- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci
csendes tag
válasz
CsendPenge #64 üzenetére
Á! örültem hogy végre valaki felvilágosit!
''Computer management'' / ''Disk manager'' Ezt hol találom az XP ben? -
mlaci
csendes tag
válasz
CsendPenge #60 üzenetére
köszi szépen az utmutatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #56 üzenetére
Majd leírom a ''garanciális'' fejleményeket. -
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #45 üzenetére
Köszönöm a kiatartó küzdelmet részedről!
Kábel tutti nem, mert lóg rajta egy Barracuda IV is és annak semmi problémája.
Most, hogy szétszedtem 3 partícióra, fat32-ön minden ok, de ha ntfs-re formáznám, ugyanúgy a harmadik partíció végén akad ki, hogy nem lehettett formázni!?
A Seatools-t ma próbálom még meg.
Te is fiam, Protézis!? -
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #37 üzenetére
A mai végeredmény: 3db fat32-es partíció /kb 18+18+38 Nem röhögni! Így sikerült!
/ Mindhármat megformáztam a ''format x: /u /c''-vel és nem írt ki semmit a végén hibaként.
Mára ennyi, holnap valszín folytatom délután egy kis ndd-vel.
[Szerkesztve] -
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #39 üzenetére
Most jut eszembe: Akkor én hogyan tudtam indítólemezzel megformázni a vinyót egybe 70akárhány gigára és FAT32-re!?
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #39 üzenetére
Igen végigment a full surface is. És igen volt olyan amelyik 2 perc alatt végigment, de ezt én sem vettem komolyan/hogy melyik arra már nem emléxem/. De rendesen hosszú is lefutott rajta, sőt a low level format is sokáig tartott úgy ahogy annak kell.
Az fdsikkel készített partíción végig futtattam egy scasndisket /teljes teszttel/és történt még egy érdekes eset is: Felmásoltam rá 2 divx home videot /
/ az egyik 1cd-s a másik 2 cd-s. Lejátszottam rajta, bele-bele-tekergetve és ekkor úgy nézett ki, olyan hibák jöttek elő folyamatosan /nem vagyok annyira mélyen benne a témában/, mint amikor néha hibás a kódolás és be-be villannak rózsaszín meg mindenféle színek elcsúszva! De, mint mondtam itt zöbbé-kevésbé folyamatosan!!! Igen megnéztem azt is a másik vinyómon, amit másoltam és az ugyanott nem csinálta. Gondolom ez is összefügg a vinyóval, de hogy hogyan arról gőzöm sincs!?
''hányfele szedjem'' : Akkor ezexerint én értettem félre, vagy olvastam félre, mert nekem az jött le mintha azt tanácsoltad volna, hogy daraboljam fel több partícióra?!?
Melegedés: Érdekes dolog ez is. Van mellette 3db 160-as Satás HItachi, kettesével előttük egy-egy 12 centis venti /Coolermaster Stacker Rulez!/ és olyan közepes használatnál 30-32 fok körül vannak /előtte egyedi, gyenge hűtéssel 40 felé közelítettek/. Ez a Samsung meg csakk kint hever egy cd papírdobozán, a ház aljában mindenféle hűtés nélkül/bár az elektronikája felfelé van gondolom így könnyebben adja le a hőt/ és kb. hasonló értékeket hoz, mint a többi három!
Ui: Nem! Ebben nem vagyok akkora láma, hogy gyorsformázást használjak! -
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #37 üzenetére
Köszi! Szerintem válaszoltam #24 ben csak utána egy picikét offoltunk...
/Tehát próbálgattam az összes gyári progival, és nem jelzett egyik sem hibát/
A w98-as fdiskes módszert is kipróbáltam /fdiskkel csináltam fat32-es partíciót aminek semmi baja nem vlt!/ de utána win alól már nem tudott ntfs-t csinálni rajta! Bár nem szedtem szét darabokra, ahogy tanácsoltad de megpróbéálom! Szerinted hányfelé szedjem? Úgy tűnik., hogy a vége felé hal le, tehát kb az utolsó negyedben lehet a gebasz...
A kapcsolós fdiskes, dosos formázást ki fogom próbálni! Köszi még1x az ötleteket, tanácsokat! -
Mems
csendes tag
válasz
CsendPenge #21 üzenetére
Köszi a válaszod.
Windows '98-at használtam/használok. FAT 32-t használok.
Megoldódott a probléma egy Windows reinstall után. -
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #22 üzenetére
Köszi! Próbáltam az Ultimate Boot CD-ről mindkettőt /bár onnan a hutil nem talált vinyót/ és külön az 1.19-es hutil-t is. Mindegyik végigment mindenféle okossággal, hiba nélkül. Próbáltam mélyformázni is, s mint azt írtam akkor sikerült fat32-re teljesen jól /bár csak a scandisk ment rajta végig felületellenőrzéssel/ de amint meg akartam formázni NTFS-re ugyanaz lett a vége...
Jah és a SMART is rendben van szerinte.
Az eseménynapló tippet köszönöm,nem jutott eszembe, de megnéztem most, hogy mondtad és láss csodát:
Esemény típusa: Hiba
Hibás blokk az eszközön (\Device\Harddisk2\D).
Akkor ezexerint BAD-szektoros, tehát garanciális?
Általában nem vagyok türelmetlen /Tehát erényes vagyok!/, csak nem az enyém a vinyó és már két hete itt küzdök vele, mindenféle sz@r adatvisszaállítással, formázugatással, stb. Ma jön érte a tulaja, és azelőtt meg szerettem volna minden lehetőséget próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arena Breakout: Infinite
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest