Új hozzászólás Aktív témák

• CsendPenge

őstag

válasz Mennyi? #34 üzenetére

Feltettem egy rakat kérdést, de választ nem nagyon adtál...
    Melyik progit használtad? -ez nagyon érdekelne. (vagy 1xűen próbáld ki az shdiag-ot és a hutil-t is)
    Windows részéről közöltek bizony bad sectort jelentenek, de ez nem feltétlenül van valóban így. Win a lemezkezelésben sem jeleskedik.
    Próbáld meg, hogy régi, 98-as fdisk-el csinálsz rajta partikat (FAT32) és formázod /u /c kapcsolókkal. (vagyis valahogy így nézzen ki: A:\>format c: /u /c -mondjuk ha a c meghajtót szeretnéd formázni )
    A végén az összesítésnél ha ír olyat, hogy x byte van bad sectorban (illetve a /c kapcsoló hatására próbálkozik szektorok helyreállításával formázás közben) akkor egy kicsivel közelebb kerültél a megállapításhoz. Ez már csak azért is jó, mert a szervízben könnyen tudod reprodukálni a hibát, elég betenni egy gépbe, boot lemezük csak van, és ott format. Természetesen jó lenne, ha a gyári tesztprogikkal is nekiesnél, bár csalódott vagyok a Samsung programjaival kapcsolatban, de egy esélyt adj neki. Szerintem.
    A w98-as bootlemezes megoldás a legjobb, mert akkor könnyebben vagy, ha be tudod mutatni, bad sector van rajta, adjanak egy másikat. (nehogy csak gyári progikkal javítsanak, te/ti meg szívjatok későbbvele)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák