Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
nos, HDD min nekem: Maxtor 6Y120L0
a minimum 19°C, majd 100Gb adat másolásakor 21-22°C max... ezt persze nem gépben értem el, hanem kiszerelve a vincsit elvittem, ott nem raktam be csak simán letettem, és tettem fölé egy 8centis rendszerventit, közvetlen közelről adta az arcábaja ez most volt a napokban a dögmelegben. ugyanúgy dögmelegben, az én házamban max 30-31°C, hűtés annyi, hogy van egy 8 centis rendszerhűtő elöl a házban.
és egy kis max is. a sikeres, lapos 30Gb-os széria egyik példánya... a feltételek ugyanazok, mint most, kivéve hogy az idő nem ilyen meleg. ugyan ez a ház, ugyan ez a venti, minden ugyanott, csak nem a 120-as hanem a 30-as Maxtor. 60°C-on tanyázott a mérő... aztán hirtelen megoldódott a hűtés, soha többet nem ment a szoba hőmérséklete fölé
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest