Hirdetés
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottopisti
újonc
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket,olyan kérdésben,hogy:Van egy külső HDD-m egyik napról a másikra tönkrement,elment róla minden.Programot találtam hozzá,amivel vissza lehet hozni az adatokat.Nem is ez a legnagyobb baj,hanem hogy a gép nem látja a HDD-t!Valakinek van ötlete mi lehet a baj?Indításkor kicsit kattog,aztán minden a megszokott.Ha a HDD sérült hogyan lehet helyrehozni?Köszönöm a válaszokat! -
pjen
félisten
válasz
shelby6793 #38114 üzenetére
Nem biztos,hogy jó 5 let,de 1 próbát megér:Húzd le a HDD táp és adat kábelét,csak az SSD legyen a gépben ,és ragd újra a wint.Aztán próbáld csatlakoztatni a HDD-t.
-
shelby6793
újonc
Sziasztok! Egy kis problémám akadt, és tanácstalan vagyok. Van egy HDD-m (IDE csatlakozós) win7-es op.rendszerrel. Vettem egy ssd-t (SATAII
), azzal a szándékkal, hogy ezentúl erről fog futni az op.rendszer, a hdd megmarad az egyéb fájloknak. Az ssd-re is fel lett rakva egy win7. Gond nélkül elindul az ssd-ről, látja a hdd-t, de 10-15 perc után jön a kékhalál "driver_irql_not_less_or_equal" kiírással 0x000000d1 hibakóddal (a többi hibakód mögötte a zárójelben nem mindig azonos) illetve a jraid.sys-el van még problémája. Ha kiiktatom a gépből a hdd-t semmi baja nincsen (legalábbis nagyon úgy tűnik). Megpróbáltam a hdd-n lévő rendszert elindítani, de nem találja a felhasználói profilomat. Az eszközkezelő szerint a drivereim naprakészek és jól működnek. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, össze lehet-e hozni még valahogy, hogy működjön a hdd és az sdd is?
-
válasz
vitemerius #38111 üzenetére
és a win is ugyanúgy fogja látni-kezelni. (csak a bootolhatóságát gátolhatod meg vele)
-
válasz
vitemerius #38111 üzenetére
Igen, fel fog pörögni.
-
vitemerius
tag
Ha a biosban letiltom az egyik hdd-t, akkor az ugye attól még áram alatt marad. De fel fog pörögni induláskor?
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
Az 500-as WD winyómat kb 1-1.5 hónapja lassulás után szektorhibára gyanakodva,hdd sentinellel megvizsgáltam,és az fogadott amitől féltem,lett rajta két bad szektor
Na most hdd regenerátor kijavította és utána 100/100-as lett ! de 1 hét múlva ugyan úgy előjött,megint kijavítottam és egy ideig jó aztán előjön........ úgy tudom,hogy a fizikai szektorhibát nem tudjuk javítani "házilag" akkor ez most lehet csak töredezett fájl vagy valami ilyesmi lenne ?
Lehet már újra kellene húznom a rendszert is egy formázással egybevéve,csak még eddig lusta voltam ráValaki tapasztalt már ilyet ?
-
anorche1
őstag
válasz
MoP_FX 57 #38104 üzenetére
Szerintem sikerült is, de így se jó. Viszont így végre beenged a mappába, de a fájlnevek kékkel vannak írva, és nem engedi megnyitni őket. Viszont ha megnézem egy fájl tulajdonságát, akkor a biztonság résznél nincs ott a felhasználóm, amit ha kézzel beállítok akkor engedi megnyitni, másolni. Viszont ez egyesével elég sokáig tartana. Ha egy fájlokat tartalmazó mappánál nézem meg ezt, akkor ott van a felhasználónevem.
-
anorche1
őstag
válasz
vitemerius #38099 üzenetére
Nincs jogosultsága a 16db mappához(#38100) MoP_FX 57
Mindenkinek teljes hozzáférése van hozzá, de nem jóSzerk.:
Van valami program ami az egészet pl. iso -ba lementi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest