Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Van egy vincsim (Samsung HD502HJ) ami nemrég annyira tönkrement hogy indításnál teljesen lefagyasztotta a gépet, gyakorlatilag már a biosnál is lefagyott a gép. USB rack-el rákötve szintén. Másik ugyan ilyen elektronikával is kipróbáltam. Akkor úgy gondoltam hogy a vincsinek szerintem a feje akadhatott be vagy valamilyen más mechanikai baja van, ez be is igazolódott. (nem én használtam a gépet, lehet hogy mozgatták vagy belerúgtak működés közben?)
A vincsi fedelét leszedtem és a fejet megmozgattam (be is volt ragadva), persze ügyelve hogy ne érjek az adathordozó felülethez. A művelet után a gép elindult, HDD sentinel 100/100-at ír és mintha nem történt semmi mindent hibátlanul le tudtam menteni.
Most leformáztam (nem gyorsformázással) és teleírtam majd ismét leformáztam, úgy tűnik hibátlan.
Számíthatok-e rá hogy bedöglik pár nap múlva, vagy bír még pár évet?
Van e valakinek tapasztalata a szétszedett vincsikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Politika
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest