- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsakMérnök
csendes tag
A táp Arctic Cooling. Nagy nehezen még be tudtam szereni, nekem ez a megoldás szimpatikusabb, mint ha a prociról szívná el a levegőt.
prmcsk: Így szív kifelé a házból. Persze meggondolatlan voltam, és kapásból kettőt vettem, meg sem fordult a fejemben, hogy előre nem lesz jó.
Stirbi: Csinálhatok még képet, de semmi extra nincs benne, csak az Actic Cooling hármas miatt lőttem a képet, egyébként egy kommersz ház. A gép elcsendesítése volt a fő szempont. Az sikeres lett.
Én ilyen prcíziós vágáshoz Dremel multigépet ajánlok, vékony vágókoronggal! Én is azzal csináltam. 4-5000 Forintért már lehet kapni utánzatait a barkácsboltokban. Hobbi célra azok is jók!
-
CsakMérnök
csendes tag
Befejeztem én is az átalakítást. Sajnos az ersően kínai házon nagy talakítást kellett végezni, hogy pontosan illeszkedjenek a 12cm-es ventik. Hát persze, ha kör alakú a nyílás gyárilag, akkor nem 12 centi az átmérője, mint elől, hátul pedig ovális volt gyárilag. Na én még ovális ventit nem láttam, nem értem a gondolkodásukat.
Elöl én is is nyolcszög alakú nyílást vágtam, mint az előttem szereplő képeken, hátul viszont nem tudtam eljátszani ugyezt, mert nem adta ki az anyag, úgyhogy körré kellett kiegészítenem.
De azért sikerült egy jól szellőző csendes -bár kissé zsúfolt- házat kialakítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest