- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Ezzel en is szivtam, pedig nem volt semmi gond az olvasommal, csak valamiert cserelgetni kellett a kabeleket, raadasul ha jol emlexem a 80 ereset ra sem lehetett duni a CD-re szal 40 eresen winyo + dvd primary slotban es CSAK ekkor ment. Hogy miert azt ne kerdezd. Most meg azzal szivok hogy a p5ld2 laphoz kellene valami driver ami nincs benne az sp2-ben sem csak valami hekkelt windowsban, szal kenytelen vagyok azt felrakni mert mast nemnagoyn lehet.
-
Ribi
nagyúr
válasz
epidemic85 #108 üzenetére
Nekem mikor ilyen gondom volt az elozo gepemen akkor az volt a megoldas, hogy primary kabelre kellett rakni a CD-t es a vinyot is amire rakni akartam a wint. Nemtom melyik volt a master es a slave. Szal win telepitesnel vinyokat osszevisszacserebere, aztan ha kesz mar ment minden frankon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest