Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris_T
tag
válasz
liksoft #4231 üzenetére
Üdv
Lehet hogy félreérthetően irtam mert a probléma nem adatmentés, az a gond hogy most egy 3GB-os partición van a windows, úgy tünik nem elég mert csak Win egymagában lefoglalja az egészet (ami van néhány program az is a D:\-re van telepitve +temp és az user könyvtárak is át vannak irányítva) olyan programot/megoldást kerestem amivel úgy lehet megnövelni a C partició méretét hogy ne kelljen D:/-hez illletve az ott lévö adatokhoz nyúlni - mivelhogy nincs másik winchester arra hogy ideiglenesen, a ujraparticionálásig áthelyezzem addig a D-n lévö dolgokat
Itt jött volna a PTmagic csak nem sikerült vele+több visszajezést hallottam illetve olvastam itt is hogy több problémát okozhat mint segit ezért a biztos az lenne ha mondjuk át lennének másolva a dolgok másik HDD-re és a win telepítés közbe lenne ujraformázva a drive (ahogy te is javasoltad)
vagy esestleg egy olyan program ami tud partícióátméretezést biztonságosan
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 09.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest