- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #18146 üzenetére
igy útolag már nem is tudom, sokat pepecseltem vele... pláne amikor elöször csinálja az ember, lassan, óvatosan... ameddig ki nem tapasztalja.. mostmár elkészülne 4 - 8 óra alatt... pláne ha nagyobb méretü, mert akkor könnyebben lehetne mozogni a marófejjel... a két fogaskerék sem volt egyszerü. azzal is lehetet bajlódni, nem kispályás meló..
de mikor elszántsággal, érdeklödéssel, lelkességel csinálaj az ember , ráadásul magának, akkor a ráforditott idö nem számit,csak a végeredmény lebeg a szeme elött...igy van ez a mostani front résszel is..
kivágtam a keretek belsejét, elkészült az "A" terv..: [link]de aztán úgyláttam hogy még igy is sokat takar el, ezért úgy döntöttem hogy teljesen kivágom és csak a két szélét hagyom meg.... igy jött a "B" terv. :: [link]
kerestem hozzá csavarokat, anyákat, majd 3s fúróval kifurtam...aztán az összerakasnál szembesültem azzal hogy nem lesz igy jó... ha összcsavarozom öket akkor nem párhuzamosan fekszenek egymáshoz,mivel van egy kis váll rész a keretben , amin elbillen... ezért mást kelett kitalálni... a munka ezen része is kárbaveszett, ergo fleslegessé vált...
most a "C" terv van folyamatban és annak nem várt kiegészitöi...
sok idö elment, pláne potyára....de már alakul , kárpotol a látványa...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar