Új hozzászólás Aktív témák

• adnoctum18

senior tag

válasz koshmar #16399 üzenetére

Thinkpad T60, X40-et használtam, ezekhez tudom hasonlítani:
    -Melegedés szempontjából a jobb palmrest alatti terület a durvább, de még nem elviselhetetlen csak meleg, gondolom az I5 átka.:S
    -Zajszintje teljesen átlagos, mondjuk még nem nagyon terheltem, de nem tűnik vészesnek.
    -A bill megüti a mércét TPs szemmel is, nyilván nem teljesen olyan, de nem is mondanám egyértelműen, hogy rosszabb. A trackpointot sokat használom, ez a TPn jobb, főleg a scroll button miatt, de itt is használható. A touchpadot az előző gépeimen se nagyon használtam, teszi a dolgát, nem tudok róla kiemelni sem jót sem rosszat egyelőre.
    -A kijelző fényereje egész jó, kb 1/3mad álláson olyan mint a TP T60-é volt. A színek talán lehetnének élénkebbek.

A kidolgozás: Az ára mellett ez a tényező volt ami miatt az EB-t választottam, röviden összefoglalva KIVÁLÓ. Olyan mint egy fémtömb. Nem recseg, nem ropog, nincs keyboard flex, nincs hajló fedlap, semmi. Tökéletes. A zsanérok is betonstabilak.
    Az akkut most tesztelgetem, wifivel 1/3os fényerővel battery saver módban olyan 5-5,5órára saccolom, majd meglátjuk.

Ezek az első impresszióim, később majd csiszolgatom a véleményem szerintem, de egyelőre nem csalódtam, kiváló kis masina. :)

Új hozzászólás Aktív témák