Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Persze, a WinCE iGO Primo nem képes olvasni a kiadott térképfájlok .spc fájljait, csak a .txt formátumot tudja kiolvasni. Viszont az SCDB oldal speedcam kiadása, azaz kamera adatbázisa sokkal frissebb mint a félévente - évente kiadott térképfájlokhoz tartozó EU kamera adatbázis. Heti többször frissítik.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #730 üzenetére
Elhiszem, hogy jó, élőben még nem találkoztam ilyen géppel(vagy nem emlékszek rá), de így az elmondásod alapján jónak tűnik. A wayteq külső borításának a bomlása az normális jelenség annál a bevonatnál amit ott alkalmaznak erről írtam már itt korábban. A műholdakból több mint elég amit lát, de bármelyik valaminek nevezhető gps hasonló számú műholdat talál. Az SCDB -t nem ismerem ez egy trafi adatbázis kezelő lenne?
-
Doky1988
senior tag
Sőt azt mondom neked, hogy a Junsun sokkal minőségibb cucc mint a Wayteq... Ennek teljesen más anyaga van, ez nem fog napon bomlani... Nekem az x995öm műanyag kerete már kb bomlott... Én nagyon elégedett vagyok a Junsunnal...
Sebességileg amennyit tud egy WinCEs navi, azt tudja... Nyilván én egy full alap iGOt használok rajta, semmi skin, csicsa nélkül... Nekem nem a dizájn a fontos hanem hogy pontos precíz legyen, ne fagyjon, ne legyen lassú, stb... Mapban: fbl, ftr, fda csak... Speedcam fájlokat mivel ez nem ismeri a .spc -ket még, így SCDBt használom, fizetős de 1 évre kb semmi... És heti több frissítés van, txt fájlként lelehet tölteni európát. Poit meg normál+truck poi.. extendedet nem használom mert fölösleges.[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #726 üzenetére
A kitkat android verzóra emlékszem, hogy volt a wayteq gépeken, de arra nem mernék tippelni, hogy X995 MAX gépek jelenleg még azzal a szoftverrel vannak-e vagy már az újabb fut rajta. Én is csináltam már jópárat egy 995 öt pont ma adtam vissza
A 985-ös még ami egy jól sikerült és gyors gps, de most a gyorsaság az nagyon erősen szubjektív. Egy okostelefon bőven gyorsabban tervezi meg ugyan azt az útvonalat mint a 985-ös, de ez bírni fogja 5 év múlva is még a telefon pedig egy-két év alatt megadja magát. Itt jön az a dolog, hogy mit mire terveznek meg.
-
Doky1988
senior tag
Megmondom őszintén megfordult pár készülék a kezeim között. Az Androidos Wayteqnek addig volt valami jogosultsága míg nem rakták rá az Android 6 -ot.. Még a kis x995 5" ért valamit.. Azért az x995 Max Android 6-nál eléggé érződik a lassulás. Baromi gyenge a készülék.. A 4.4.2 -es KitKat rendszer kétszer átugorja sebességre. Csak már nagyon elvétve van Android 4.4.2 -es x995 5"-os gép, még Euronics árulja.
[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #724 üzenetére
Teljesen jó
Lehet az IGO-val is sokat pepecselni, főleg régen mikor még nagyon új volt és jöttek hozzá a MOD -ok meg a különböző kiegészítők
Az IGO-hoz egyébként lehet csinálni univerzális "sys.txt" -t a legtöbb gps támogatásához, nekem is van ilyen aztán ha esetleg mégsem jó max írni kell hozzá vagy éppen kicsit venni el belőle, mint a népmeséből
A win-ce s gépek nem panaszkodtak a melegre, de persze ha túl melegedne akkor csak szó nélkül kikapcsol, az Androidos azért fejlettebb rendszer, csak hát az egy mindenre ráhúzható a CE meg PDA és GPS -re készült elsősorban szvsz
-
Doky1988
senior tag
Jaja, én pl ezért kezdtem el jóideje stabilizálni az utolsó iGO Primot WinCE -re...
iGO Primo WinCE (9.6.13.405512) ebből csináltam egy alap verziót, kitakarítva, rendesen beállítva.. Teszteltem Junsun D100-on, Wayteq x985 -ön, CNS 7-en. Működik tisztességesen, és hibamentesen normálisan. Próbáltam egy univerzális sys.txt -t összerakni, ami felmásolás, telepítés után gond nélkül fut a legtöbb navin. WinCE -s navi legalább nem nyöszörög, hogy melege van a szélvédő mögöttDe ez nincs fenn sehol, csak saját részre csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
válasz
Kezdőként #717 üzenetére
A Win CE rendszerébe nem tudom mennyire lehet belépni a gyári fejegységen.Van rá egymód amit már sokszor leírtam itt a fórumon adok hozzá egy linket a szükséges fájlal együtt. HA van olyan opció ahol betudod tallózni a navi szoftver helyét annyi a dolgod, hogy kiválasztod azt a fájlt amit letöltöttél a linkelt weboldalról. Amennyiben nincs ilyen lehetőség, hogy megtudod adni a helyét úgy egy lehetőség maradna, ami akkor járható ha memória kártyáról fut a navigációs szoftver is(nem csak a térkép). Ez esetben meg kellene keresned a memkártyán a .exe fájlt és lemásolni a gépedre majd onnan átmásolni a letöltött .exe fájlt és átnevezni arra ami az eredeti fájl neve volt
-
Kezdőként
kezdő
Üdv.
Ha esetleg nem ide tartozik,irányítsatok át légyszi.
AHyundai autómban egy GEN 1,, Win Ce6 alapú gyári rendszer van. Kinézetre Igo szoftver. Valaki esetleg tudja,hogyan tudok belépni a Win Ce rendszerbe? Sajnos nem találtam sehol a neten ilyet.
Köszi -
Bambi72
friss újonc
Error
An unexpected error has occurred in iAuto2.exe.[ Szerkesztve ]
-
Bambi72
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy mercibe való fejegységem,ami bekapcsoláskor ezt adja be.
Tovább lépni nem enged,semmire nem reagál.
Lehet kezdeni vele valamit?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Doky1988
senior tag
Szerintem stabilabb és gyorsabb mint a Wayteq.. legalábbis az x985től sokkal jobb, nagyobb kijelző, és olcsóbb is. Simán jó vétel, azóta is használom. Nyilván ugye már a WinCE -s Navigációs program amit mindenki szeret, nem írom le mert nemtudom warez téma-e, de sajnos már ugye tmc -t nem tudják.. ezért pl én másod navinak használom csak mert a melegbe nem igazán birja a telefon meg a tablet klíma nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #710 üzenetére
Köszi a beszámolót! Reméljük hosszú távon is beválik
A Win CE erre a célra még mindíg egy jó választás szerintem.A TTS hang orvosolható, hogy magyarul is tudjon, de az már warez nem a topikba tartozik.
Tapasztalatra mit mondasz eddig gyorsabb mint a Wayteq vagy kb egyet mennek sebességbe? -
Doky1988
senior tag
Hol is kezdjem! Szallitas.. Az 5 napos szallitas nem teljesen igaz, nekem 8 nap volt! Nem az elado hibaja, a DHL csuszott! Maga a keszulek szep, a csomagolas eleg boven, a doboza szep, stilusos! Van hozza minden ami kell! A keszulek gyors, valoban nem a Wayteq kategoria! Viszont, ha navigalni kell, akkor azert erzodik hogy nem 2 masodperc a muhold megtalalasa mint az Androidnal, viszont ez nem fog nyafogni a meleg miatt a szelvedon! iGO Primo van rajta, a legutolso WinCE verzio!
A program menu resze gyors, megy szepen! Minden fele hangot (nyelvet) tartalmaz, meg TTS is van benne, viszont magyar TTS nincs! Program nyelvbol is az osszes benne van! Maga a keszulek is tudja a Magyar nyelvet! Szerintem ennyi penzert ajandek! Ezt vegyetek ne a Wayteqet! :) 7"os kijelzo, aksi normalis van benne, birja egy darabig toltes nelkul, nem ugy mint a Wayteq x985BT WinCE 6.0 !
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #708 üzenetére
Igen míg egy androidot futtató eszközön a navi mellett megy legalább másik 50 folyamat amiben vannak nagyobb igényű alkalmazsok is addig a Win CE alatt kb 20 háttérfolyamat megy és azok is lényegesen kisebb erőforrás igényűek.
Az IGO pedig egy nagyon jó stabil program, a "my way" a 8.x verziók a primó a 9.x sőtt abból is létezik a v2.0 ha jól emlékszek. -
Doky1988
senior tag
Bocsi hülyeséget mondtam, nem iGO My Way hanem iGO Primo van a Junsun D100on.
Itt egy videó: [link]De fajin mert FM Transmittert is támogatja, legalábbis az iGO Primo menüjében van ilyen ahogy a videón néztem, ez szerintem nekik valami egyedi fejlesztésük, vagy nemtudom volt e annó hivatalos iGO Primo erre a készülékre.
Én úgy gondolom még ha jóval lassabb is mint egy x995 Max pl (az se a leggyorsabb, nekem pl látszólag szaggatott vagy hogy mondjam, akadt a Primo rajta szemmel láthatóan) de 22000ft, olcsóbb mint az x985, fullos iGO Primoval adják, hálistennek minden skin meg egyéb szemét nélkül, térképet meg meglehet oldani okosban
Szerintem a WinCE eszközök sokkal jobban birták a meleget is szélvédő mögött.. Apósom most kukázta le az én kb 10 évvel ezelőtti x960BT -met, mert csíkosódott a kijelző... De az kamionba ment éjjel nappal, hidegbe, melegbe az nem nyafogott
Az én androidos tabletem, telefonom meg visít hogy melege van meg belassul meg ilyenek.. WinCE eszközt ez miatt szeretem csak, hogy nem nyafog, birja a munkát.
[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
-
Imi91
aktív tag
válasz
Gabesz0926 #704 üzenetére
Értem. Viszont nem ismerem ezt az eszközt így a menüét sem. Nem tudom milyen lehetőségeket kínál.Találnod kell egy lehetőséget ahol te határozod meg milyen alkalmazás (.exe) fájlt futtass. Akár egy fájl böngészőből.A Win ce felületbe ha betudsz lépni az lenne a cél ott rendszer gazda jogosultságod van és szinte mindent tudsz módosítani. Ami kell hozzá az itt a forumba már sokszor volt téma, nem fejteném ki sokadjára is, de adok egy linket itt pedig a fájl
-
-
Gabesz0926
újonc
Ez egy crestron tpmc 9L tipusu fali multimédia vezérlő.
Ha nincs benne az sd kártya semmit nem csinál. A lényeg az volna hogy hozzá férjek a kártyához amin van egy projekt mappa amit törölnöm kellene. Lehetőség volna usb pc kapcsolatra de a gyártó nem adja ki a szükséges drivert felhasználó számára. Az ethernet kapcsolat jelenleg le van tiltva így onnan sem férek hozzá.
Jelenleg ha kártyaolvasóba teszem az sd-t rögtön formázást kinál a windows. -
Doky1988
senior tag
No közben 22ezerért rendeltem egy JunSun D100-at 7colos kijelzővel, 5 nap elvileg és itt van Aliról. Jókat írnak róla.. Volt egy x995 Maxom Wayteq, de melege volt állandóan, kikapcsolt, nyűglődött csak.. ezek az Androidos navik sokat nem érnek sajna.. A régi WinCE navik nagyon birták a szélvédő mögött
Olcsóbb mint itthon az x985, 7 col is ráadásul jobban látható.. Majd kiderül mit bizonyít
[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
Szia! Van TomTomom telefonon. A céleszköz nemtudom milyen igazából, sose volt kezembe. A TomTomnak azért vannak nyűgjei, éves teherautó előfizum van, szeptemberben jár le.. Sebesség korlátokat pl nem igazán jól mutatja, volt olyan helyem hogy az istennek se akart betervezni, iGOm van eredeti Androidos telón, annó megvettem Playből, az betervezett szépen oda ahova kell (nyilván kordinátát írtam), míg a TomTom kordinátával sem. x985 van egyik kolegának, szerintem borzalom lassú.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #699 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy igen. A win ce egy stabil, egyszerű, bevált rendszer ami futtatja az alkalmazást. Nem a winCE a lassú, hanem a hardver amin fut
A kiszemelt gépben is legalább 10 éves CPU van persze itt nem kell nagyon fejleszteni, mert a térkép csak frissül, de a szoftver kb ugyan az viszont nem lesz gyorsabb mint egy régebbi eszköz. Nem ismerem ezt a navit, de én egy Wayteq X985-öt javasolnék, mert az bevált, esetleg ha a keret bírja egy Garmin, Becker, TomTom márkák közül valamelyiket
-
Imi91
aktív tag
válasz
Gabesz0926 #698 üzenetére
Jellemzően a Win CE az eszköz belső (flash) memóriáján található és a memóriakártyán a navigációs szoftver van. Én elsőnek megnézném egy partitin master-el, hogy mit mond a memória kártyára(van-e rajta valami). Van egy windir nevű alkalmazás ez is segítségedre lehet, megnézni, hogy mi van rajta.
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Így 2024-ben érdemes még WinCE navigációt vásárolni?
Aliexpressen néztem ki a JunSun D100-at, sokan dicsérik.
Az tuti, hogy jobban birja mint az Androidos GPS navik (x995, x995 max), viszont azért jóval lassabb is sajna tapasztalataim alapján, pedig a droidos navik se túl gyorsak... -
Gabesz0926
újonc
Sziasztok!
olyan kérdésem volna hogyan lehetséges win10 alatt hozzá férni egy 2gb Micro-sd kártya tartalmához amin Windows ce 5.0 van. -
Imi91
aktív tag
válasz
axer6907 #695 üzenetére
Sajnos nem tudom milyen program lenne az amibe tudnál leltározni és vonalkódot is tudna neked olvasni(ahhoz pedig adatbázis kellene stb...)
Itt van egy weblap talán még működik van néhány program win ce -re de max neten ha rákeresel lehet találsz konkrétan a gépedhez ilyen progit, mivel ezek a gépek ilyesmi célra voltak használva fény korukban. Az is lehet sőtt szerintem jó eséllyel úgy tudnád ezt kivitelezni, hogy lenne rajta valami progi(lehet alapból is van) és egy pc-hez csatlakozik akár több is majd ahogy lövöldözöd le a cimkéket a gépen futó program és adatbázis kezeli le a gépáltal leolvasott terméket és a beírt darabszámot is amit összevet az adatbázisban lévő számmal így megkapod, hogy jó vagy rossz a készleted. A kérdés inkább az ebből a megközelítésből, hogy Windows 7 / 8 /10/11-re milyen program van ami ezt kezelné, de az alapja egy adatbázis egy PC-n az aktuális készletről -
axer6907
csendes tag
Sziasztok ! Hátha valaki még jár erre de a remény hal meg utoljára.Hozzájutottam néhány datalogic memorx 3-hoz ( win ce 6 ) és leltározásra szeretném használni.(listából vonalkód alapján kiválasztja a tételt és mellé írom a darabszámot.) és kéne valami progi .
-
hamzamark
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ( ajándékba kapott
) kínai fejegység. Noname 7018B, amin persze WinCE fut. Valami ilyesmi: LINK
Esetleg valaki már próbálkozott azzal, hogy egy ilyen fejegységre dugott valamilyen Android Auto Dongle-t? ( vezetékes, vezeték nélkülit )
Youtube-on láttam pár videót, ahol valamilyen más WinCE-t futtató egységre dugnak rá Carlink-et, ami működik... sajnos az "én kombinációmban" nem találtam ilyet.Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni, akkor azt nagyon megköszönném!
( Feleslegesen nem akarok venni egyet, hogy később kiderüljön, hogy nem működik. )
[ Szerkesztve ]
-
szabcsa26
csendes tag
Sziasztok. Adott egy JVJ DVD-7803 fejegység WinCE rendszerrel. Sajnos valahova elkevertem a rá való IGO rendszert a kártya meg bedöglött benne. Esetleg valaki tudna adni egy működő IGO verziót? Előre is köszönöm.
-
Imi91
aktív tag
Meg találtam egy verziót amit használtam a gépen(most is kipróbáltam és tökéletesen műlödol Win CE 6.0 alatt). Ez úgy néz ki mint a Windows 7 rendszer, de a CE-ből táplálkozik
Az előbb töltöttem fel és itt is van a letöltési linkje
Egy rar fájlt találsz amit ki kell bontanod és úgy kell felmásolni a gépre vagy a memória kártyára. Utánna a navi mappa helyett ezt kell beállítani és elindítani a GPS/Navigáció gombra rányomva.
2db "téma" van becsomagolva az egyik a Win7 kénézetét utánozza a másik nem tudom mitMind a kettő a Mobilnavigator.exe-vel indul tehát azt kell betallózni
Amelyik jobban tetszik azt használd
[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
Nem tudom milyen programmal tesztelheted a soros portot. Itt van egy oldal, ahol sok win ce programot találsz.
A Win CE lekapcsolására szerintem a parancsorba ha be írod:
shutdown -f -s -t 0
Esetleg ha csinálsz egy .bat fájlt lehet tudja kezelni a CE és csak rá kell kattintani az adztalon és le áll a gép. (mindent bezár ez a parancs és azonnal leállítja a gépet kérdés nélkül) -
oli83
tag
Illetve még egy kérdésem lenne.
A rendszer egy ipari PC-n fut:
Hogyan lehet rendszert start menüből/parancssorból lekapcsolni?
Start menübe csak altatás van, főkapcsoló le/föl egy kicsit drasztikusnak tűnik.
Válaszokat előre is köszi
Üdv: oli83[ Szerkesztve ]
-
oli83
tag
Sziasztok,
tudnátok egy kicsit segíteni?
WindowsCE-re keresek sorosport tesztelésre valami progit. //port választás, sebesség, parítás....
Tudtok valami használhatót ajánlani?
Segítséget előre is köszönöm.
Üdv.: oli83 -
kukutyi
csendes tag
Sziasztok
WinCE-t szeretnék elérni de nem sikerül ez alapján, hiába állítom át a GPS inditót a shell inditására de csak villan kettőt es nem indul el:
https://navigyurci.hu/2010/06/08/erd-el-a-wince-feluletet-egyszeruen/
Ilyen kínai csoda fejegységem van: [link]Az SD kártyára elég csak a SHELL-t rámásolni vagy a GPS programnak is rajta kell lenni és abba kell beleilleszteni a SHELL-t?
-
Imi91
aktív tag
Lehetséges, hogy harveres a hiba, ha ennyi idő után jelentkezik. Nagyon nem mondott hülyeséget a szerelő, mert ezekhez 90%-ba nincs frissítés(sőtt a pioneer, sony, stb sem jelemző egyébként). Ami jó minek frissíteni gondolom így vannak a gyártók. Én lehet azt csinálnám, hogy lekötném róla a memory szálat(álltalában sárga vezeték). Vagy szokott ezeke a kínai csodákon "tanító szál" is lenni lehet az ér össze ha random módon csinálja, de erre kicsit azért az esély, csak hátha. Én szerintem húzd ki szigeteld le a nem használt csatlakiozókat és próbáld meg, ha úgy is rossz akkor kösd le a Memory szálat így csak akkor kap feszültséget, ha gyújtást teszel rá.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Zorro@fire #676 üzenetére
Elég jól jártál
Ha bemásoltad csak az egyik mappát a másikba akkor elvileg nem szabadna ilyen hibát produkálnia. Gyanús, hogy te áthelyezted és nem át másoldtad. Így mikor indulna a rendszer nem találja az adott mappát és a tartalmát majd leáll az indítási folyamat.
A megoldása az lenne, hogy vissza rakd a mappát a helyére és mindenki örülne, de azt csak úgy tudnád jelen esetbe megcsinálni, ha számítógépre kötnéd a kütyüt és felismerné a gép mint egy meghajtótErre nem tudom mennyire van lehetőséged,
-
Imi91
aktív tag
-
aldebaran
addikt
Van egy suzuki autoradio gps a kocsiban, csak az a baj, hogy a touchscreen nem reagál. Elvileg winCE van rajta. Mit tudok tenni? És hogy lehet gps-t rátölteni?
-
Zorro@fire
friss újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki már találkozott hasonló problémával.
Chevrolet Captiva pna wince 5 rendszerbe sikerült belenyúlni, úgy hogy a navinak az egyik mappáját véletlenül belemásoltam egy másik mappába. Azóta a rendszer csak bootolásig jut el, kb 10 mp után újraindul és innen nem lép tovább.
Létezik e valami megoldás, hogy el lehessen indítani az eszközt, navi nélkül, amíg visszatenném a fájlokat a helyükre? Így most se tolatókamera, se klíma vezérlés nem működik... -
Adi01
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék elsőnek is ehez a fejegységhez létezik újabb szoftver? Lehet ezt sd kartyával frissiteni esetleg vagy valamilyen módszerrel?
[kép]
Másfél éve használom de sajnos egy két hete elkezdett ki be kapcsolni a fejegység és hibát ír ki: [kép]
Általabán többszöri indítás után jelentkezik a hiba. Állandóan újraindul de egyszercsak bejön a rendszer.
Voltam autórádió szerelőnél de gyakorlatilag el hajtottak mondván sz@r kínai fejegység így jártam ez szoftver hiba de frissités kinai fejegységhez nincs(ez ügye nem teljesen igaz). Javasolták vegyem le az aksi sarut várjak majd vissza hátha kitisztul memoriája a fejegységnek. Na annyira kitisztult, hogy van egy 4 csatornás erősítő is a kocsiban na az már be se kapcsol így csak a magashangszorokból jön elölről a hang és a hiba is maradt. Nem értek annyira az autohifihez de nem létezik esetleg, hogy elektromos feszültség miatt van meg zavarodva a fejegység vagy valamilyen kábel szakadás a hiba forrása?
illetve tudtok ajánlani olyan autohifi szerelőt aki ha gyári specifikus win ce fejegységről van szó nem hajt el a picsába kb. és mondja vegyek egy másik fejegységet közel 200 ezerért.
Az autó toyota prius 3.
Probáltam a “gyári beállitások vissza” menü pontot is. Nem segitett. Talán egy hard reset de azt nem tudom, hogy kell. Vagy kéne egy műszerész aki esetleg megtudná javítani, mert lehet hardveres a baj. -
Imi91
aktív tag
válasz
robi12ster #673 üzenetére
Ezeket a fejegységeket nem ismerem, tehát tapasztalatom sincs
Az biztos, hogy egy egyszerű belépő kategóriás cucc. Talán annyit tudnék hozzá tenni a döntésedhez, hogy azt válaszd amelyik többet tud(vagy újabb/erősebb cpu van benne). Ja és egy jó tanács a frissítéseket kerüld ezeknél, mert ha félre sikerül akkor nem tudsz vele mit csinálni
-
robi12ster
tag
Sziasztok..
Érdeklődnék, hogy az olcsó fejegységekben ugy Wince van? 7012-7800-7020 és barátai. Ezekből melyiket érdemes megvenni? Használhatóak? -
Imi91
aktív tag
válasz
kokoistvan #671 üzenetére
Valószínűleg fw akartál frissíteni és abba akadt el a gép nem?
Erre a jelenségre a navon supportnak kellene írnod, hátha ők tudnak adni hozzá szoftvert, mert a win ce sérült meg rajta. Volt itt valamikor a fórumon egy ilyen hiba, de nem tudom már mi lett belőle végülis.
-
kokoistvan
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne van egy Navon N490 plus navim és egy frissítés után nem indul el.Vagyis addig indul míg a képernyő közepén egy csík 0% kijelzéssel jelenik meg és nem csinál semmit. Firmware frissítést kerestem hozzá de semmit nem találok. Már sajnos nem működnek a fellelhető letöltőcímek. Esetleg valaki ha tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
-
Imi91
aktív tag
válasz
Dontehole #667 üzenetére
Bluetoot-al tudsz netet osztani rá, de nem tudom van-e olyanalkamazás rajta amivel tudnál netet használni
Ha eltudod érni a CE felületét akkor így tudod beállítani, hogy "bluetooth modem" ként csatlakoztasd a telefonod. Az is lehet, hogy a BT menüben is van rá lehetőséged erre, de az nem biztos -
Dontehole
friss újonc
Sziasztok, nem tudom volt e már téma, lehet valahogy a kinai 2 din kinai rádióra esetleg internetet varázsolni? gps-st szeretnék rajta használni róla hogy az aktuális dolgokat lássam, telefonrol osztanám a netet rá, gondolkodtam már wifi stick-en de nem működött vagy én csináltam valamit rosszul válaszokat előre is köszi
-
Imi91
aktív tag
-
djistike
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy 2 din-es autos fejegyégem amin Win CE 6.0 fut. A multimédia és navi egy SD kártyáról töltődne be, de at előző tulaj kivette a kártyát és megsütötte. Gari nincs, gyártó nem ad másik kártyát... Létezik valami multimédia szoftver Win CE-re amit be lehet szerezni valahonnan? ha fizetős de nem túl drága még az is érdekes lehet.
Köszi -
Imi91
aktív tag
Igen az RDS nek is van egy pár szabványa, de én még ilyen hibával nem találkoztam.
Utánna keresve találtam egy ilyen komplett szoftver frissítést neked, hátha ilyen fejegységed van.
Esetleg ahol nem él a link a link szövegébe lehet megtalálod a fájl nevét és még az alapján kereshetsz -
nyilván WinCE, hiszen azért írtam ide
androidra sok ilyen alkalmazás van, gondoltam hátha fejlesztett valaki windows-ra is (sőt, azóta HTC pda-kra találtam egyet, de a linkek már nem élnek)
és az RDS sajnos sokféle, ráadásul régiónként eltérő, így ami Kínában oké, az itt Európában nem biztos - sajnos -
hátha: létezik olyan rádió alkalmazás, ami tudja az RDS Text-et, és ezáltal a rádió nevét is kiírja? Kínai 2din fejegység az alany, köszi
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Navitel E200 készülékre lehet másik progrmot tenni?
Ha gépre csatlakoztatom, akkor egy particiót látok, néhány könyvtárral de egyetlen exe file sincs ezen a prtición.... -
Borzola
újonc
Szia!
Most kb 40 cm-re van tőlem.A telefonon is max hangerő van beállítva.Azonban a hívott,ill.hívó fél kütyüjét nehezen tudnám állítaniAz előbbi hsz. nekem is jól jött,mert totálcommanderrel nem látom a WinCE-t.A WajteQ hangereje maximumon és navigáláskor tökéletes a hangerő.A mikrofon erősítését kellene növelni,(a menüjében erre nem találtam megoldást)de elképzelhető,hogy szoftveresen ez nem lehetséges.Van WinCE valahova elmentve,majd belenézek.
-
Imi91
aktív tag
válasz
urbanpeter93 #651 üzenetére
A Win CE rendszerbe betudsz lépni, ha e-szerint jársz el. Ha nem megy akkor lehet nem Win CE van a gépeden
Röviden a jelenleg, ha rányomsz a GPS vagy Navi feliratra a képernyőn indul az IGO. Ezt kell módosítanod, hogy a letöltött kis alkalmazás induljon amikor rányomsz a feliratra.
-
Borzola
újonc
Sziasztok!
Van egy WayteQ x980BT-m és rajta egy IGO 8.3 Plus 0.9 pre.Párosított telefon üzemben (kihangosítás) minden működik,kivéve azt,hogy a hangerő a hangszórón és a mikrofoné is túl gyenge.Navigálásnál minden rendben,és max.hangerő van beállítva.Lehet-e növelni a mikrofon és a hangszóró hangerejét sys-ben,vagy más helyen?
Köszönettel : Zola[ Szerkesztve ]
-
urbanpeter93
friss újonc
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! Már egy párszor átfutottam itt a fórumon, illetve Gyurci bácsi lehetőségeit is számba vettem de nem sikerült.
Szóval van egy kínai GBT7110GM nevü 1 din + 7 collos fejegységem, viszont mindig eldobja a beállított időt, ha belépek a naviba. Ott bevan állítva az időzóna, viszont ha megnézem a naviban a napfelkelte/napnyugtát akkor azt látom, ha nálunk sötét van, akkor a navi szerint világos van nálunk. És ahogy kilépek a naviból, eldobja a rendszer időt. Úgy gondolom, hogy a wince (6.0) időzónája szar alapból mert a szomszédomnak is hasonló a rádiója és ugy ez a gond. Tudok segíteni hogyan tudnám beállítani a a rendszeridőt? vagy belépni a WINce-be?
Már teljesen kivagyok 2 napja folyamatosan próbálok belépni mindenféle módszerrel de nem sikerült. Mondjuk nem is vagyok egyáltalán wince hozzáértő.navi: iGO Primo
rádió "pontos" neve: CML PLAY GBT7110GM 1DINA segítséget előre is köszönöm!
-
Imi91
aktív tag
Kilépsz az IGO-ból és a wayteq UI-ja fogad(esetleg, ha gyors vagy a beállításokat próbáld megnyitni és ott az USB módot tudod át állítani.
A másik lehetőséged, hogy kiveszed az SD kártyát(márha van benne) és úgy kapcsolod be
Az IGo beállítasait is átnézheted legvégső esetben, de ott szerintem nem tudod beállítani az autómatikus indulást azt a WIn ce indítja. -
Imi91
aktív tag
válasz
DANA0522 #645 üzenetére
Már volt a topikban többször is téma a Win CE elérése, de hogy ne kelljen keresned itt egy link
-
pentium4
senior tag
Sziasztok,
Van nekem egy Motorola MC3090R kütyüm 28 gombos. windows CE fut rajta, hogy lehet újratelepiteni a teljes rendszert mint egy win10-et hogy szűz oprendszert kapjunk?
Nagyon kösziP4
-
madmike
őstag
sziasztok!
Van egy ezer éve nem használt Wayteq x980-am. Úgy hozta a sors, hogy külföldre kell járjak kamionnal, így a kamionos funkciók miatt ismét szükségem lenne rá. Próbáltam rajta frissíteni a térképeket, de a pc-m nem látja. Szerintem az usb kapcsolat csak töltésre van állítva, szóval ezt kéne valahogy átállítanom. Anno úgy állítottam be, hogy bekapcsoláskor egyből a navit indítsa. ha tápon van akkor ezzel nincs is gond, elindul az igo. Ha bezárom az igo-t akkor kilép a win ce főképernyőjére majd 1 másodperc múlva újraindul és megint indul az igo. Ha tápegység nélkül indítom, akkor az igo betöltése közben már többször elsőtétedik a képernyő, de ha megnyomom a bekapcsoló gombot akkor onnan folytatja a töltést ahol befejezte. Ha betölt az igo, akkor is folyamatosan kikapcsolgat.
Valahogy újra lehetne rakni rajta a win ce-t? vagy bármi tipp amivel megoldhatnám hogy lássa a pc és lecserélhessem a térképeket? -
DANA0522
újonc
Sziasztok !! Van egy valami féle névtelen kinai wince 6.0 futató fejegységem
amin elindul egy iAuto2 nevű kezelő felület inditáskor vagyis ezen márcsak indult és ez itt az én problémám ha most be kapcsolom a fej egységet frisitést kér sehol nem találok semmit hozá de hamár be tudnák lépni a wince be az már megoldás lehet számomra tufnátok segteni ?
-
Imi91
aktív tag
Heló!
Nem tudom mit csináltál vele, de a Win ce-be nem hinném, hogy bele piszkáltál amikor bekapcsolod egy spéci szoftver fogad amit a rádiód gyártója tett rá. Ezen belül tudsz állítgatni dolgokat(Rádió, BT, GPS esetleg, Fájlkezelő, Beállítások,...). Az egy megoldás, ha Hard Reseteled a gépet és utána lehúzod a tápkábelt is róla, hátha ténylegesen elfelejt minden beállítást és vissza áll gyári állapotra.
Szoftvert nem tudsz, hozzá szerezni főleg, ha már a forgalmazót is megkérdezted és ő sem tudna. -
SShadow
aktív tag
Szia remélem nekem is tudnál segíteni ugyanis nagyon nem vagyok otthon a wince-s dolgokban!
Van egy kínai 2dines fejegységem volt egy mem kártya benne zenékkel. Elkezdtem böngészni menüben valamit félrenyomhattam mert lefrissítette az aktuális mcu-t a semmire.
Azóta csak hard resettel indul és kb 30mp- után alvó módba teszi magát.
Külön öröm hogy direktre kötötte a fasz villamosságis így az aksit is meríti.
Sajnos a típusát pontosan nem tudom de az itthoni megfelelője a JVJ 7803 volt kerestem forgalmazót de azt mondták ehhez már nem tartanak sw-t.
Esetleg lenne ötleted mit lehetne vele csinálni? -
JANIKA656
friss újonc
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy autót amiben van egy Kínai 2din fejegység. KKmoon 8inch navi for vw. Elvileg Windows CE 6.0 operációs rendszer van rajta. Ezt szeretném frissíteni ha lehet és persze hogyan. Olvasgattam de nem nagyon találtam nekem való segítséget!Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
-
Sannka
friss újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy Macrom 5566 fejegységem. Bekapcsolásnál Hyundai logó jelenik meg. Vissza lehet állítani valahogy eredetire? Vagy esetleg más logóra cserélni?
-
Csacse
tag
Sziasztok
Tud valaki segiteni hogy hogyan lehet frissíteni a térképet egy mio c520 as gps en? Minden a gyári rajta. Windows CE és a Mio map 3 van rajta.
-
Bakter27
friss újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, nincs valakinek véletlenül egy JVJ DVD-7803 2 DIN kínai csoda otthon?
Hoztak egyet, hogy nem működik és meg tudnám e nézni annyit találtam, hogy a residentflash2 meghajtón levő "APP" mappába beletöröltek.
Esetleg, ha lenne valakinek ilyen és el tudná nekem küldeni a "APP" mappatartalmát nagyon megköszönném!Illetve, ha lehet e másik szoftvert erre telepíteni Windows CE van rajt.
Köszönöm előre is!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Jakszy
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Adott egy Wayteq kütyü rajta wince 6.0 erre rátettem az offroadnavi-t nagyon megbarátkoztam vele csak hát a legfrisseb térkép amitudok hozzá az 2015 vagy régebbi. Sajnos csak trekbuddy formátumot kezel.
Vagy egy olyan navi program kellene amihez van frisseb térkép nem kell hogy navigáljon elég ha kezeli a gpx vagy kml track formátumot, vagy valahogy egy újjabb magyarország térkép trekbuddy formátumban amin szinte az összes homokút rajta van. Remélem tudtok segiteni! Köszönöm! -
Gyilok91
csendes tag
Üdv nemrég vettem egy Wince 2Din-es rádiót. Ezt szeretném frissíteni, mert pl renault logó nincs benne és mem kártyáról se engedi. a típusa 7023B https://www.aliexpress.com/item/32799737198.html Az is furcsa, hogy nekem nincs olyan naptár widget se. Esetleg aki tud segíteni azt meg köszönném.
-
Imi91
aktív tag
válasz
HalasKYO #631 üzenetére
A kérdésed nem feltétlenül a Windows CE topikba tartozik
Azonnali navigációs kérdések órája a megfelelőbb topik viszont válaszolok itt is.
Az IGO Amigo már nem támogatja a friss térképeket. Tehát minden féle képpen navigációs szoftvert kell cserélned. A Hol és Hogyan kérdéseidre nem válaszolunk, mert Warez -
HalasKYO
aktív tag
Helló!
Hozzám került egy NAVON N470 es gps amit firssíenem kéne.
Hivatalos honlap nem enged
Igo Amigo van rajta, de elvileg lehet iGo t is rá tenni.
Kérdésem az lenne hogy mit javasoltok ? Ha jól tudom amigo-hoz nehezebb térképet szerezni, és alapból ha nincs hozzá okosítva akkor fel sem ismeri.
Hogyan tudnám firissítani és hol találok hozzá fájlokat?
Köszönöm előre is! -
Imi91
aktív tag
Elképzelhető, hogy nem jó benne a kártya olvasó. Régebben az sem volt mindegy, hogy SD vagy SD HC kártyát raksz bele ha egy régebbi vezérlőt kapott ez a kínai csoda akkor lehetséges még ez is.
Egyébként az SD-ről csak a navi futna vagy pl zenéket is tudnál hallgatni róla mint egy pendriveról? -
samatt
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy xtrone wince fejegység ,az autoval vettem.A map kártyát nem látja hiába formáztam újra és raktam rá a primot...biztos én vagyok béna ha valaki már megoldott ilyet kérem segitsen.köszi.az hogy az usb nem ismeri fel a telefont azon már nrem is csodálkozom.csatlakozási hiba ezt irja ki.[ Szerkesztve ]
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Win CE alá létezik navi program ami kezeli a openstreetmap térképeket ?
-
Stadler1
újonc
Üdv !
Van egy kínai fejegységem ami az egyik reset után csak wince modban indul el és nekem kell kiválasztanom a programot amivel a rádio elindul. Utánna minden megy mint régen de a következő indulásnál újra wince. És persze elis veszít minden beállítást. Egyedül a bekapcsolás utáni logó marad mindig a beálított és aztán wince. Mit javasoltok? Valaki ugyanezt a problémát feltette a youtubera itt a link https://youtu.be/UY-1rtz8L7k Köszönöm előre is a segítségeket! -
jboris
tag
A lényegy most , hogy bekapcsoljon. Valahogy csak el lehet érni a Wince tárhelyét. A ForYou (Adayo) CE4M01 menülye szinte ugyan ez (a szín,az ikon kinézet más) , ez a "CE4M01" van írva a kis papírra ,ami rávan ragasztva az eeprom-ra. ~100mb. https://macrom.it/en/car-audio/download
Az M-DVD5566 típuséval ment a fejegység,de viszont nem volt zene,csak a beep hang. Az is elég lenne,mert akkor intézem a többit.[ Szerkesztve ]
-
jboris
tag
-
Imi91
aktív tag
Ha az FW-t frissítetted félre akkor szerintem nem fogod tudni frissíteni az előző módszerrel. Esetleg, ha olyanra gondolsz mint a Bios félre frissítésnél a Back Up akkor az itt nem fog működni, mert ott ugye 2db Bios chiped van 1 amit használ a gép és frissítheted 1 pedig fixen csak a helyreállításra. Na ebben a gépben kétlem, hogy lenne még egy rom. Amit tudsz csinálni az az, hogy kiforrasztani az FW chippet és egy külső íróba behelyezve felírni rá a gyári FW-t vagy lehet kínából tudsz hozzá rendelni egyet. Jobb ötletem nincs
-
jboris
tag
Üdv.
Van egy Macrom M-DVD5560 fejegységem. Nem megfelelő firmware frissítés lett rádobva, és azóta se hang se kép. A reset gombot nyomva világít a led (potméternál,CD tárnál,menü és az eject gomb). A firmwaret nézegetve maga a lejátszó software-t tartalmazza. Az egyik verzióval zene nem szólt ,viszont a beep hang volt , és azt akarom visszaállítani, és utána lehet megkapom a gyári firmwaret. Tud valaki valami módot az életrekeltésre ? -
bela85
aktív tag
válasz
zolko1987 #603 üzenetére
A WinCe rendszerű készülékeket pc-re kötni az ActiveSynch-el kell.. akkor tudsz mászkálni a belső tárhelyen, a rendszeren.
Nézd meg, hogy a készüléken ha van file manager, vagy explorer.. ott belépsz és a ResidentFlash2-t megkeresed. (nem látszik alapból, úgy tudod elérni ha rálépsz a ResidentFlash-re és utána felül mögé írod a 2-es számot). Ez a rejtett gyári particiója. Ott nézz körbe hátha találsz nyelvi fájlokat.
Én sem vagyok nagyon jártas a WinCe rendszerben, ezért sokat nem tudok hozzászólni.
-
kpeter555
csendes tag
Sziasztok
Van egy eonon g2203 tipusú 2 din fejegységem
a problémám az, hogy a navigáció nem megy rajtatöbb programmal is próbálkoztam, de sajna mindíg ugyan oda jutok:
mikor indítanám a navit azt irja ki:
can't find any executable files in shell.ini
odáig eljutottam, hogy az sd kártyán létrehoztam a shell.ini filet, ez került bele:
\SDCARD\IGo\IGOAmigo\AMIGO.EXE
aztán próbálnám indítani, de a fent említett hibaüzenet jelenik meg.
tud valaki segíteni?
köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bela85
aktív tag
válasz
zolko1987 #600 üzenetére
WinCE rendszer van rajta, elvileg újra lehe telepíteni, csak kérdés az érintős kezelőfelületnek a nyelvét érinti e?
Max azt lehetne még megpróbálni, hogy PC-re kötni és megnézni a particiókon a fájlokat nyelvi fájlokat és egy másik ugyanilyen készülékről lementeni az angol fájlt és rámásolni a tiedre. (Vagy ahol lett véve, hátha jó fej a kínai és megküldi a szükséges nyelvi fájlt)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...