Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Doky586 #38509 üzenetére
Nem is mondtam mást, csak azt, hogy mivel a chkdsk is csak olvas, akkor már inkább SMART tesztet futtatok, mert megcsinálja ugyan azt és még kicsit többet is gyakorlatilag azonos időn belül, amit a chkdsk /r, chkdsk-ból így elég a /scan és esetleg /f, ha baj van.
Nem tudok ilyen programról. Efelett a kérdés felett én el is siklottam és nem is próbáltam rá válaszolni, csak a többire reagáltam.
De a HDS sem áthelyez, hanem blokkonként olvas és (opcionálisan még egy másik írással megelőzve) visszaír, de közben nem érhetőek el az adatok.Ez viszont egy szép csavar azoknak, akik kímélik az írástól az SSD-jüket (ha bátrabban írnak rá, akkor többet mozog, "frissül" a rajta lévő statikus adat is). Már ha tényleg olyan érdekes kérdés ez a "frissítgetés" (nomeg az is igaz, hogy az írástól viseltesebb cellánál lehet több jelentősége, az nehezebben őrzi az állapotát hosszú távon, mint a fiatal cella).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Eredeti játékok OFF topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Android szakmai topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest