Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádibádi
tag
Üdv mindenkinek!
Kérlek titeket segítsetek vhogy mert már az egyvérzés kerülget.

Akkor tehát kezdeném az elejéről:
Tehát van 1 db. 200GB. -s ATA 133 ( SAMSUNG ) HDD-m. ( Tökéletesen üzemel ezzel nincs is gond ) Viszont történt kb. 2 órája hogy fel akartam rakni a magyar VISTÁT ( 3 particióra van osztva a HDD : 1. az XP nek ez 10 giga 2. a vistának ami nem volt előre formázva csak meg volt hagyva neki 15giga hogy ne keljen darabolgatni és a 3. az adat részleg , ezen volt minden adatom ) tehát fel akartam rakni az előre kivágott 15 gigára a vistát és a többihez nem is nyúltam természetesen fel is ment szépen de mikor progikat szerettem volna telepíteni rá látom hogy az adat particiót nem látja a vista
mondom mi van ?
Úristen hova lett ?
XP elindít az sem látja ( már ) pedig eddig semmi gond nem volt. Ekkor már az agyvérzés szélén voltam ( hiszen KB. 140 GB. FONTOS adatom volt azon a részen ) de gondoltam csak megoldom vhogy. Vista partició letöröl ( a telepítőben az adat parti üresként szerepel ami lehetetlen hisz 2-t egyszerre nem formázhatott elvileg
) XP elindít semmi válozás már a szívroham is majdnem rámjött , idegességemben felraktam a Partiton Magic 8 -at de az meg unallocated -nek látja azt a fent maradt 180 gb.-t
Próbáltam undelete partition- ozni de nem talált ilyet.

Nem tudom mi tévő legyek ilyet még életemben nem láttam pedig már volt sok furcsa esetem de ez mindenen túltett
Akinek bármilyen hasznos ötlete van kérem írjon!
Előre is köszönöm
u.i : Bocsi a hibákért már fáradt vagyok de nem tudok most aludni e miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) XP elindít semmi válozás már a szívroham is majdnem rámjött , idegességemben felraktam a Partiton Magic 8 -at de az meg unallocated -nek látja azt a fent maradt 180 gb.-t