Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen alaplapot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hamarosan mind begombázunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

eXtase tag válasz  liksoft

üzenetére liksoft

üzenetéreSzia! Nem a tönkrement helyén, mert az legalább 4 éve volt már. Egyébként azok után a Hitachi HDD-k után volt WD és samsung is, hiba nélkül mentek. 
 Ez másik gép amiben 3,5 -ös HDD van most, de az adataimat hordozhatóvá akarom tenni és ezt a 2,5 -ös HDD -t erre használnám fel. A gyorsabb másolás miatt egyenlőre az alaplapi SATA csatlakozást használom, később egy új külső rackbe kerülne.
 Bár van itthon egy külső rack-em, kivettem belőle a HDD-t beleraktam ezt a hitachit most, de ugyanezt produkálja... egyébként természetesen a másik HDD hiba mentesen működik a külső házban.Gyanítom, hogy a HDD-vel lehet valami de nem biztos, lehet ennek ilyennek kell lennie? 
 Bár az írás/olvasás után lehet parkolgat a fej, de annak is más a hangja és időbe telik. Ez a kattogás egymást követi kb 1-2mp -enként 2x -3x.Tegnap csináltam egy felület tesztet, egyrészt ugye a teszt miatt, másrészt, hogy folyamatos üzemben legyen a HDD. Bekapcsoláskor mostmár csak 2x kattan egy nagyot, üzem közbn pedig néha 1x de nem sorozatban mint legelső alkalommal... (A tönkre ment hitachi hdd-k közül az első eleinte egész jól működött, majd a win merevlemez problépmára hivatkozott... majd egy nap bekapcsoláskor nem kattant a fej ahogy szokott, reset-eltem utánna pedig folyamatos kattogásba kezdett.... a másik amire kicserélték valamiért iszonyatosan melegedett... fél év sem telt bele Bad szektoros lett. Garanciába visszavittem ezt is és kértem, hogy ne hitachit adjanak, hanem mást. Ráfizetéssel adtak egy Samsungot, + ismerősömtől vettem egy 250-es WD -t.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1 humoros
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest