- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Szaisztok!
Igazából sem a megfelelő topikot, sem a megfelelő kérdést nem tudom, de azért idejöttem.
Szóval, asszony vett egy Samsung series 5-s ultra-t, amelyben egy HHD van. A win telepítés nem kis szívás volt, mert csak úgy tudtam megoldani, hogy telepítés alatt cmd-vel particionálgattam, aktiváltam, meg csináltam minden kakit. A kérdésem az lenne igazából, hogy a HHD-kban az "SSD rész" totál nem particionűlható/ nem kell particionálni és használja cache-nek, vagy így win telepítés után pariícionáljam be? (Aminek nem látom értelmét, mert 22 Gb.) Esetleg még annyit, hogy valami egyszerűbb módszer nincs win telepítésre, mint amit én csináltam? Én ezt a megoldást választottam Csak így tudtam megoldani, hogy bebootoljon a winről, mert másképp semmit nem engedett a vinyóról.. Ezért nem is tudom, hogy ez ultra topik, vagy hdd topik, vagy win... eléggé összefolyik...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest