Új hozzászólás Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
válasz
liksoft #14965 üzenetére
Azért szeretném én is látni azt a féltengelyt nem csak hallani róla
Szóval biztos ami biztos azért tényleg szeretnék meggyőződni róla mielőtt kiadok 20-25ezer ft-ot még plusszba hogy tényleg a táp is ludas volt a károkozásban. Mert én még mindig azt mondom hogy amit tudok hogy az áram úgy ment el és jött vissza mint a stroboszkóp, ezt semmilyen elektromos ketyere nem szeresse.
Mégis valami program vagy teszt amivel előrébb juthatnék. Amúgy már több mint 4 éves a táp és eddig semmi jele nem volt annak hogy gyengélkedne értem ezalatt, rendszerfagyás, újraindulás és még eddig semmi sem ment tönkre ez az első alkalom. (a márkája Hyper Power 580W, igaz nem egy seasonic de nem is egy codegen).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest