- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

L4rs tag Sziasztok! Samsung SP0802N 80GB-os HDD (félreértések elkerülése végett nem ezt árulom), 2005 februári. Postán hozták, megvártam amíg "kienged", beröffentettem, és semmi. Bootnál fagyás, a másik, tökéletesen működő vinyót sem látja, nem hogy ezt. 
 Volt már javítva, a négy szál, vagy közülük valamík', amelyik középre megy a motorhoz, újra lett forrasztva. Nos az egyik elengedte. Papír zsebkendővel hozzányomtam, és úgy indítottam el a gépet, akkor kattogás szerű hang, de mégsem. Mindjárt kifejtem milyen volt. Gondoltam inkább újraforrasztom mind a 4 szálat, hátha úgy jó lesz, hát nem lett jó.
 Szóval a hibajelenség olyan, mint ha oda-vissza forogna a motor. Ha a kezemben tartom, nem pörög fel, hanem rázkolódik jobbra-balra egy pár másodpercig, aztán abba marad egy másodpercre, majd megint rázkolódik közben csuszolás szerű hangot ad ki.
 Lehet evvel valamit tenni. Ha van rá magyarázat megpróbálom megcsinálni, mert elvileg előtte gond nélkül üzemelt. Próbálom elhinni, de ha semmi, akkor küldöm vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Óra topik
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest