Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egérpad topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
- 

King Unique titán válasz  BB9360

üzenetére BB9360

üzenetéreMondjuk a főablaknál ERRE gondoltam, ahol látszik a szöveges értékelés is. De a S.M.A.R.T. tábla alapján szektorhibák lehetnek a lemezen, amiknek a tartalék területre áthelyezése volt sikertelen. Elvileg, ha javítva van és áthelyezve a tartalék területre, akkor ott már nem zavar sok vizet. De nálad ez sikertelen volt. Én egy ilyen HDD-re nem bíznám hosszabb távon az adataimat és lehet inkább lecserélném. Illetve biztonsági másolatot készítenék a fontos cuccokról a külső merevlemezre. Én ebben az egészben azt furcsállom, hogy ha a szervizben egy USB 3.0 pendrive esetén hozta 3.0 porton a gyakorlati másolás / szintetikus mérés (??) elvárható értékeit, akkor egy külső HDD-nél is hoznia kéne. Ha a HDD szektorhibás és emiatt a teljesítménye ingadozó, az leginkább a gyakorlati fájlmásolást befolyásolja. Egy szintetikus tesztnél attól még hoznia kéne az elvárható értékeket. A fenti mérések alapján olyan, mintha nem lenne fent az USB 3.0 driver, vagy egyéb ok miatt nem működne megfelelően a port. Többeknél hasonló problémát a 3.0 driver frissítése is meg szokott oldani. 
 Tehát nem tudom mit mérték azon a helyen, de ha náluk is az említett állapotban volt a gép, akkor csak azért nem fog hirtelen megjavulni a sebesség, mert pendrive van rádugva. Ebből meg le lehet vonni ezt-azt...Ha Win7 alatt ennyire nem megy, BIOS állítgatása sem hoz eredményt, akkor én mint mondtam, egy live Linuxot indítanék pendrive-ról és az alatt mérném meg a sebességet. Az újabb rendszerek már natívan támogatják az USB 3.0-át. Ha az alatt ok, akkor egyértelműen a Win7-nél van valami gond. Ha Linux alatt is csak 2.0 sebességen megy, akkor megy valami BIOS beállítás, vagy esetleg hardveres hiba lehet Linux abszolút kezdőknek topikot ajánlanám. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest