Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #32273 üzenetére
Az intel gma HD megjelenítőprofiljainál beállítottam a méretezést 75-re és így tökéletes.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #31293 üzenetére
FYI
A Care Pack post warranty keretei között egy évvel hosszabbítható.Szerk: 2540p és alapból 3 éves NBD gari esetén.
-
wmati
addikt
válasz
adnoctum18 #26994 üzenetére
Amennyiben nem látszik rongálás nyoma és tapasztalják a hibát szerintem akkor cserélik
-
eastsider
nagyúr
válasz
adnoctum18 #23657 üzenetére
és ezt hogy kell "intézni"?
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
adnoctum18 #23387 üzenetére
Bezáródik rendesen. De van egy 2-3mm-es hézag és le-fel mozog.
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #23257 üzenetére
Legfrissebb flash van fent?
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #23049 üzenetére
Nem lehetséges, hogy be van kapcsolva a fényérzékelő? Így nem tudod szabályozni a fényerőt.
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #22855 üzenetére
Örülök hogy megoldódott. Nekem is ilyen garim van, örülök hogy nekem is ilyen egyszerű lesz majd ha bajom van a géppel.
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #22833 üzenetére
Na az durva lenne ha nem férne bele a garanciális esetekbe az, hogy elrepedt a kijelző kávája. Szerintem erről nem a felhasználó tehet ha egy üzleti felsőkategóriás gépet rosszabb anyagból raknak össze.
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #22798 üzenetére
Ilyenkor nem tudom mivan.. mindenesetre a telefonban ne ezzel kezd
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #22795 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de a Next Businnes Day garancia lényege, hogy a következő munkanapon már visszakapod a géped.
Vagy el se viszik.. A dellnél házhoz megy nbd esetén a szerviz, és valahogy megoldják, hogy működjön a géped. Készíts ki egy kávét és sütit, mire elfogy kész lesz a gép.
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #22793 üzenetére
Elvileg oda mennek a gépért ahova szeretnéd.
Ha jól emlékszem, innen kell kiválasztanod a megfelelő számot. -
Peczek
aktív tag
válasz
adnoctum18 #22654 üzenetére
Szerintem polip [link] kollégának nem sok baja volt a renew cucokkal, mert a személyes adatlapja szerint ThinkPad-je van. Én több renew-t is vettem, és nem sok bajom volt velük. Ja bocs, a 6930p- billentyűzete idővel elkopott, ezt garanciában cserélték.
De hogy kb. 50%-al a listaár alatt lehetett megvenni, ez nálam döntő érv. -
Z86
őstag
válasz
Főleg annyi, hogy nem ő, hanem a konkurencia adta adta el őket
-
n_stolz
tag
válasz
adnoctum18 #22658 üzenetére
Szerintem ár/érték arányban megérte
-
n_stolz
tag
válasz
Nekem is renew programból való a gépem, egyedül az akksi ment tönkre, de egy éven belül garanciában cserélték..
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #22597 üzenetére
Nekem rossz drivert tett fel hozzá a win7. A gyári hp driverrel tökéletes.
-
Bulitt
addikt
válasz
Win7 esetében nekem is ez volt a bajom. Egészen addig míg rá nem jöttem, hogy ki kell venni az alapértelmezésből mind a kettőt (alapból úgy volt) és csak a hangszórót kiválasztani. utána megjavult
-
zsolthee
senior tag
válasz
Töltsd le és telepítsd fel a hangkártya driverét!
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #22581 üzenetére
Hát tényleg megtáltosodott tőle a gép
.
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #22577 üzenetére
Igen, ebbe egy sima 1,8"-os SATA megy. Beleteszed ebbe a beépítőkeretbe és menni is fog. Én ilyet használok 90 GB-os verzióban. Itt a hardveraprón is szétnézhetsz, mivel szokatak lenni ilyen tipusú SSD-k.
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #22558 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor neked olyan 2540p-d van mint nekem. Eleve 2,5"-os HDD-vel volt szerelve a géped, és nem volt benne ODD. Tehát ebben az esetben a 2,5"-os HDD-d az eleve beépített ultrabayben van, amin plusz USB is van, itt maradhat a HDD. a gépben van még egy SATA csatlakozó, amihez kell neked egy HP 1,8"-osbeépítőkeret az 1,8"-os SSD-hez. Így egyszerre lehet a gépedben egy 2,5"-os HDD és egy 1,8"-os SSD.
-
kutga
félisten
válasz
adnoctum18 #22556 üzenetére
BIOSban boot sorrend nem lesz gond, az biztos.
Elvileg a caddyre rászerelhető a régi ODD elülső lemeze, így nem tűnik fel hogy nem az van benne, ehhez úgy láttam nem jár külön fedőlemez.
Az SSD-vel kapcsolatban Thusor kollégát kérdezd, úgy olvastam ő is így használja.
-
kutga
félisten
válasz
adnoctum18 #22554 üzenetére
Úgy vélem egy ilyen beépítőkeret kellene a gépedhez:
A leírása szerint ebbe 2,5"-os merevlemez építhető, és az optikai meghajtó helyére kell illeszteni.
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #22552 üzenetére
A garit biztos nem fogod elveszteni e miatt. (Ha szakszerűen jársz el
)
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #22547 üzenetére
Ez nem éppen igaz. Nekem is olyan gépem van mint neked. 2,5"-os HDD mellé befért egy SSD is. Csak nem mindegy hogy milyen. 2,5"-os HDD megy az ultrabaybe az ODD helyére, az SSD-ből pedig csak 1,8"-os fér bele. Én így használom.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
adnoctum18 #21526 üzenetére
Lehet csak lentebb vágyakozik
, akksi felé tart
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #21526 üzenetére
Lehet végül kiesik az alján és eltűnik
Én a csavarokkal bajlódtam jó darabig mire meglazítottam, elég masszívak voltak
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #21467 üzenetére
Jelentem a folt lejjebb vándorolt egy centit.
Ha ez így folytatódik, a hét végére lekerül a kijelző aljára.
-
törölt tag
válasz
adnoctum18 #21457 üzenetére
Nézd meg nincs e a billentyűzetnek azon a részén távtartó
Vagy: egyszerűen beporosodott... van ilyen, cserélni nem fogják, de kitisztítani igen. -
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #21457 üzenetére
Nekem is 2540p-m van, én nem tapasztaltam még ilyet...nem is igazán tudom, hogy ez mi is lehet. Mindenképpen vidd el a szervizbe.
-
válasz
adnoctum18 #20166 üzenetére
Nem fog menni, csak ahhoz a géphez jó, amivel csinálták. Át kell tenned a HDD-t abba, úgy megy, de többet te már nem készíthetsz vele új lemezeket.
-
gyilok06
csendes tag
válasz
linux alol töröltem az egész partíciot (formáztam) 3 felé volt osztva a 640G partíció.
-
Thusor
őstag
válasz
HP supportot kellene megkérdezni, hogy garanciába nem-e lehetne visszaküldeni a gépet, hogy tegyenek rá gyári 64bit preloadot.
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #20163 üzenetére
Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Az tény hogy néha a melóhelyemen elfárad a szemem, ha sokat kell olvasni, de ez régebben nagyobb monitorral is előfordult. Dokkolót azért tartottam jobbnak, mert akkor nem kell mindig a kébeleket ki-be huzogatni. Sokkal egyszerűbb megoldás, és cserébe tödd külső eszközt tudok hozzácsatlakoztatni.
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #20161 üzenetére
Nekem ez a dokkolóm van. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Displayporton keresztül csatlakozik a Dell U2311H 23"-os monitorhoz. Billentyűzet és egér is külön van hozzá. 64 bites a Win7em. Most gondolkodom azon, hogy lecserélem majd a winchestert valami nagyobb SSD-re, a benne lévő HDD-t pedig külsőre rakom, kicsit felgyorsítom a rendszert...nem mintha most olyan lassú lenne
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18 #20150 üzenetére
Nem olyan kicsi az a 2540p. Én úgy használom, hogy bent a laborban ahol dolgozom, ott 12"-on elég, ha időnként szövegszerkesztés, cikkeket olvasok, zenét hallgatok. Aztán otthon ahol a nagyobb munkákat végzem rajta, ott dokkolón kitettem egy 23"-os monitorra. Szerintem így válalható. Nem szeretnék cipelni felesleges súlyokat, csak hogy nagyobb legyen a kijelző amit nem is használnék ki. Nem játszom rajta, így még dedikált vga sem kell. Csak sok ram és erős cpu.
-
pete_21
addikt
válasz
adnoctum18 #20147 üzenetére
Köszönöm a választ!
A 12" szerintem még belefér. -
válasz
adnoctum18 #20092 üzenetére
Ezért kell kiírni a recovery lemezeket a gyári oprendszerből. Azokkal úgy megy az install, ahogy írtad. De ha ezt elmulasztottad, akkor se bonyolult.
A hdd-ről a win7 telepítővel töröld le a régi partíció(ka)t, és csinálj szűz installt. Ezután a másik dvd telepíti majd fel a segédprogramokat és drivereket.
Ha 64 bites kell, akkor a weboldalról töltsd le a 64 bites drivereket, és feltelepítheted azt is.
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #20113 üzenetére
Igaz, csak 15" környékén gondolkodtam
-
Kácsa
aktív tag
válasz
adnoctum18 #20096 üzenetére
A két lemez: az egyik a Win7,a másik a driver lemez.Félreérthető a ráírt szöveg,szó szerint egyik sem recovery lemez.A hozzászólásaidból azt szűröm le,hogy a merevlemezeden kettőnél több partíciód is van.A következőt próbáld meg:a Win7 telepítésekor töröld a 100 MB-os és a C partíciót,majd az így kapott üres területre telepítsed a Win-t,a többit meg kell oldja a telepítő.Ha így nem megy,a másik megoldás,hogy ha rendelkezel egy usb-s rack-el:kiveszed a merevlemezt és usb-n egy másik géppel leformázod.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #20093 üzenetére
A masik dvdrol pedig be se bootol, de nem is hinnem hogy kene neki.
Az C meghajtora meg formazas utan sem engedi telepiteni a 64bites rendszert. Teljesen tanacstalan vagyok, ennek szerintem nem igy kellene mukodnie.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #20092 üzenetére
1. Insert the recovery disc in the optical disc drive and start the computer.
2. If the computer is running, insert the recovery disc and immediately click Start and select Restart to force the computer to start from the recovery disc.
3. When prompted, Press any key to boot from CD or DVD, press any key on the keyboard.
4. Allow the recovery disc to start and load the required files while the Microsoft loading screen is displayed. It may take several minutes to load the required files.
5. When the HP Recovery Manager window displays, click System recovery .
...
Nos ennel a lepesnel nalam egy standard Windows 7 telepito jon fel, nem a Recovery Manager. Mit csinalok rosszul? -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #20091 üzenetére
Raadasul a C-re nem is tudom telepiteni a Wint, mert "a lemez MBR particios tablat tartalmaz".
Oke oke formazzam le de ezzel egyszer mar szivtam par kort.Miert nem lehetett ezt egyszerubben megoldani baszki?! Kb ugy mint a Lenovo: Lemez berak-boot-Hello en egy recovery set vagyok, miben allhatok szolgalatodra?-A rendszer gyari allapotra valo visszaallitasat kerem-hatradoles, malmozas amig keszul-orules a kiraly uj Preloadnak es rendszernek. Hat igy. Ennyi kene a boldogsagomhoz.
-
válasz
adnoctum18 #20088 üzenetére
Próbáld meg a driver lemezt is feltenni, lehet, hogy az csinálja meg. Gondolom te nem a géppel kiírt recovery lemezekkel csináltad, hanem amit a HP-tól rendeltél.
Amit a gépről írsz ki a recovery managerrel, az feltesz minden partíciót, a recovert is.
-
And01
aktív tag
válasz
adnoctum18 #20051 üzenetére
Hívd fel őket!
Én megrendeltem, azt mondták postán jön, két hétre rá újra hívtam őket.
Azonnal küldték futárral. -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #19843 üzenetére
Megtörtént. Ingyen küldik ezt is!
Egész korrekt a HP garis ügyintézés.
-
Drughi
addikt
válasz
adnoctum18 #19720 üzenetére
Hol és milyen módon igényelhetek? (Pavilion DV6, W7 HP)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #19720 üzenetére
holnap megkapod.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #19551 üzenetére
Napra pontosan két hete igényeltem a recovery lemezeket és még nem kaptam meg őket...
Bosszúból ezért igénylek egy 64bites szettet is, hátha előbb megjön.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #19551 üzenetére
igen.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #19543 üzenetére
Tegnap felhívtam őket, teljesen korrekt az ügyintézés.
Ha azt mondom nekik hogy 64 bites rendszert kérek akkor azt kapok a 32-es helyett?
Mert rákérdeztek, de én 32-est mondtam, ahogy a matricán is szerepelt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #19540 üzenetére
??? Wtf?
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #19540 üzenetére
Tudtommal a telefonos ügyfélszolgálatukon.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #19390 üzenetére
Ééértem.
Kazaszhtan: Itt hirdess, mert ez egy topik.
Jobb felső sarokból indulhat a móka. -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #19383 üzenetére
Saint_ és én magyarázatot várunk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #19383 üzenetére
vissza a TP-hez?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #19030 üzenetére
A TP cap pontatlan HPn, marad a gyári.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #19028 üzenetére
Batyamnak van ket db TP-e, rendeltem is neku uj pockoket, maradt egy, majd elkerem, kiprobalom, de sztem gaz Hp-ra a TP pocok
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #19025 üzenetére
Elvileg ilyesmi lesz
Én 6930p-n láttam, gondolom akkor van valami ISO pöcökegérsapkaszabvány, és azt követik a gyártók -
adm
őstag
válasz
adnoctum18 #19025 üzenetére
tényleg, pedig le is lapoztam...
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #19021 üzenetére
Már láttam hp-t thinkpad sapkával.
Valószínűleg ezért passzol rá, persze az is lehet, hogy a fickó odapillanatragasztózta -
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #18293 üzenetére
Ebben a pdf-ben megemlítik a 2560p-t és a 2760p-t is
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #18046 üzenetére
Nálam is jól végzi a dolgát, a honlapon sem találtam frissebb drivereket.
-
domi007
őstag
válasz
adnoctum18 #18046 üzenetére
Általában (nekem) jól működik a Support Assistant, de nem árt, ha a laptopod oldalán (a HP.com-on) csekkolod az érintett program verzióját.
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #18043 üzenetére
A hibernálás utáni hardverprobléma nagyon gyakori eset nagyon sok gyártó notebookjánál. Annyit tudsz tenni, h mindig a legfrisebb szoftvert rakod fel, a te esetedben a HP Protect Tools frisebb verziója lehet a megoldás.
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #18043 üzenetére
Igazából bármi lehet :S
A Quick Launch Buttons-t tedd újra, valamint az ujjlenyomat érzékelő driverét.
Mikor felébred a gép, akkor sok mindent kell újra kapcsolnia, kijelző, wifi, bt, stb... Ha jól emlékszem ezekbe részben a QLB is beleszól (de lehet, hogy hülyeségeket beszélek)
-
domi007
őstag
válasz
adnoctum18 #17953 üzenetére
Megmentelek
Itt az új verzió, csomagold ki mind a három fájlt egy mappába, csinálj egy parancsikont ami a launch.bat-ra mutat, majd a parancsikont másold be a Start-Programok-Startup mappába.
Ha újraindítod a gépedet, akkor most már csak fel fog villanni egy CMD ablak (de be is záródik azonnal), és utána nem fogsz látni semmit, csak azt, hogy csipog a gép, ha kihúzod a töltőt
.
Ha a felvillanó ablak is zavar, akkor már az ismert módon állítsd be a parancsikon tulajdonságainál a Minimalizál-va való futást -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17953 üzenetére
Én azt mondom, hogy egy ilyen gyors böngésző nyugodtan zabálhat.
Egyen csak, de legyen gyors. Hát a Chrome az. -
válasz
adnoctum18 #17955 üzenetére
Igen, mert be van állítva az energiagazdálkodásnál, hogy X idő után hibernáljon. Az alvó állapot is energiát fogyaszt, és nem lehet a végtelenségig alvó állapotban a gép, ha pl. akksiról megy, mert lemerül és buktad az egészet
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17950 üzenetére
Te jó Ég, 1 giga?!
Nekem 12 tabbal sem volt több mint 300 mega...
Mondjuk az új, 10-es stabil Chrome-mal próbálgattam, aminek állítólag sokat javítottak a fogyasztásán...a Flash videók terén, stb. -
domi007
őstag
válasz
adnoctum18 #17950 üzenetére
Elméletileg:
1. Csinálj rá egy parancsikont
2. Jobbketty, Tulajdonságok és ott van olyan, hogy minimalizálva fussonHa ez nem válik be, van itt egy jó téma ezzel kapcsolatban.
-
domi007
őstag
válasz
adnoctum18 #17874 üzenetére
Megírtam helyetted, úgyis unatkoztam
Innen letölthető, csomagold ki valahova, és először parancssorból indítsd, próbáld ki, ha működik akkor csak be kell dobni a Startup mappába a Start menü-Programokban.Nekem itt működött Windows 7 64bites rendszeren. A töltő eltávolításakor egyszer sípol a system hanggal, vagyis ASCII 7-essel.
-
domi007
őstag
válasz
adnoctum18 #17869 üzenetére
ha nagyon nem találsz semmi beállítást (én sem találtam eddig sajna), akkor írhatsz egy 10 soros kis programot a célra, itt van egy jó kis kód kezdésnek.
-
domi007
őstag
válasz
adnoctum18 #17866 üzenetére
Megnéztem, és nem az
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17818 üzenetére
Hát akkor nem tudom.
(Tudom, ezzel sokat segítettem...)
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17816 üzenetére
Ja, az más.
Hát ha én pl. bemegyek egy mappába a képek közé, akkor simán lépkedek közöttük a nyilakkal.
A tiédnek is így kéne. -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17814 üzenetére
Nyomd közben az Alt-ot.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17775 üzenetére
offba tettem direkt. sorry.
amúgy bent van a 6gb. jól hangzik nagyon.
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #17775 üzenetére
Hogy húzza az agyunkat
-
CharlieDrop
veterán
válasz
adnoctum18 #17430 üzenetére
-
CharlieDrop
veterán
válasz
este teszek fel képet, ott csak együtt lehet ki/be kapcsolni
-
zetecR
addikt
válasz
adnoctum18 #17443 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy jobb a Lenovos TrackPoint, mint a HP-s?
Ha igen, miben másabb (csak a HP-ét ismerem)?
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17433 üzenetére
Akkor jó.
Egyébként ma elégedett voltam a géppel:
Órák óta 47 fokos a proci- Chrome, MSN, Firefoxxal videókat töltögetek, stb.
Jó érték ez sztem.És most már elég csak a tálca értesítési területére lekukantani, hogy lássam, milyen meleg a CPU.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Nálam sem lehet külön kapcsolni. Szerintem a wifi meg a bluetooth egy adapterre van integrálva és ezért van így.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17433 üzenetére
ezt légyszíves a thinkpad topicba is betenni, mer tén mindig kapom az ívet az elitebookkal. kössssszi!
amúgy egész sok panaszt olvasni a minőségre a thinkpadeknél (az újabbaknál), kezdem úgy érezni, hogy az elitebook minőség terén lelépte a TP-t.
-
koshmar
veterán
válasz
Hogy szuperál a gép egyébként?
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17340 üzenetére
Azt mondják HWinfo32-vel lehet szabályozni. Rákattintasz a fordulatszámra és átírod az értéket. Én még nem próbáltam mivel nem látom értelmét, a gyári értèk nem véletlenül van beállítva
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17340 üzenetére
HWInfo tuti nem.
Nem is hallottam még ilyenkor.
De pumukli23 biztos tud egy ilyet is.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17338 üzenetére
Az asztal az tökéletes neki. Enyém is ott van most.
Én a HWInfo-t használom, AIDA-ról csak hallottam.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17334 üzenetére
Hát akkor én nem tudom.
Az i5 annyira istenítve van, hogy hideg, erős, meg minden.
Jó biztos erős, de nem hittem volna, hogy simán van annyira meleg, mint az AMD-m.Jól döntöttem.
Ha van alul is szellőzője, akkor sztem ölben ne tartsd.
Csak ha tényleg nem melegszik fel nagyon. -
fkenny
senior tag
válasz
adnoctum18 #17189 üzenetére
A régi EB-ken is volt külön gomb mint a thinpadeken. Ha nincs rajta BOCS a beszólásomért
-
fkenny
senior tag
válasz
adnoctum18 #17186 üzenetére
a trackpointokon is megy a scroll, csak tudni kell használni
MÁS: Am ha játszani akartok a notin úgy mint asztali pc-n ajánlom figyelmetekbe ezt a fórumot, itt vannak pár jó kis külső pci-e kivezetések a vga-nak. Tervbe van véve hogy én is beszerzek majd 1-et [link] -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17080 üzenetére
vezérlőpult-egér-keréknél nem tudod beállítani?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17075 üzenetére
pl. a böngésződben beállítod a finom görgetést. (chrome-on is van már ilyen kiegészítő)
bár én nem kapcsoltam be, hanem az egér beállításainál gyorsabbra állítottam és ennyi.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17075 üzenetére
Valahol biztos van olyan, hogy mutatóeszköz tulajdonságai.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16912 üzenetére
de ezzel törlöm.
törlés nélkül nem lehet azt elérni, hogy bootolás előtt ne számoljon vissza?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
adnoctum18 #16900 üzenetére
Gyalultam mindent
nem kell suse linuxos recovery, ubi párti vagyok
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16900 üzenetére
mi a válasz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest