Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Az alábbi hibaüzenettel mit lehet kezdeni?
Röviden a történet:
3,5" SAMSUNG 1TB SATA2 HD103SI merevlemezem évek óta üzemel egy Raidsonic usb dokkolóban, Raspberry Pi2 médialejátszó mellett (Kodival), filmeket tárolok rajta és erre is szoktam letölteni. A hétvégén gondoltam, egy párat leszedek róla, így a dokkolóval együtt átraktam az egészet az asztali pc-mbe (usb-n keresztül), és a fenti hibaüzenet fogad (otthon W10 van, ma reggel a munkahelyen is megpróbáltam - W7 - de ugyanez a hiba, sőt, a dokkolóból kivéve, sata kábelen keresztül is).Nem egy mai darab a merevlemez, a hdsentinel szerint 60%-os a kondíciója, nincs rajta semmi nélkülözhetetlen, de mégis érdekelne, nem lehet-e legalább addig életet lehelni bele, amíg azt a pár dolgot lementem?
Mondanom sem kell, azóta a médialejátszón sem működik.
Chdsk-t próbáltam futtani, de leáll.
A hdsentinel kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest