Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Az én véleményem az, hogy az alaplap öregecske már ehhez a két új vinyóhoz.
A PCI-os vezérlőkaridat nem ismerem, de mivel a lap sata1-es és a vezérlőkártya sata2-es ezért még akár inkompatibilitás is lehet.
Én a helyedben vennék egy új alaplapot, ami mini atx-es, integrált videókari van benne, ami bőven lenyomja a mostani videókaridat tudásban és kevesebbet fogyaszt, kezel 4 sata2 vinyót, valami ilyesmit. Ehhez már csak egy olcsó proci kell ,ami dobozos van hozzá hűtő is és 512MB DDR2 memória.
Az áruk 10+10+2 ezer, ami nem kevés, de nem is olyan sok. A táp jó hozzá, még szerintem kevesebbet is fog enni a konfig, mert nincs videókari, és ha a mostani lapodban prescott proci figyel, akkor pláne kevesebbet eszik.
Persze nem muszáj ezeket megvenned, ez egy javaslat volt.
Őszintén szólva én már azt a sata vezérlőkártyát sem vettem volna meg, vagy ilyen géphez nem vettem volna 500GB vagy e feletti vinyót.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged