- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
nos, HDD min nekem: Maxtor 6Y120L0
a minimum 19°C, majd 100Gb adat másolásakor 21-22°C max... ezt persze nem gépben értem el, hanem kiszerelve a vincsit elvittem, ott nem raktam be csak simán letettem, és tettem fölé egy 8centis rendszerventit, közvetlen közelről adta az arcábaja ez most volt a napokban a dögmelegben. ugyanúgy dögmelegben, az én házamban max 30-31°C, hűtés annyi, hogy van egy 8 centis rendszerhűtő elöl a házban.
és egy kis max is. a sikeres, lapos 30Gb-os széria egyik példánya... a feltételek ugyanazok, mint most, kivéve hogy az idő nem ilyen meleg. ugyan ez a ház, ugyan ez a venti, minden ugyanott, csak nem a 120-as hanem a 30-as Maxtor. 60°C-on tanyázott a mérő... aztán hirtelen megoldódott a hűtés, soha többet nem ment a szoba hőmérséklete fölé
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tidal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest