- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
válasz
ggg666 #39039 üzenetére
"Második probléma a külső HDD-ként való csatlakozásnál jelentkezett. Amikor a laptophoz (Win7, de Win8 esetén is) csatlakoztattam, az első partíción (2 TB) lévő adatokat látta, de a második partíción lévő fájlredszerrel már baja volt, azt javítani akarta. Egyszer- kétszer meg is próbáltam, de valójában csak összekeveredtek az adatok és nem állította helyre a problémásnak vélt fájlokat. Visszatéve belső HDD-nek, ott sem változott a helyzet "az egyik lemezen ellenőrizni kell a konzisztenciát" hibajelzéssel szintén helyreállítást akart végeztetni."
Ez nem azt jelenti, hogy belső meghajtóként két rendszeren használtad!!!
Egyébként ha windows 7 után berakod Windows 8-as rendszerben a konzisztenciát mindig ellenőrizni fogja, csak a Windows 8-nál a háttérben zajlik, míg utána beteszed egy Windows 7-es rendszerbe, arról mindig fogsz üzenetet kapni.És mindig csinálja is, mivel én is így jártam.
DE TE NEM belső meghajtóként csatlakoztattad, mint ahogy javasoltam!
CSAK belső meghajtóként próbáld ki, hidd el tudom miről beszélek közel 30 darab 2TB-nál nagyobb winyót használok, mind külső és belső meghajtóként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged