- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
fkenny #21299 üzenetére
Ha ez a HP procija meg VGA-ja lenne a mostani T61-emben akkor azt mondom, hogy ez a tökéletes gép.
A többi HP-hoz képest is kriminális a billentyűzete, a T61-hez viszonyítva meg ég és földDe nem akarok flame-et.
Gyere dolgozni hozzánk, aztán egy idő után visz neked is a postásbá -
kraftxld
félisten
Most kaptam egy zsír új céges 6560b-t.
Azok a kurzor gombok meg pgup pgdwn elrendezés -
-
icons
addikt
Hello!
Van egy HP nc6220-am. A kérdés az lenne, hogy pl a memóriákhoz milyen Torx csavarhúzó kell? T6 vagy T8?
Illetve: ha veszek egyet, hol tudom még használni? (újabb laptopokhoz kell pl? vagy telefonokhoz?)
Köszi!
-
spyduck
nagyúr
válasz
tuctuc #21267 üzenetére
Én Ati VGA-val próbáltam, az inteles HD-s gépek nem szoktak melegedni. A 8510p egy 4 éves konstrukció, vállalti környezetbe, jó, h hangosabb. Merom magos CPU és ezer éves ATI HD2600-as. Egyik se a hűvösségéről ismert.
Bill és touchpad: És melyikenek volt kényelmes? Bár tippelnék: 6510b, nw8440, 8510p?
A piacon kapható notebookok 80% ebben az árkategóriában sokkal jobb mint a G6. A lifebook A531/A530 is fényévekkel jobb, több a gari és olcsóbb is. -
szata.68
senior tag
válasz
Magnum_ #21273 üzenetére
A felbontás nem oké sokszor.
Bekapcsolom,és az előbb pl 640x480-ban jön be,de van amikor máshogy,a lényeg,hogy nem 1366x778-ban,hanem 4:3-as arányban-
Csak akkor van ez,ha nem kötök rá külső monitort,ha az van rádugva (esetek 90%-ban,azért csak most telt be a pohár) akkor azzal jól megy.
Az újratelepítés sem oldotta meg a gondot,és mivel a kezdetek óta van ez a probléma,azért már inkább elvinném. -
Syl
nagyúr
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok Fórumtársak.
Szeretnék tanácsot kérni. HP Mini 110 3063eh típusú netbookomba szeretnék memóriát bővíteni, viszont semmit nem találok az alaplapról, hogy mennyit fogad. Youtubeon van pár videó, ott 2gb ddr3-ra simán kicseréli a srác, de vajon a 4gb-s is menne?
Valamint még garis a gép, ( majdnem két évig
) gondolom, ha partizánkodni kezdek ram csere ügyben, buktam a garanciát. Vagy nem?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Gabbo
-
tuctuc
aktív tag
Jut eszembe, volt G62-őm is, na az egy hangos gép volt, pedig csak egy P320 volt benne.
-
tuctuc
aktív tag
válasz
spyduck #21261 üzenetére
Hadd ne soroljam fel, csak HP-ből volt vagy 5-6 (dv2000, 615, 6510b, dv5, nw8440, 8510p).
Most 8510p-m van, ahhoz képest is halkabb és hűvösebb. Mondjuk a G6-ban p6200 van és intel vga, lehet, hogy erősebb hardverrel 100%-on pörgetve hangos, de így leszólni azért nem kéne. -
szmoli
csendes tag
Sziasztok!
Ha bekapcsolás után csak a ledek világítanak(semmi sípolás ha memória, ram hiányzik) akkor az alaplaphiba vagy esetleg lehet vga(nvidia) hiba is?
-
szata.68
senior tag
Helló
Ha a laptopom (8440p Elitebook) szervízbe kell vinnem (Notebookstore) akkor ha véletlenül van rajta tört szoftver,akkor töröljem le előtte róla,vagy nem foglalkoznak azzal?
Üdv.
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van,hogy egy HP Pavilon DV 6 1220 sh gépben milyen merevlemez(SATA,SATA 2) van?
Sajna nem tudtam kinyomozni.
SSD-t szeretnék beletenni,és nem vagyok biztos benne,hogy a SATA 2 SSD működni fog benne. -
Sobod87
tag
Sziasztok!
A héten szeretnék venni egy HP Pavilion g6-1119sh notit, arról érdeklődnék, hogy milyen tapasztalatok vannak róla, a fő felhasználási terület CAD illetve SolidEdge lenne illetve, néha levezetni a feszültséget egy-két játékkal. Szerintetek megfelel erre a célra? Előre is köszönöm!
-
Rocky96X
tag
Sziasztok!
Hogy kell a laptop akksit tárolni ha nem használom? Olvasgattam de sokan mást írnak. Van aki azt mondta hogy fullra töltve hűvös helyen, valaki meg azt hogy merítve 40-50%-ra és úgy eltenni. Melyik most akkor a helyes? -
spyduck
nagyúr
válasz
Ace Ventura #21245 üzenetére
Inkább Fujitsu Lifebook-ot vegyél, sokkal jobb gép!
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Egy ilyet szeretnék venni magamnak.[link]
Nem igazán van szükségem diszkrét vga-ra, de ha már megvan akkor nem tudom, hogy mennyire jó a hűtése.Nem melegszik nagyon a gép tőle?
Ha linkelnétek integrált vga-s kártyával szereltet, azt megköszönném.Persze lehet olcsóbb ennél. -
Hunter2
addikt
válasz
szpal17 #21243 üzenetére
idáig én is eljutottam csak nincs piktogram a touchpadhoz az F billentyűkön. Biosban nincs ilyen lehetőség a synaptic meg nem látja az eszközt pedig az eszköz kezelőben látható.
Na majd szétszedem és megnézem rá van-e dugva egyáltalán, bár akkor az eszközkezelő sem látná. -
szpal17
őstag
válasz
beluschi #21242 üzenetére
Valószínűleg el van sajnos használódva az akku. Meg tudod nézni everest-el vagy a HP Support Assistant programmal, hogy hány %-ban van...
Hunter2: Synaptic touchpad driverben van esetleg disable lehetőség a touchpadhoz. Esetleg Biosban lehet még letiltva....vagy FN+ F valamelyik...
-
beluschi
tag
Üdv!
Van egy Hp 6910p gépem, vettem hozzá egy használt akkumulátort. Betettem a laptopba, 66%-ot írt ki, 1,5 órás üzemidővel. 45 perc alatt lement 33%-ra, utána nem figyeltem, de 10 perc után kikapcsolt. Feltettem hálózatra a gépet, elkezdte tölteni, de 42%-ig töltötte csak fel, utána nem töltötte tovább az akkut. A gondom az, hogy ha levettem hálózatról a gépet, egyből ki is kapcsolt, tehát hiába mutat 42%-os töltöttséget az akkura, nincs benne kraft.
Van valami ötlet, hogy mit lehet vele kezdeni, vagy pont most halt be az aksi és ennyi.
-
Hunter2
addikt
egy hp 6735s-en nem meg a touchpad, milyen billentyű kombinációval lehet engedélyezni? Hátha csak le van tiltva.
-
Cyrin
addikt
na csak megtartja a hp a pc üzletágát.
fölösleges volt sokak véleménye, hogy azért nem vesznek hp gépet, mert kivonul a piacról a cég. -
syC
addikt
Az milyen: frissitettem 2540p-n a gma drivert -> kékhalál. Ennek dacára minden tökéletes.
( régi driverrel 1600x1200 volt a max külső moncsi felbontás, most viszi az 1920x1200at)
-
tuctuc
aktív tag
válasz
Rocky96X #21228 üzenetére
Helló!
Normális, ha koszos belül. Fújd ki a port a bordák közül és pasztázd újra, így 3 éves korban már számít, akár 15 fokot is, mondjuk nekem 8510p-m van, ami ATi-s, de kb. egykutya. Két perc alatt végzel vele 3 feles után is, szóval nem egy nagy kaland.
http://www.insidemylaptop.com/disassemble-hp-compaq-8510p-8510w-notebook-pc/
Ami neked ebből kell:
STEP1, STEP4-STEP7, STEP9, STEP10Hajrá!
tuctuc
-
Rocky96X
tag
Helló!
Van egy HP 8510w-m (T7700, quadro 570m) szerintetek normális az hogy csak netezés közben 45-50 fok körűl van proci 47-48 fok körűl meg a vga? Van amikor a proci hírtelen felugrik 60fok körülire de kb fél perc alatt visszahűl. Prime 95 alatt 80fok körűl van.
Köszi -
qse2rgz5
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg tönkrement az akku a gépemben (8530p). A tálcán a telepet jelző piktogram villog egy kis piros táblával a közepén és azt írja ki, a teleppel problémák lehetnek, véletlenszerű leállás fordulhat elő. Ez elő is fordult már kétszer, mindkétszer 30%-os töltöttség körül. Az akku már nem garanciás sajnos.
Van valamilyen program, amivel az akku elhasználódottságát, hibáit lehet tesztelni? Esetleg lehet valahogy egy ilyen programmal cellát, vagy a hibás részt letiltani? -
tuctuc
aktív tag
HP 630/635-ről van valakinek személyes tapasztalata?
Kijelző, bill, zaj, melegedés érdekelne. -
kosian24
tag
Hogyan tudnam terhelni? Van erre valami program ami erre valo es utana tudni is fogom h mi a szitu, hogy biztosan rendben van-e?
-
kosian24
tag
Sziasztok! Van egy hp550 laptopom amit tegnap hirtelen meghalt. Elvittem szervízbe és a csávó mondta, hogy ezeknek típushibája, hogy megfőzik a videókártyát egy idő után... A lényeg, hogy megpróbáltam szétszedni, de sajnos a memória nem akart kijönni és mire végre kiugrott, a mellette levő panelről leszakított egy picike kis ellenállás szerűséget. Na gondoltam magamban, itt akkor tényleg vége van, ráadásul szét sem tudtam szedni teljesen... Összeraktam, elkönyveltem a sikertelenséget, mégegyszer utoljára bekapcsoltam és azóta működik!!! Nem tudja valaki mi lehet az az ellenállás és mi a szerepe? Kb 1mm az egész és volt belőle több is. Előre is köszi a választ.
-
klambi
addikt
na ezt hogy tudom énis megcsinálni, hol tudok ilyen keretet venni és hozzá a kábeleket?
-
fabko
tag
Sziasztok !
HP pavilion g6 notebookra szeretnék XP-t telepíteni, de sehol nem találok F6 drivert, amit beadnék USB FDD-n. Honnan lehetne beszerezni?
Köszönöm a segítséget!
-
spyduck
nagyúr
Athlon64: mind1, ddr3.
ZCoyote: sztem nem.
bAtt001: szedd ki a bill-t, nagyon könnyű. Utána meg kifújod a rézlamellákat akár szájjal. -
klambi
addikt
na megvan de ezt hogy mivel megtudom csinálni énis ilyenre vagy ez valami gyári okosság?
-
klambi
addikt
szevasztok!
az lenne a kérdésem hogy envy 15-be hogy raknak bele 2 vinyót, ssd-t és hdd-t, mert ha lehet akkor énis raknék bele 1 ssd-t
[link] -
bAtt001
addikt
van egy 4520s gépem ami 1 éves ezért már elég sok kosz megállt benne gondolom. így elég magas hőmérsékletet produkál átlagos használat mellett. na mármost, arra gondoltam hogy mivel még garis bevinném boltba hogy kicsit pucolják ki. ez kb meddig tartana kb (notebookstore-ban lett véve)? nem igazán tudnám most hanyagolni a gépet suli miatt, ezért kérdem
-
ZCoyote
őstag
Azt tudja valaki, hogy HP ProBook 4520s notebookban lehet az ODD helyére második HDD-t vagy SSD-t rakni? Illetve ha lehet, ez a csere garivesztéssel jár?
-
KilgoreTrout
senior tag
Lenne egy némileg hülye kérdésem:
Hogy a jobb szállítani egy 8440p-t, ha 9 cellás akksi van hozzá? Melyik oldala legyen "alul"? Mert vagy a fedél nyitógombja nyomódik be egy kicsit, vagy a kilógó akksit terheli a gép súlya a táskában.
-
Peter Kiss
őstag
8540p-be milyen memóriát pakolhatok? Van valami gyártófüggés, ilyesmi?
-
Kácsa
aktív tag
Esetleg tudja-e valaki,hogy az 8540p-ben melyik verziójú Display Port van ?
Az 1.1 vagy az 1.2-es ? -
Chaser
legenda
válasz
spyduck #21203 üzenetére
Nah jah, most látom pár HP géppel a hátam mögött és még több TP-vel hogy mi hiányzik a HP-ból. Hááát a thinkpad feeling
Én az utolsó csavarig eredeti alkatrészt akarok benne látni...
Mondjuk akunál meg pláne, nem szeretném ha egy bóvli belerobbanna.
Pár embert biztos megnevettet, de most a hp-t azért vettem mert benne van a kategória legnagyobb procija amit átrakok a T60-baHolnap belinkelem azt a scrrent, lássanak hát csudát a kicsik és a nagyok, a hp battery check én magam vagyok
-
spyduck
nagyúr
válasz
Chaser #21202 üzenetére
Egy 50.000ft-os gépbe még az 5000ft is sok
Én csináltam vmi "self test"-et vagy mi a szöszt és addig tesztelt amíg le nem merítette az akksit. Hogy pontosan, hogyan kell kalibrálni az akkut fogalmam sincs.
xcbiker-t kérdezd meg privátban, ő szervizes. Utána velem is megoszthatod a dologot, vagy akár mindenkivel. -
Chaser
legenda
válasz
spyduck #21201 üzenetére
Akkor simán menjek be biosba és ott a hdd teszt? Ez az aku kalibrálás?
Nálam teljesen úgy működött ahogy kell, biztos gyári. Ugy. vackot én nem vennék. A T60-amban olyan 9 cellás gyári aku van ez év elejéről 0 ciklussal hogy majd megszólal
szerk: Fillérekért ilyet mondjuk nem vesz senki, az elődöt ami 2009-es és kb 80 ciklussal 90%-os 9k-ért elég gyorsan elvitték. Kár hogy nem 10-ért mondtam
.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Chaser #21198 üzenetére
2%-al nagyobb lett a kapacitás
Amúgy ugyanúgy, csak Energiatakarékos módban működik. Vagyis működik kiegyensúlyozott üzemmódban is de villog az akku meg néha kikapcsol a gép. Ilyenek ezek az 5000ft-os akksi. Mondjuk szavam nem lehet mert 3,5 órát megy így is. Rendeltem már pár cimbimnek utángyártott akksit de persze, h csak az enyémben "rossz"
Kb. 1 hétig még egy 6910p utána update to 8460p
Itt nincs olyasmi mint lenovo-nál. hogy kiírja mikori az aku, mennyi ciklus van benne?
Fogalmam sincs. Nem foglalkoztam vele mivel fillérekért lehet akkut venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged