- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Bundás)
üzenetére
Ne a régi dv5-ösökből indulj ki, amikben 9600GT volt, ilyen alapon minden gép behal 2-3-4 év alatt, amelyikben nagy teljesítményű dedikált VGA van. A mostani (3 generáció óta futó) dv6-osok váltható vga-val vannak szerelve, és a hűtésükkel sincs baj. Magam is szoktam éjszakákat átjátszani dv6-oson dullhd tv-n, ekkor gyakorlatilag 8-10 órát megy a rendszer 100% terhelésen. Két postit tábla nagyon jó segítség a gumilábak alá téve

-
pumukli23
senior tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Hmm.. Végülis így könnyebben megtalálják a terméküket, ha ugyanaz a kódja, de azért furcsa. Persze több mint valószínű, hogy ugyanott készülnek, csak a végén nem a hp logó kerül rá..
Amit linkeltem, ott több webshopban a gyártónak a hp-t írja. Ilyen üzletet kell választani, aztán ha átvételnél mégsem hp, akkor lehet mondani, hogy kösz.. mégsem. -
G y u r C i
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Akkor lehetséges, hogy megpróbálom mivel már nem egy gépet szedtem szét, kézügyesség megvan, tapasztalat félig hiányos, informatikusként tudom mi mire való, már csak csavarnyúzó kell , meg egy belevaló kijelző.
(valakinek tapasztalat, hogy itt van-e valami lényeges különbség, értem ezalatt, hogy hp-s vagy sem, vagy mehet bele bármilyen a specifikációnak megfelelő?) Köszi
-
Magnum_
nagyúr
-
pumukli23
senior tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Itthon még nem találtam olyan áron amit írtál, csak eredeti hp-t 40k felett vinyóval együtt..
Többen vettek itt már ebayről vagy közvetlenül kínából és nem volt velük gond. Talán egy helyen egy csavaros rögzítési pont nem volt elég csavaros és nem fogta meg a gyári csavar..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Robotporszívók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Diablo IV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- További aktív témák...
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx