Új hozzászólás Aktív témák
-
CsakMérnök
csendes tag
A táp Arctic Cooling. Nagy nehezen még be tudtam szereni, nekem ez a megoldás szimpatikusabb, mint ha a prociról szívná el a levegőt.
prmcsk: Így szív kifelé a házból. Persze meggondolatlan voltam, és kapásból kettőt vettem, meg sem fordult a fejemben, hogy előre nem lesz jó.
Stirbi: Csinálhatok még képet, de semmi extra nincs benne, csak az Actic Cooling hármas miatt lőttem a képet, egyébként egy kommersz ház. A gép elcsendesítése volt a fő szempont. Az sikeres lett.
Én ilyen prcíziós vágáshoz Dremel multigépet ajánlok, vékony vágókoronggal! Én is azzal csináltam. 4-5000 Forintért már lehet kapni utánzatait a barkácsboltokban. Hobbi célra azok is jók!
[ Szerkesztve ]
-
CsakMérnök
csendes tag
Befejeztem én is az átalakítást. Sajnos az ersően kínai házon nagy talakítást kellett végezni, hogy pontosan illeszkedjenek a 12cm-es ventik. Hát persze, ha kör alakú a nyílás gyárilag, akkor nem 12 centi az átmérője, mint elől, hátul pedig ovális volt gyárilag. Na én még ovális ventit nem láttam, nem értem a gondolkodásukat. Elöl én is is nyolcszög alakú nyílást vágtam, mint az előttem szereplő képeken, hátul viszont nem tudtam eljátszani ugyezt, mert nem adta ki az anyag, úgyhogy körré kellett kiegészítenem.
De azért sikerült egy jól szellőző csendes -bár kissé zsúfolt- házat kialakítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- További aktív témák...
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!