Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi81
tag
Sziasztok.
U7HQ tv hogyan lehet a csatornalistát szerkeszteni?
Lementettem pendrivra chansort program nem engedi modositani.azt irja a tv nem fog működni keressem ki ujbol a csatornakat es probaljam ugy.de szerkeszteni sem enged.regi samun ez 10 perc volt -
NÓPARA
aktív tag
válasz
SztiviVander #5044 üzenetére
Köszönöm az infót! Nézegettem az aprón is a hs214-t. Annyira mélyen már nem akarok belemélyedni(100k) a dolgokba.
HF77. Szintén köszönöm a tippet és a linket. Viszont a vásárlásból már csak két ünnep közt de inkább jövőre lesz valami.
Mindkettőtöknek köszönöm az infót!
Kellemes Karányonyi Ünnepeket kivánok! -
Kiskutya
veterán
Sziasztok! A disney+ ikonja valahogy eltűnt a kezdő képernyőröl és csak az app store-ból tudom indítani. Azt hogy lehet visszatenni?
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy a Tv(Hisense 55U7HQ) hangjával nem igazán tudok megbarátkozni. Van valami megoldás hogy normális hangja legyen a Tv-nek? Esetleg sounbar ? Utólag is köszi az infókat. -
earbash
csendes tag
válasz
SztiviVander #5033 üzenetére
Köszi
-
SztiviVander
addikt
válasz
earbash #5032 üzenetére
Orvosolni cserével lehet. Ezen nincs mit ötletelni. Gariztani meg ezek szerint senki se volt ilyennel, vagy aki igen nem olvassa naponta a topikot. Ha ilyenem lenne és zavaró akkor első körben felhivnam a szervizt és ha elhajtananak akkor kérdeznék fórumon hogy akkor most mit érdemes tenni. Illetve én akkor se mert mennék egyenesen a fogyasztovedelemhez
-
-
Nick no.1
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
Van valakinek a csoportban,
Hisense 58A7100F Televíziója,a kérdésem,az ,hogy van pvr funkciója?
A topic elejét átnéztem,de nem láttam kérdést ez ügyben. -
IQfályter
tag
Köszi, legalább ezt is tudom . Más. A kép beállításoknál azon belül a kép üzemmód beállításoknál kétszer megnyomva a Menü gombot a kijelző felső részén jelennek meg a csúszkák illetve egyéb állítható menüpontok. Hosszan nyomva a Menü gombot meg szétkapcsol a Bluetooth távirányító .
-
IQfályter
tag
válasz
SztiviVander #5022 üzenetére
ARC-t tud a A7GQ is. Legalábbis benne van a hang menüben ez az opció.
-
SztiviVander
addikt
-
dniki88
tag
Sziasztok
Szeretnék egy 65"-os TV-t venni, melyiket érdemesebb a két modell közül választani?
A felhasználás filmek és tv adások nézése, némi youtube, és külső hangrendszert használok hozzá.
A két típus:HISENSE 65E7HQ
HISENSE 65A7GQKöszi
-
Veron
addikt
válasz
SztiviVander #4995 üzenetére
Nálam is van ilyen, kikapcsoltam. Majd referálok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #5009 üzenetére
Megpróbálom én is. Első éjszaka a szarás jött rám mert arra ébredek 2-kor hogy beszélgetnek a szobába.....
utána vettem észre hogy valamitől bekapcsolt az erősítő. (azóta is ez megy csak már rutinosan lehalkítom az erősítőt mielőtt kikapcsolom)
-
-
SztiviVander
addikt
-
zseko
veterán
válasz
SztiviVander #4991 üzenetére
Nem tudom, nálam még az életében nem látott tévéadást és/vagy műsorújságot a tévém, mégis csinálja időnként éjjelente.
Nekem is ledsor miatt tűnt fel.
Bár most megnéztem és a csatornafrissítés be volt kapcsolva (nem voltam még ebben a menüben, mert mint régebben már megemlítettem, hozzám be sincs kötve semmilyen tévékábel, csak a streamek vannak), így most kikapcsoltam, majd elválik mi lesz. -
xtend
senior tag
válasz
JoolsNOS #4987 üzenetére
Asszem megvan!
A picture > picture mode settings > backlight legyen off és lépj abban a menüben egyet le, ekkor egy csúszka jön fel ami alapból 50% áll, ezt vedd fel 100-ra és akkor nem fog elsötétedni a sötét jeleneteknél.Mondjuk elég gáz hogy ha nem veszed fel 100%-ra csak off-ra állítod akkor is csinálja a sötétedést mintha low vagy high-on lenne. Kicsit furcsa hogy nem elég kikapcsolni még fel is kell húzni 100-ra. Ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest