- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
liksoft #27937 üzenetére
ubuntu live cd, smart ellenőrzés el sem indul, se terminálból, se grafikusan
a teljes sztori (3 hónap 8 reinstall)
Lassan megkattanok kollégám gépével, eleinte röhögtem, de már idegesítő, és nem értjük mi a hiba
(új biost kap hamarosan emiatt)
Asus V8-P8H67-E barebone+lap
2x4GB ram, sata hdd + Asus sata dvd, core i7 2600k proci
már 8.-ik oprendszer van rajta, és pár nap, max pár hét, és hozza vissza, hogy lassú
Win7 3x, minden alkalommal a jelenség: eleinte mint állat, pörög, utána elkezdi azt, hogy boot után pár perccel lemgey zombizni. pl file browser, ablak feljön, aztán XP szégyenítő lassúsággal megy a zöld csík végig, a gép SEMMIT nem csinál, 8 proci 0%-on, ram 1GB foglalt, adat nem folyik a sata hdd-ről. 3 perc múlva az összes addigi kattogásunk megtörténik, megint áll.
ubuntu 12.04 2x, elviszi, megy mint álom, 3 nap múlva hozza vissza, nem indul a szoftverközpont, telepíteni semmit nem lehet, most pl az ubuntu sem indul el, hibára fut
most már kész vagyok.
Ha HW hiba lenne, mitől lenne jó telepítéstől 2-3 napig, és mi történik minden rendszerével?
Any idea??legutóbb pl felraktam az ubuntut, formázás után (ext4-ben) és teszteltem, szuper. ment rá virtualboxban XP is
másnap hív, nem indul, 5 perce terminál sorok röpködnek, media errorezután azt csinálta, hogy kb 8 perc alatt bebootol, áll a gép, és kiírja, rendszerhiba történ, akar jelentést?
és ahogy az egérhez érsz (nem kattintasz, csak megmozgatod) kidobja a jelszó kérő ablakot, vagy random átvált "vendég munkamenetre", vagy merevre fagy, és csak power gombra reagál.Windowsok szintén, google chromenyitása 4-5 perc, 0% terheléssel
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- TP-LINK routerek
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest