Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, mericskeltem kicsit.
Levettem a step-down-t. A kondi 1050uF a multi szerint, szoval azzal nincs gond.
Terheles nelkul a kondin ~10VDC merheto a 8VAC+Graetz utan.
Felraktam egy uj step-down-t, rakotottem a ledszalagot es beallitottam a fenyerot.
A step-down kimeneten most 7.5VDC van.
Es persze ez nem vibral. Akkor sem mikor annyira letekerem, hogy a ledek szinte alig lathatoan vilagitanak csak.Ezek szerint a masik step-down elhalalozott valamiert.
Szinte teljesen fel kellett tekerni a problema utan es elkepesztoen vibralt.Szoval a kondin levo 10VDC-bol kell 7.5VDC-t csinalnom.
Ezt a 2.5V esest lehetne esetleg akkor massal megoldanom?Ja, ledszalagbol valami 60led/m verziot, de csak 2 kicsi deperz muszer szelessegben. Most igy nem tudom az mennyi led blokkot jelent esetemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black Al Black SB M/L GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SteelSeries Apex Pro TKL Gen 3
- ÚJ, 27% számla! Dell Alienware AW3423DWF OLED Monitor! 3440x1440 / 165Hz / 0.1ms / FreeSync!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés