- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #22362 üzenetére
Szerinted miért linkeltem be ezt lejjebb?
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlElső körben magad is láthatod, h mennyivel van feljebb a listában a 4 magos processzor. Annyit még hozzátennék, h a 4 mag ereje ott jön jól, ahol olyan alkalmazásokat futtatsz, ahol mind a 4 mag ki van használva. Mert 2 magot használva megeshet a P540 gyorsabb, lévén jóval magasabb az órajele.
Sajnos annak a 4 magos procinak csak 1.8GHz-re telik, ez nem valami sok.A 17"-os laptopot nem lehet cipelni, csak kocsival.
Szüleimnek otthon egy 17"-os van, ráadásul a régebbi, 16:10-es kijelzős változat, párszor már vittem ide-oda, de inkább nem cipelem.. :/
A 15"-os notit is kényelmetlen hosszabb távon hordozni (szvsz).Én a helyedben megfontolnám amit itt írtak, h +1 egy monitort veszel hozzá.
Nekem is úgy van itthon. Van az asztali gépem, amivel játszok. Egy 22"-os (16:10-es) monitorral. Meg van a notim, amivel netezek, de a képe a monitorra van kötve, bill, egér, nyomtató, stb mindent rá tudok kötni, és ha kiterjesztett módba kapcsolom, még nagyobb kijelzőhöz jutok. Egy ekkora monitor 25ezer körül van itt az aprók közt. Bőven megéri.
És akkor megveheted a korszerű második generációs i5-ös gépet.Vagy adott árkategórián belül egy erősebb videokártyával szerelt notit is vehetsz, de az i5-ös HD3000 IGP-je is elég jól visz alap játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest