Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
És miért pont ebben a panelben gondolkodsz? Így látatlanban a E7 már kiesne,nincs háttérvilágítás zóna szabályozása,kicsi a fényerő---ezt nem is értem miért említetted, ha érdekel a képminőség
Nemrég mikor cseréltem a 3éves LG sima direkt ledes IPS paneles tévém, pont benne volt az u8kq vagy a u8hq már nem tudom melyik ---de én meg pont a rosszabb kontraszt,így a gyengébb feketéje (persze ez mind látatlanban, nem volt itt senkinek) miatt nem mertem bevállalni
---- és a betekintési szög meg nem érdekelt,mert én szemből nézek tévét
így TCL c805 lett va panellel. Ha a hisense is va lett volna most az lenne
Amúgy van egy 55ös u8qf-em én nagyon jónak tartom, jó a zóna szabályozása,pedig ebben még nincs is annyi mint a z u8kq-ban ----2.0 a hangja (JBL) de nagyon jól szól alsó szekrényen---- hisense vidaa rendszerén még nincs pld HBO de nekem épp nem kell --disney,netflix,primevideo,appletv+ van --- eleinte volt a médialejátszójának kifagyás 4K videóknál,de szoftver frissítés után és hogy a külső HDDm dupla tápot kap a két usb-ből (mert sajnos ez még csak 500mA) . De ez még ugye 2020as típus,azóta csak volt fejlődés
Lefagyás eleinte volt ,már nem nagyon emlékszem hogy ki kellett húzni a konektorból
Tartósság az jó kérdés, oda több idő kell (végül is nálam 4 éves még megy) ---kinézetre jobban "tévének néz ki" a hisense mint pld a tcl nálam .
-
mc.g
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a "Hisense 75U8KQ" és/vagy "Hisense 75E7K PRO" típussal ? Akár saját készülék, ismerősnél, vagy boltban látta (melyikben mikor hol?) ?
A lényeg, tényleg ADS-IPS / ADS-IPS-PRO panellal vannak szerelve ? (Csak IPS paneles TV érdekel) Vannak vele képminőséget érintő hardware-es/software-es problémák (a leg apróbb gondok is érdekelnek) ?
Kicsit tartok a Hisense-től minőségbeli/stabilitásbeli/tartósság kérdésben (egy utolsó generációs felső-közép kategóriás Panasonic plazmáról váltanék, már 5éve nekifutok, és végűl mindig elengedem a cserét) de csak a Hisense-nél (a nálam szóbajöhető márkák közűl) leltem ADS-IPS panelre...
-
pralipe
friss újonc
sziasztok
vásároltam egy a6k tévét és nem tudom beüzemelni a pvr-t.
próbáltam hdd-t, ssd-t, pendrájvot. formáztam ntfs-re, fat32-re, xfs-t, ext3-4-et.
átállítottam uk-re a lokációt, de úgy sem jelenik meg a haladó beállítások között a pvr funkció.DIGI-s optika->modem->koax->a6k
segítsetek légyszi, h mi lehet a baj
-
válasz
enginev3.0 #7295 üzenetére
Az enyémnek sincs.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SunMount3r #7293 üzenetére
Én tvmnek sincs mappája
-
jonhy86
csendes tag
Nekem még nem jött Frissités de várom
55A9G utolsó: N807 -
SunMount3r
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7292 üzenetére
Itt az "Unique identifier"-re kellene rákeresni, igaz? Mert akkor pl. az én TV-mhez itt nincs is semmi. De szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
-
enginev3.0
félisten
Tessék, hátha valakinek jól jön, itt sok hisense tv firmet megtaláltok, sőt, szerintem a francia oldal is innen tölti le
Nekem is itt volt mikor kaptam egyet tőlük emailben, de érdekes mód az már itt nem elérhető
-
SunMount3r
nagyúr
A francia oldalon a firmware letöltésnél mi jelenti a verziószámot? Pl. nekem ezt írja ki: U6.3 Version N1027.
Amit meg a TV-n csekkoltam annak a verziója: V004.06.20I.N1027
Akkor itt ebből csak az N1027 számít, tehát ez ugyan az a verzió?
-
rainman72
nagyúr
Hali!
65U8KQ milyen panelt kapott itthon,IPS szokás szerint? -
tocijozsi00
csendes tag
válasz
tocijozsi00 #7287 üzenetére
Bocs.Elirtam.Helyesen N1213 as.sorry.
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz
SztiviVander #7277 üzenetére
Hát az én tv -ém 2021 es.A7gq.azon N1203 as frisittés kerűlt rá.Március 6 reggelén..Képi világ jo.Szerintem.Ugy vettem észre,hogy a boxbol jővő Tv csatornák képe javult kicsit.Javitották a nézet arány álittást.
-
zseko
veterán
válasz
SunMount3r #7282 üzenetére
A MAX-ot már az év végére megígérték mikor kiadták a tévét, és a MAX is még csak Hbo Go volt. 2021.
-
zseko
veterán
Jött frissítés a tévére (A9G), így V0000.06.12K.N1213 lett. Egyelőre nem vettem észre semmi különösebb változást.
Pedig a SkyShowtime-ot és a MAX-ot szívesen láttam volna... -
Cartmenn
aktív tag
válasz
jeffreybboy #7279 üzenetére
Nekem nincs, de mikor 75" ban akartam venni,sajnos az IPS paneles ,nem vállaltam be a "rossabb" feketéje-kontrasztja miatt (amit persze nem láttam,de a VA-t jobban ajánlják mozizásra) így lett a TCL c805,aniben nem csalódtam
Van egy u8qf 55"os Hisensem 2020as típus) ,azt is nagyon jónak tartom,pedig kevesebb zónás mint amit meg akarsz venni, és a hangja is 2.0 de meglepően jól szól ---ha így rakták össze a u8kq-t simán venném, még úgy is ,hogy a TCL c845 is hasonló árban van ami szintén jó választás,ott meg a google tv is több app van.
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok!
Hisense 55U8KQ valakinek vélemény? Néztem ebben a méretben Va és most 318 ezer Ft.
Minden tapasztalat érdekel.
Apple tv-ről lenne nézvést rajta minden.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #7277 üzenetére
Egyszer valami hisense képviselő elmagyarázhatná hogy mennek ezek a frissítések mert szerintem botrányos! Hónapokat kell várni rá ha valami nem megy rendesen de az se biztos hogy megjön a tv-re úgy hogy másnál ugyan olyan tv-nél már kettővel újabb van!
-
Széna Tom
csendes tag
Na. 55U8HQ ma frissített és megkaptam a
V0000.06.21S.O0112
SO0112
Verziót. Jelentsen ez bármit.
A tv kalibrálva volt, ami ment a levesbe. Nem értem, hogy miért nem lehet úgy szoftvert frissíteni, hogy megmaradjanak a beállítások?! Szerencsére Vhiktor rendelkezésemre bocsátotta a beállításait, de most pörgethetem végig az egészet előről. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7272 üzenetére
Ok, akkor úgy tűnik nekem is el kell kezdenem hinni az "ezotériában". Még hogy SPDIF-en keresztül "vezérlő" jel?!
Legalábbis én ilyesmiről eddig sose hallottam. Persze attól még nem biztos, hogy az is a dolog aminek látszik és van valami turpisság abban a kijelzésben...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
enginev3.0 #7272 üzenetére
Nálam is csak az erősítő saját távjával lehet hangot szabályozni ha optikán vagyok.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SunMount3r #7271 üzenetére
Nem nem, a z906-on még mutatta is a visszajelző led, hogy lejjebb vagy feljebb lett véve a hangerő, mintha a saját távirányítójával csináltam volna
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7270 üzenetére
Ezt akkor én úgy gondlom, hogy így a TV maga szabályozza kiküldött jel hangerejét és nem magát a hangrendszert szabályozza. Ez amúgy a legrosszabb, mert digitális jel esetén csak úgy lehet "halkítani", ha ront a minőségén.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SunMount3r #7269 üzenetére
A simán azt jelenti hogy belemesz a Samsung tv menübe
Beállítod hogy milyen cucc van rá kötve (settopbox, hangfal, játék konzol stb) és utána tudja kezelni és készNekem a z906nal csak hangerőt tudott állítani
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7268 üzenetére
Talány... Lehet "elő kezelés" volt és a TV már előre tudta szabályozni, hogy mit és hogyan küld ki. De mi az, hogy "simán"? Csak hangerőálltást tudott, vagy mást is?
-
enginev3.0
félisten
válasz
SunMount3r #7267 üzenetére
Hát nekem Samsung tv simán irányította a Logitech Z906ot ami optikan volt rakotve
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus #7266 üzenetére
Miért én mit mondtam? SPDIF esetén esély sincs ezekre, ez volt a lényeg.
Ezen felül szerintem a legnagyobb gyakorlati "gáz" talán, hogy a TV távjával így esélytelen a hangerőállítás, azt mindenképp a fogadó eszköz távjával kell megoldani.
-
válasz
SunMount3r #7263 üzenetére
A HDMI és a DP kapcsolat átengedi a vezérlő jeleket. Az egyik eszköz távszabályzója képes irányítani a másik eszközt, ha van kompatibilis gombja. A tévé képes az AVR hangerejét szabályozni.
Az optikai kapcsolat (Toslink) kialakítása idején nem merült fel még az igény a vezérlőjelek átadására.
Ettől függetlenül néhány gyártó képes volt kihasználni a lehetőségeket és áttolni a vezérlő jeleket. Kizárólag a saját gyártmányú eszközei között.
A nagyobbik baj az, hogy a kép és hang szinkronját, mindig kézzel kell beállítani az optikai kapcsolat esetében.
Ha egy fáj más időzítést használ, akkor így jártál. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7262 üzenetére
Az optikain keresztül nem lehet "irányítani" semmit. Ezt így nem nagyon értem.
-
enginev3.0
félisten
Nem lehet olyan újítást kérni tőlük amivel az optikan rakotott hangrendszert lehet irányítani? Samsung tvn univerzális távirányító a neve
-
JoolsNOS
veterán
Na végre ma jött frissítés. Javították az usbről való filmek lejátszásánál a képarányt.
-
Backrau
aktív tag
-
norbmeator
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állunk és egy Hisense 65U6KQ-t néztünk ki. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban?
Előre is köszi!
-
Backrau
aktív tag
válasz
Prince1 #7250 üzenetére
Sziasztok!
Vásároltam pár hete egy Hisense 65U7KQ modellt. Az HBO ill. a Skyshowtime hiánya zavaró, de együtt lehet élni vele. Maga a tv nagyon tetszik, egy 2020-as LG LCD tv-t váltott. Egy kérdésem lenne. Maga a kép egy kicsit fakó, főleg az LG-hez képest. Ez mindenkinél így van? Vagy ennyire más a színvilága az LG-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest