- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
--Disztroj-- #8573 üzenetére
Hát elméletileg biztonságosabb ha több partición vannak tárolva az adatok, mert ha particiósérülés van akkor csak egy partició szál el, igy a többi particion megmaradnak az adataid
Én régebben mindig 3-4 particiókra osztotam a winyóimat, és többször előfordult adatvesztésem. Elszállt 1-1 partició, mivel több volt ezért megmaradtak adatok, nem szállt el az összes, viszont mostmár énis egyben hagyom a winyóimat. Nem particionálgatok, mert mostmár nehézkes 50GB-os DVD ISO-kat kicsi particiokon tárolni, és a videók, filmek mérete is már igen igen megnőttEzért szükség van nagy, egybefüggő tárterületekre, mert agybajt lehet kapni, ha minden amire éppen szükség lenne más-más partición van, és keresgetni kell.
Én mindig menteketem a fontos adatimat 2 hetente a winyómról egy másik winyóra, illetve kiirkálom DVD-kre a pótolhatatlan adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Revolut
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest