Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! Van egy érdekes jelenség. Adott egy közép-felső kategóriás hangszigetelt ház. Benne egy ssd és 2Tb os merevlemez. Furcsa, hogy merevlemez morgó hangot hallok, mintha ezerrel terehelődne. Egészséges hang morgó hang, de terhelés nélkül? SSD-től nem jöhet ilyen hang, a HDD sima háttértár és nem fut róla semmilyen program. HD sentinel szerint 100/100 az állapot a kihasználtság 0%, írás, olvasás 0, ha másolok rá, természetesen az érték változik, tehát a HD Sentiel jól működik. A jelenség kb 30 percig tart , főleg ha nagyobb adatmozgás után. Nem értem a dolgot, más ilyen hangot nem adhat. Nem vagyok egy kezdő, szeretem a kihívásokat, de ez most logikátlan. Win10 révén gondtam az automat töredezettmentesítőről, de napi szinten? Indexelésre is gondoltam, de akkor kellene valami féle kihasználtság is, nem? de folyamatosan 0.
Ötletek? Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő