Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Displayport-hdmi témához:
Először az Iponos átalakítót hozták, azzal nem ment a hang. Most rendeltem egy gyárit a HP-tól, azzal hibátlanul működik a cucc...
-
zsoltee10
addikt
én nem vagyok híve az akksi kiszedésének, szerintem semmi értelme. egyrészt plusz gond, hogy nehogy az ember elfelejtse, másrészt tökéletesen működik szünetmentes tápként, harmadrészt elektronika felügyeli a töltöttségét, és szerintem jobb neki, ha mindig fel van töltve, kvázi csepptöltőn figyel egész nap. A másfél éves G62-őm akkumulátora 93%-os állapotú azáltal, hogy mindig töltőn van. A 8540p akksija is mindig töltőn van, és 8 hónap után 98%-os. Szerintem ez elég meggyőző, hogy hogyan is kell az akksit ápolni.
-
zsoltee10
addikt
válasz
csallozsolt #22391 üzenetére
én se találom.
meg a windows eszközkezelőben sem. a touchpadnak van kikapcsoló gombja, de a trackpointnak nincs. régóta csinálja? egeret használsz? touchpadot ha letiltod, akkor se jó? próbáltál már drivereket újra rakni, esetleg komplett rendszert? csinálj egy recoveryt. ha ezek se segítenek, akkor szerviz. garisnak kell még lennie bőven.
-
zsoltee10
addikt
válasz
csallozsolt #22341 üzenetére
biosból tiltsd le a trackpointot.
na én meg megkaptam a display port/ hdmi átalakítót, és nem oké.
a kép megy rendesen, de a hang nem. az eszközöknél ugyan felismeri a DENON erősítőt, de azt írja, hogy nincs csatlakoztatva. ha bekapcsolom az erősítőt, majd kikapcsolom, akkor azt írja, hogy csatlakoztatva, de hang nem szólal meg az erősítőn.
nem gyári hp átalakító, hanem valami más, de nem volt olcsó, 4k volt. -
zsoltee10
addikt
válasz
Thunderzolee #22268 üzenetére
Nekem egy napig nem volt hajlandó a hangot az erősítőre küldeni hdmi-n, a noti hangszórói szóltak, miközben a kép a tv-n volt. Aztán megjavult, most meg én se tudom reprodukálni a jelenséget.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Kalandor #22147 üzenetére
Ez szép.
Pedig ez tipikusan BIOS hibára utal, szellem a gépben.
Talán erre a hibára még nincs megoldás a legújabb BIOSban sem, sőt szerintem nem is ismerik a problémát. Ezen kívül (ami nem egyszerű) érdemes lenne megpróbálni más gyártó SSD-jével. Vannak rejtélyes inkompatibilitási problémák, ez is ilyennek tűnik.
-
zsoltee10
addikt
Vikthor fórumtárs segítségével és a K-lite codec pack felrakásával megoldódott a probléma. A lényeg, hogy rá kellett erőltetni a lejátszó szoftverekre, hogy AC3 codecet használjon, a codecet pedig be kellett állítani, hogy hdmi-n küldje ki a hangot.
Köszi nektek is a segítséget.
-
zsoltee10
addikt
válasz
SeniorTilla #11057 üzenetére
Dolby Digital se megy ki. Most rakom fel a K-lite codec packot.
-
zsoltee10
addikt
valamit nem jól csinálok, vagy nem tudom. felraktam a drivert. a rendszereszközök között ott van a High Definiton Audio Controller. Mégse megy. a driver megegyezik azzal, amit letöltöttem, ha manuálisan akarom frissíteni, kiderül, hogy a legfrisebb van fenn.
-
zsoltee10
addikt
köszi szépen, remélem beválik.
-
zsoltee10
addikt
haszál valaki hp notit filmnézéshez? Mármint hdmi csatlakozással LCD tv-re és erősítőre kötve. Úgy tűnik, hogy csak két csatornás hang jön ki a notiból az 5.1 helyett. Lehetséges? Kipróbáltam, és sima winamp hallgatásnál is azt írja ki az erősítő, hogy digitális jel, hdmi. Ugyanezt írja ki, ha elindítok egy hd filmet, ami DTS-ben szól, és csak sztereóban szól, pedig tuti biztos, hogy DTS a hangsáv, a lejátszó progi kiírja. Lehetséges, hogy nem jön ki az 5.1 hang a notiból?? HP DV3000-es sorozatú a noti.
-
zsoltee10
addikt
sziasztok.
én is HP noti tulaj lettem egy DV3 notinak köszönhetően.
kaptam hozzá távirányítót, de csak annyit csinál, hogy készenléti állapotból vissza lehet vele hozni. amúgy semmilyen gombra nem reagál. hol lehet beállítani? majd még biztos lesz kérdésem, egyelőre ismerkedek. nem volt még HP-m, jellemzően Dell notikat használtam eddig.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Strix g17 4050 gamer laptop
- Gamer Laptop ASUS Vivobook 15 K513 (11th gen I7)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ Samsung Galaxy Book 4 15th gen i7, 16gb ram, 10 óra akku
- HP 430 G5 Laptop 13,3" HD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/128GB SSD M2/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest