- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Házi erősítő építése
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeban58
tag
Végül megvettem a 65A7500F-et. Normál nappali fények mellett eddig nagyon bejön a képminősége, a kontrasztja, a fényereje mind Netflix, mind Xbox esetén. A betekintési szögek tényleg nem túl nagyok, de hát ugye szinte mindig szemből nézi az ember. Aztán este sötétben kiderül majd a többi...
Milyen képbeállítást érdemes elvégezni, van erre valami részletes útmutató esetleg? Üzemmódok, fényerő, kontraszt, stb. Ha jól vettem ki a korábbi hozzászólásokból, az összes parasztvakító képjavító, zajszűrő cuccot érdemes kikapcsolni.
Az Xbox Series X remekül muzsikál 4K/60 Hz-en, de azt írja, hogy HDR10 kompatibilitás hiányában nem tudja aktiválni a HDR-t. Ezt tényleg nem tudja a tévé, hanem csak Dolby Visiont? Utóbbit a Netflix szépen ki is írja amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest