Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz grafnet #8225 üzenetére

Ebben a folyamatban meg tudlak érteni.

Nekem azért volt egyszerűbb a helyzetem, mert kb. 2008 óta nem használtam tévét, csak a két 24"-os pc monitorom volt, és csak 2022-ben kezdett igényem lenni arra hogy már ne 24"-on nézzek sorozatokat meg filmeket. Plusz lökést adott hogy az év elején vett haverom egy 55"-os LG C1-et, és hát akkora méretben mégiscsak jobb volt filmet nézni. Baromira tetszik az LG-ben hogy gyakorlatilag minden hozzáférhető, most is van olyan amit még hiányolok a Hisense-ből - ami vicces annak fényében, hogy nem is használom a felületét :).
    Viszont én már ekkor is csak egy megjelenítőben, sima kijelzőben gondolkodtam, egyrészt mert hiszen nem nézek tévét így nekem nemcsak egy tévé fölösleges, hanem az összes ilyen-olyan mindenféle tudása is, tehát tök minden mit tud, másrészt mert én eleve már előző évben megvettem a stick-et, pedig lényegében ekkor még nem volt miben használnom sem, tesóméknak adtam kölcsön hogy ők használják, nála üzemeltem és állítottam be.
    Először úgy voltam vele hogy 120e-nél többet nem költök tévére, de ez hamar megváltozott ahogy elkezdtem utánaolvasni mit érdemes venni, és hamar eljutottam oda hogy oké, olednél lentebb nem adom. Viszont 400e-t nem adtam volna ki az LG-ért mint amit a haverom vett, de ekkor került szem elé az A9G, ami bár ismeretlen márka volt számomra, de beleugrottam hogy megveszem. Bár az elején voltak nem szimpi dolgok, de azóta sem bántam meg hogy ezt vettem.
    Plexnél a 4K HDR-es 'Mindenki, mindenhol, mindenkor' film olyan aminél úgy beáll mint a szög két három perc után, hogy csak a tápból kihúzás oldja meg. Összességében nézve is stabilabb lejátszást biztosít a stick, de ezt számításba is vettem.

Új hozzászólás Aktív témák