett választani, és 1 év garanciával árulták.
Sajnos a nagy fokú igénybevétel miatt az 1,8-as microsata csatlakozós hdd elromlott a mi gépünkben, és ennek a pótlása elég nehézkes volt (jelenleg adapterrel msata ssd van benne, amivel elég kellemesen lehet offizoni).
Ha nagyon szimpatikus a 2530p, véleményem szerint biztosan van ettől kedvezőbb ajánlat a piacon. -
-
BénaNyurga
aktív tag
Az összeg meg 160k
-
BénaNyurga
aktív tag
Most ebbe ne köss már bele semmi értelme
Igazad van... nem a HP hibája... de egy laikus felhasználónak magyarázd már meg...
Tény hogy lehetett volna érdeklődni a laptop megvétele előtt de őszintén egy alapfelhasználó nem fog! Innentől lehetne ez a gyártó hibája is hogy nem hívja fel a figyelmet hogy csak win8 64 bitDe mind1 ez hit vita és ha belemegyünk az lesz hogy te mondod a magadét én az enyémet és ennyi semmi értelme...
Szerintem mind két fél részéről jogos a dolog itt jelezném " nem én nem néztem utána "
Így vitázni se fogok erről!ilyen hardver ennyi pénzért nincs másik
Jogos van másik csak körbe kell nézni -
deathtania
senior tag
a válasz szerintem le van írva:
"HP SoftPaq Download Manager provides a simple, powerful way to download software updates for the HP client PC models in your environment.."
A support assistant pedig többet tud ennél:
'HP Support Assistant is an HP application that can help you optimize your PC performance and resolve problems with automated updates and tune-ups, troubleshooting tools, online technical content, and several assistance options'.
-
deathtania
senior tag
nekem hp support assistant van a gépen, az szedi le a frissített divereket. ezt a softpaq-ot nem ismertem.
(#27995) Sanyabá: véleményem szerint ha pénzben ugyanott vagy, akkor ne is gondolkodj, mert akkor az egészre kiterjed a HP garancia, és ha gigszi van, akkor nem kell szerelgetned vissza mindent az eredeti helyére, hogy elvigye a futár.
-
deathtania
senior tag
én supportnál a személyes kontaktban hiszek, nem írogatok nekik, mert az rendszerint mindenhol elveszik, nemcsak a hpnál, hanem a samsungnál, dellnél, és a legtöbb webshopban is (egyedül az ipon volt eddig olyan, hogy egyszerűbb volt nekik emailt írni, mint felhívni...). és telefonban rendkívül segítőkészek. ha június eleji hsz-eket megnézed meglátod, hogy miért hívogattam őket jó darabig.
-
kutga
félisten
Ezt próbáltad?
-
pumukli23
senior tag
Saját tapasztalatom nincs, de egyik kollegának 2 hét alatt 2 univerzális tápja füstölt el. Az egyik 4k körül volt, a másik 7k körül. Egy új HP töltő is e körül van, garanciával.
Persze ha különböző gyártótól származó gépekhez akarod ugyanazt a töltőt használni, akkor lehet filózni univerzális töltőn is. -
Gigabyga
aktív tag
azért vettem ki,hogy minél tovább használható legyen paraszti ésszel gondolkodtam..illetve azért kérdeztem,mert arra gondoltam az tett be az előző DV6-nak hogy ki volt véve az akksi és túl feszt kapott amit az akksi elviselt volna de a gép már nem így gondolta
amúgy ezeknél a notiknál mekkora az elfogadható játék közbeni cpu/gpu hőmérséklet?
-
pumukli23
senior tag
az AMT egy jó cucc üzleti környzetben. Távmenedzsmenthez miegymáshoz kitűnő, az intel vpro-val jelölt procijai támogatják. Még nem használtam semmire, rá kéne szánni kis időt kipróbálni mit tud, pl ha otthon hagyom a lapost és kell róla valami a melóhelyen, akkor jó lenne ha el tudnám érni.. stb..
-
Gigabyga
aktív tag
Hirensbooton lévő memtesztet is futtattam és azon se jelzett..
Memtesztet tudom hogy kell végig nyomatni 3hónapon keresztül nyomattam barátnőm gépén mert mindig szar volt...
Mást hogy lehet letesztelni?most is tök sokat játszottam és semmi baja még az aida64-re gyanakszom h az szopatott folyamatosan futott a gépen néztem a hőfokokat lehet amiatt? -
1501N
tag
-
-
Thusor
őstag
Nem szeretném eltenni. Pont ez az, hogy én használnám az aksit de nem minden nap. Melóhelyen ha konferencia van, vagy ki kell menni egy telephelyre akkor csakis aksit tudok használni...de ezt nem lehet mindig előre tudni. Tehát engem az érdekelne ha van egy 9 cellás aksim amit nem minden nap használnék, mert főként hálózatról nyomom...akkor 2 hetente le kell-e merítenem az aksim, vagy valami más trükk amivel jobban karbantarthatnám az aksit?
-
spyduck
nagyúr
s - standard (beginer business a Probook óta)
b - small business
p - professional (corporate business)
w - workstation (corporate business) - a "p"- től csak VGA-ban különbözik + talán ellenállóbb de ez sztem marketing.A "p" és "w"-nél ilyenek vannak:
Minőségi funkciók:
- HP DuraCase magnézium ötvözet kijelző burkolat
- HP DuraFinish karcállóbb műanyag elemek
- HP DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb billentyűzet
+Elitebook alumínium és platina borítás
Biztonsági funkciók:
- HP 3D Drive Guard fizikális rázkódás merevlemez védelem
- TPM 1.2-es biztonsági modul
- Ujjlenyomat azonosító
- Smart Card kártyaolvasó -
adm
őstag
így követik egymást a modellek:
nc6400 -> 6910p -> 6930p -> 8440p -> 8460p - 14" felsőkategóriás üzleti
nx7400 -> 6710b -> 6730b -> 6540b -> 6560b - 15" középkategóriás üzleti
nx6400 -> 6510b -> 6530b -> 6440b -> 6460b - 14" középkategóriás üzletiaz nc6400 is egy remek gép, ha t7xxx szériás procival szerelt még akár jobb is lehet mint egy egy 6910p. azon még nem érintő gombok voltak...
[ Módosította: KrAt ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest