Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
válasz Dzsekó #18228 üzenetére
Azóta amióta írtam ide a gondom, történt némi változás. Visszaírtak a cégtől a garanciázással kapcsolatban, és holnap adom fel postán de gondoltam még betesztelem egyszer a winchestert előtte.
Első körben a pihenő után, érdekes hogy már látta a régi és az új gépem is a winchestert. Gondoltam akkor a régi gépemről tolok neki egy formázást, hátha mostmár jó lesz. A gép elég gyorsan bebootolt mostmár, és eljutottam az Xp telepítésig. (Win 7 telepítővel is teszteltem, az adatok egyformák így csak az Xp -vel kapcsolatos dolgokat említem meg.) A különböző töltéseknél kicsit többet gondolkozott az átlagnál, de eljutottam egy bizonyos pontig, mikor magát a telepítőt töltené be. Win 7 és az Xp is ezen a ponton olyan 6-7 percet gondolkozott, mire behozta a partícionáló menüt. Töröltem minden partíciót, és egy partícióra akartam telepíteni a rendszert, be is jött a formázás, nem számítottam arra hogy pillanatok alatt formázza az egy terát, haladt is szép lassan a 6 % -ig, de a 6 % -on megfagyott a formázás, 1 órát vártam hogy lépjen de a 6 -nál kapufa lett az eredmény.
Ezzel kapcsolatban vélemény ? Nyugodtan igényelhetem a csere winchestert ?
-
olloczky
senior tag
válasz Dzsekó #18232 üzenetére
Mindent megcsináltam. Semmi változás.. ez nem lehet boot vírus? Ezzel kapcsolatban olyat olvastam, hogy ha linux live cd-ről bootolok és onnan indítok egy vírusírtót az megtalálja és kiírtja.. itt windowson belül is próbáltam kiírtani de nem talált semmit (nod32, MSE..persze úgy, hogy nem együtt voltak fent) .. vagy olvastam még az Ultimate Boot CD-t.. valami ötlet ezekről? Vagy már maga a boot vírus is hülye feltételezés?
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
LSL1337
őstag
válasz Dzsekó #12421 üzenetére
úgy néz ki megoldódott a probléma, reggel óta nem volt semmilyen visszaesés
(nekem volt a nagyon ingadozó sebesség problémám)sata kábelt cseréltem,
ilyen egyszerű volt a megoldás, de mégse jutott eszembe ( : ), mivel 1 évvel korábban is volt ilyen probléma és akkor anélkül is megoldódottmég1x köszi, ha visszajönne a probléma akkor linkelek egy SMART képet majd!
-
icons
addikt
válasz Dzsekó #12437 üzenetére
Régebben nem mértem, mert nem hittem volna, hogy baj van vele. Most 1 hónapja kezdtem, és 56fokos lett... úgyh ezért vettem ki a mobilrack-ből, most max 41fokos.
Szeretnék majd egyszer konfigot is újítani, tehát nem lenne baj, ha ahhoz is jó lenne a táp. Attól, hogy erősebb, még nem feltétlenül kell többet is fogyasztania, jól tudom?
Mekkorát érdemes venni? (ami el fog bírni később is egy konfigot? Nem akarok sose csúcsot venni, a legjobb ár/érték kategóriát veszem mindig, és mostanában annyira nem emelkedik az energia fogyasztás, ha jól láttam (mindenki zöldül)). Az általad ajánlott 450W elég lehet? (vagy elég lehet egy gyengébb modell is?)[ Szerkesztve ]
-
-
Dzsekó
addikt
válasz Dzsekó #12432 üzenetére
Még az kimaradt, hogy ez így még nem vészes, de ilyen 50 bad sector felett már egyre jobban kezd kuka lenni a vinyó. 200 felettinél meg a kondíció közelít a 0-hoz.
Erősen tápot kéne venned. Egyrészt öreg már eléggé, másrészt nem ajánlott/veszélyes táp. Nézd meg itt (kicsit le kell tekerni az alja felé). És még gyenge is eléggé.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz Dzsekó #12432 üzenetére
Q-TEC ADT-300as, 6év körüli (a géppel egyidős, a vinyó újabb)
Most vettem egy kábelt, mert kikaptam a rackből (ott elérte az 56 fokot is...), és ezzel a tápcsatlakozóra kötöttem rá közvetlenül. Megpróbálom átrakni egy másik csatlakozóra, mert van még egy tápkábel, ami szabad. A tápból nem jön SATA csatlakozó nekem (idősebb annál gondolom, és már akkor sem volt csúcsmodell...). Megnézem, hogy növekednek-e ezek az értékek, de azt hiszem, egy ideje már ennyi. -
LSL1337
őstag
válasz Dzsekó #12418 üzenetére
Először is köszi a segítséget
alaplap mellé adott fémes sata csatlakozót használom most, az alaplap IDE módban volt elötte ismost egyenlőre akkor várok, restart, most jó (máskor is volt ilyen), néha napokig jó volt, de mostanában pár óra és "belassul",
remélem működni fog a dolog, majd írok 1-2 nap múlvaÜdv
-
őstag
válasz Dzsekó #12415 üzenetére
Igen ebbe maradtunk tegnap hogy adok neki vissza a pénzből,de akkor valszeg ez lessz.Azt mondta vigyázott rá ,nem történt vele semmi persze én ezt nem tudom bízonyitani.Tanultam az esetből többet nincs kiprobálási gar,ha eljön valaki,csak úgy adom oda ha bejön és megnézni.Ha nállam jó onnan tovább nem érdekel.nem nagy összegről van szó,csak szarul esik az embernek olyan miatt égi amit elvileg nem követett el.De hozzáteszem a srác tényleg normális nem variál,csak nekem furcsa a helyzet mert szart még nem adtam el.
-
ész ventura
aktív tag
-
kkrisi
senior tag
-
kkrisi
senior tag
válasz Dzsekó #12289 üzenetére
mit értesz a "vérfrissítés" szó alatt? Most azért még lefutattam a vinyón egy lemeztöredezettség mentesítést hátha jobb lesz a helyzet! De néztem az 500gb f3 csak 10k annyit meg szerintem meg ér! Főleg ha halkabb is!
És azt h érted h az enyém még csak a tanuló szériához hasonlítható??
-
kkrisi
senior tag
válasz Dzsekó #12283 üzenetére
háát nod32 vírusírtóm van lefutattam és nem talált semmit a gépen! A fura hangokat meg arra értem hogy ilyen bizonyos frekvenciájú hangokat hosszan elnyújtja tehát nem "össze-vissza kerreg" hanem egy bizonyos hangon.
pedig még csak most lesz 3éves a vinyóm!!!:/ de hát ha nem jó akkor nem jó! nincs mit csinálni! amiket leírtál azok közül milyet ajánlasz inkább?500gb vagy inkább akkor már vegyek 1tb-et?
-
kkrisi
senior tag
válasz Dzsekó #12275 üzenetére
Van egy rosszhírem!
A dolog úgy rosszabb ahogy van! ma bekapcsoltam és sokkal többet gondolkodott a gép és olyan furcsa hangszimjóniát nyomott le a vinyó mint ha az életéért küzdene! Nem tudom mi lehet a bánata a gépemnek! A vinyó jó a procimat nem terheli le semmi amikor rohadtúl gondolkozik a gép (amúgy nem lehet lassú a gépem még akkor sem ha leterhelné vmi a procit nézd meg azért milyen procim van nem egy szar széria( adatlapomon) ) A ramjaim meg nem tudom lehet az a hunyó de azokra van még gari! Azt is nézd meg milyenek.
-
Patrick
addikt
válasz Dzsekó #12261 üzenetére
Másik gépben XP van. Ott felismerte a biosban, de a win nem látja, valami drivert telepített hozzá. De így sem látja. Innen merre lehetne haladni, hogy lássa? Fontos adatok vannak rajta, nem akarok semmit letörölni róla, tehát formázás kizárva.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Fboy
aktív tag
válasz Dzsekó #12233 üzenetére
IDE-s vinyó.
HD sentinel: A merevlemez PIO üzemmódban dolgozik, mely csökkenti a teljesítményt. Javasolt a kábel ellenőrzése, esetleges cseréje vagy a konfiguráció módosítása.
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.Nincs szükség beavatkozásra.
Smart kép:[link]
Köszi az eddigi segítséget , a tápcsatit is meg fogom próbálni.[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Dzsekó #12164 üzenetére
Ha a képernyő méretét szeretnéd beállítani akkor újrainstallálod az OS-t? Ugyanis a firmware és a maxlba megközelítőleg ilyenek.
Ha a winyó méretét visszaállítod és ugyanazzal a "hibás" alaplappal nézed, ugyanúgy kicsire fogja állítani. Ha a hiba okozóját (okát) nem szünteted meg, akkor az minden használatkor újra elköveti a hibát. Így hogyan szeretnéd teljes kapacitással használni?
A helyes megoldás, hogy a BIOS-t lecserélem hibátlanra, majd a maxlba-t beállítom. Más sorrend nem fog eredményre vezetni.
Legalábbis tudomásom szerint, mert nekem sincs ilyen lapom.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
powers
tag
válasz Dzsekó #10004 üzenetére
legújabb bios,illetve a legjobb phenomhoz,valami más lesz ez.mintha olvastam volna már ilyet valahol,csak nem tudom lehet e,hogy a régebbi vinyó esetleg nem pörög fel olyan gyorsan mint a rendszer többi része,és újraindításkor ezért nem látható,csak kikapcsolt állapotból bekapcsolva a gépet?vagy ez hülyeség?
-
csiga8
senior tag
Szia!
Ha csak ennyi lesz a "baja", akkor megnyugodtam.
Mondjuk ez szabályos 1 másodpercenkenti rövid idejű krr...krrr...krrr.
Csinál időnként hosszabbat is, az lehet az az 5 percenkénti.
A Sentinel érdekes módon nem írja, hogy mennyi a működési idő, a hátralévő idő, csak a Seagatekre Lehet újabb verzió kell? Az enyém a 2.60b portable.
A Sentinel SMART menüpontjában van egy almenü, az eltolás. Mindegyiken lehet +, - , állítani.
Ott esetleg valami? Vagy azt inkább ne bántsuk?
-
Dimacherius
csendes tag
Hali!
Kössz a linket, a régi tényleg bezár, de ezen az újon találtam jó kis ajánlatokat.
400W-os Deer táp is megfelelő?
Mi a véleményetek?
FSP PNF és PNR között mi a különbség?
PNR, nem későbbi széria, itt mégis olcsóbb...?
Valaki segítsen megvilágosodnom!!!!!!!!!!
Előre is köszönöm!
Dimacherius
We are the most powerful military in the history of man...!!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
"de nem tudom mi a különbség a PNR és PNF között."
A válasz a tápos topic első hsz.-ében található:
"FSP-PNR: PNF-nél kisebb hatásfok, nagyobb mértékű melegedés "köszönhetően" a kisebb hűtőbordáknak, kisebb szekunder oldali borda és a primerköri pufferkondenzátor is kisebb. Emiatt hangosabb a PNF modelleknél, mivel a hamarabb felmelegedő bordák miatt már alacsonyabb terhelésen is felszabályoz a ventilátora. Ettől függetlenül ugyanúgy az ajánlott tápok között a helye, minőségi kapcsolástechnikával és alkatrész megválasztással rendelkezik.
[...]
FSP-PNF: Nagyon jó táp, csendes, és ebben már jóval nagyobbak a bordák. Jobb hatásfokkal rendelkezik, mint az előbb említett 2 tápegység, és erősebb is. Sajnálatos módon nagyon nehéz beszerezni, mint ahogy fentebb is írtam, már szinte mindenütt CRG-t kapunk helyette."
(...és még bővebb leírás ugyanitt)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#9559) Dimacherius:a linked nem működik, mert az oldalon ez szerepel: "Üzletünk a mai nappal befejezi működését."
Ha PNF-et vásárolsz, ajánlott odafigyelni a következőkre:
"FSP-CRG: PNF néven árulják sok helyen, ezért érdemes utánaérdeklődni vásárlás előtt, hogy milyen típus is igazából, de ez nem azt jelenti hogy a CRG-t nem szabad megvenni. Hasonló a felépítése mint a PNF-nek, de róla is elmondható ugyanaz ami a PNR-ről: "kicsit kispórolták belőle az anyagot", ezt majd az alul lévő képeken lehet is látni. Az FSP-Saga egyszerűsített változata, fényezés nélkül és kevés kábellel. Ha ára kedvező, még mindig jó vételnek számít." ([link])
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#9572) toncy: és akkor szerinted mi van benne, levegő? A "sima venti" szerinted azt jelenti, hogy nincs benne csapágy?
Folytathatjuk még a vitát, de szerintem nem sok értelme van...Sk8erPeter
-
zolyka1205
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm , közben megtaláltam a hibát az alaplapi táp csatlakozónál a csokikból 4 "kocka"/narancssárga vezetékek/ meg van barnulva és meglazultak a vezetékek és ez okozta az áramingadozást. Gondolom ezt okozhatta túlfeszültség pl áramszünet.
Nagyjából rögzítettem és most jó de tápot kell cserélni"Igaz hogy a munka még nem ölt meg senkit,de hát miért kockáztasson az ember."
-
kételkedem
addikt
Szerintem azért nem működik úgy, ahogy szeretnéd, mert nincs földelve. Az enyémen több led is van ami mindenfélét jelez, a földelt konnektorba dugva zölden világít, földeletlenben pedig sárgán.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
regent
aktív tag
SP2 windows, akkor is csinálta amikor még csak a tiszta windows volt fent, gyakorlatilag programok nélkül.
Már az elsöö update installjánál leállt a rendszer.
Alaplapi driverek, BIOS mind a legfrissebbek.
Nekem úgy tüünik, hogy mindíg akkor áll le, amikor valamilyen lemezmüüveletet végez. Ezért gondoltam HDD-re. (amúgy PATA)
Egyszer már volt hasonló problémám, de akkor nem voltak Lsass.exe hibaüzenetek, akkor a táp halt meg (2 hónapos volt, gariban cserélva ugyanolyan Corsair 450 VX-re), két vinyó van a gépben, elég öreg már Athlon XP 2800+ Socket 462 (ha jól emlékszem), nem hiszem, hogy a táp itt szüük keresztmetszet, hacsak ez is nem halódik.
Van egy felesleges 80GB-os HDD-m, ha nincs más akkor kipróbálom azzal a rendszert, de az nagy meló, mert tele van régi dolgokkal, szelektálni kell, meg új rendszer felrakni, meg minden.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
kételkedem
addikt
Nem biztos, h összefügg, de abban a gépben, amiben lakott a vinyó, a tápegység vagy a kábel is vacakol. Erre akkor jöttem rá, mikor feltettem egy másik vinyót, ami felpörgött, lállt, felpörgött úgy, hogy semilyen lemezműveletet nem végeztem közben. Megmozgattam a tápkábel és rögtön előjött a felpörgős leállós műsor. Perpillanat átdugtam egy másik kábelre, de tápcsere lesz belőle.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
klph
csendes tag
Elgondolkodtató...
És mit szólsz ehhez az alaplaphoz: [MSI 945GCM478-L]
Gondolom, a jelenlegi belépőszintű ASROCK [P4V88+]-nál csak jobb lesz.Nem tudom, az MSI hogyan aránylik a Gigabyte-hoz, mindenesetre ez is:
- Inteles
- kiforrottabb, natív SATA2-es (ICH7) southbridge van benne
- microATX-es, beépített videókártyávalÉs megspórolom az új proci ~10 ezres költségét, maradhat a mostani S478 3 GHz dual core procim és hozzá a jó "kis" 12 cm-es Thermaltake hűtőm.
Mennyire tudod ajánlani ezt az alaplapot a probléma megoldására?
[ Szerkesztve ]
-
msgt.fubar
senior tag
szia!
köszönöm a segítséget, de végülis rádugtam a saját gépemre, ahol a windows xp scandisk-je helyretette a dolgokat (nagyjából 3 óra folyamatos lemezmunkával). utána legyalultam az egész vinyót secured delete-tel, így most felment rá szépen egy új windows. de örök tanulságként megmarad, soha ne szakadjon meg a partition magic, mert csak a szívás van vele.
gottagofast
-
nolika
senior tag
Sajnos a 2,5" már nincs ez miatt vettem az 500gb-osat. 2 winyóval menne, de mivel sajnos az XP nem bír feltelepülni ha 2 sata van benne(szar k8n sata vezérlő ), így egy quantum merevlemez a boot felelős.
SATA1 módba megy a winyó, ugyanis egy IS7 V2 alaplapban gond nélkül felpörög, írhatom-olvashatom. Ezeket nem lehet átjumperelni sata1-be egy bootdisk írja a hdd Firmware-jét h sata1 módban legyen. Ígysem megy, hogy a winyóról bootol a rendszer(másik gépen rátükröztem az xp-t). Azt írja lemezolvasási hiba.......
HD200HJ meg tökéletesen működik, és asszem az is SATA1-be van.
Ami furcsaság h a samsung boot alól működő softverja vígan tudja tesztelni az új winyót(ESTOOL).mod: a tápprobléma lehet valós, de akkor 1 éven keresztül, meghibásodás nélkül....(és tuningal!)
[ Szerkesztve ]
-
klph
csendes tag
Öregecske alaplap? A gyártó üfsz-a szerint 48 bites LBA támogatása van, még a 750 GB-ossal sem szabadna problémának lennie...
A kártya (ST-Lab A-390) is SATA I (150) szabványú.
A HDD-k pedig -- elvileg...! -- visszafelé kompatibilisek, legfeljebb nem kapok majd SATA II-es sebességet. A mostani gondok után ez lenne a legkevesebb...
Rosszul gondolom? Biztos vagy benne, hogy az alaplap a hibás?
-
krokk
senior tag
Köszi.
VGA integrált. De nincs is pót kártyám amit beletehetnék. Kondikat megnézem mindjárt. Meg a smartot is. Már ha el fog indulni a gép. Kollégám ugyanis csak leadta, hogy nézzem meg mert nem megy, de azt csak most mondta el, hogy nála egyáltalán nem is indult el a win, azt mondta tök fekete kép volt. Smart menni fog (ha mégse akkor link). Engem azért ez a fekete startmenü aggaszt.
Na jelzem mire jutottam majd.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
MrKentsfield
tag
Köszi a tippet.
A kábel OK már L alakú verzió , passzentos.Közben Hdsentinel is lefutott semmi megrázót nem talált. Maxtorkám 220 napot ment és több mint 1000 van hátra.
Úgyhogy van egy vinyóm ami jó csak nem működik
(nekem azért az XP is gyanús de ha már újra húzom a gépet akkor azt már inkább új vinyóra) -
MrKentsfield
tag
Hali,
SMART-nak utána olvastam most már nem tennék fel ilyen kérdést
Az értelmezéssel azért még vannak gondjaim de szerintem ez redben van.
Ti láttok ebből valamit ami egyik napról amásikra a fenti hibát okozhatja?
Error scan is volt 0 bad sector.HD Tune: Maxtor 6V200E0 Health
ID Current Worst ThresholdData Status
(03) Spin Up Time 208 203 63 17572 Ok
(04) Start/Stop Count 252 252 0 2399 Ok
(05) Reallocated Sector Count 253 253 63 0 Ok
(07) Seek Error Rate 253 251 0 0 Ok
(08) Seek Time Performance 252 236 187 51909 Ok
(09) Power On Hours Count 239 239 0 4980 Ok
(0A) Spin Retry Count 253 252 157 0 Ok
(0B) Calibration Retry Count 253 252 223 0 Ok
(0C) Power Cycle Count 247 247 0 2389 Ok
(BD) (unknown attribute) 100 100 0 0 Ok
(BE) Airflow Temperature 56 50 0 774570028 Ok
(C0) Power Off Retract Count 253 253 0 0 Ok
(C1) Load Cycle Count 253 253 0 0 Ok
(C2) Temperature 38 253 0 44 Ok
(C3) Hardware ECC Recovered 253 252 0 905 Ok
(C4) Reallocated Event Count 253 253 0 0 Ok
(C5) Current Pending Sector 253 253 0 0 Ok
(C6) Offline Uncorrectable 253 253 0 0 Ok
(C7) Ultra DMA CRC Error Count 1 1 0 64164 Ok
(C8) Write Error Rate 253 252 0 0 Ok
(C9) TA Counter Detected 253 252 0 1 Ok
(CA) TA Counter Increased 253 252 0 0 Ok
(CB) Run Out Cancel 253 252 180 0 Ok
(CC) Soft ECC Correction 253 252 0 0 Ok
(CD) Thermal Asperity Rate 253 252 0 0 Ok
(CF) Spin High Current 253 252 0 0 Ok
(D0) Spin Buzz 253 252 0 0 Ok
(D2) (unknown attribute) 253 252 0 0 Ok
(D3) (unknown attribute) 253 252 0 0 Ok
(D4) (unknown attribute) 253 252 0 0 OkPower On Time : 4980
Health Status : Ok -
liksoft
nagyúr
A Sentinel százalékai adatmentésen átesett drive-ok értékeire is épül. Így ha 50% alatti (na jó, inkább 40%) kondíciót ír ki, akkor olyan drive már járt nálam. Mivel a SMART értékek száraz adatok, azok dinamikája nem mindig (sőt, legtöbbször képtelenség) érzékelhető, így statikus számítási módot használ. Nem a legtökéletesebb, de figyelmeztet a változásokra, így tudsz reagálni. Ha más volt a hibás (tápellátás vagy adatkábel), a SMART adatokhoz offset beállítható (regisztrált változat), így a drive "nullázható".
Lehet, hogy tíz kiabálásból csak egy lesz adatvesztés, de a fordított arány (gyártó specifikus elemzés) szerintem rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
veterán
Bocsi, hogy beleszólok, de van, ahol érdekes hogy mili, vagy mega az előtag, de a bitnél byte-nál nemannyira
Ha számodra nem világos, hogy egy szövegben mega, vagy mili a byte szorzótényezője, akkor hiába tanultál ezekről akármennyit is.
Természtesen meg tudsz győzni az álláspontom helytelenségéről, ha elmagyarázod nekem a milibyte mibenlétét
Szóval formailag igazad van, de tartalmilag kukacoskodásnak érzem a problémát.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
Psytróger
tag
Üdv!
Köszönöm a felvilágosítást... Kapott új adatkábelt a HDD, azonban a HD Sentinel továbbra is azt írja, hogy (idézem) "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák. Amennyiben hirtelen fagyás, újraindulás tapasztalható, érdemes adatkábelt cserélni..." Lehetséges, hogy itt csak az előző kábel okozta problémákról nosztalgiázik a progi, vagy a tápkábelemmel is gond lehet? Amúgy a Sentinel szerint 99%-os a vinyó kondíciója, és még több mint 917 nap a becsült hátralévő élettartam. Ezek megnyugtató adatok?>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest