Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Egy vinyót elosztani több részre? Particionálással lehet. A ''Computer management'' / ''Disk manager'' (lemezkezelés) alatt válaszd ki azt a merevlemezt, amelyiket szeretnéd több részre bontani. Ha van rajta partició, akkor előbb azt törölnöd kell, de ez esetben a partin található adatok elvesznek! Nem írom le a particionálás folyamatát, a helpben megtalálod (a lemezen jobb gomb, majd help, ott pedig ''Lemezkezelés'' vagy ''Disk management'', ''Checklist: adding a new disk'' (nekem angol van, szóval nemtom magarul utóbbit hogy hívják) és ott leírják alaposan - alaposabban mint én), a lényeg, hogy egynél több elsődleges (primary) partit sztem ne csinálj. Vagy legyen az egész ''kiterjesztett'' (extended) típusú, és azon belül több ''logikai meghajtót'' (logical drive) hozz létre. Egyszerre csak egyet, és ne a max méretet hagyd! Azért egyet, mert a többet egyszerre esetében a formázás iszonyatosan lelassul.
''mi a külömbség a sata-ata között?
Ebben a formában semmi
Amire te gondolsz, hogy mi a különbség a SATA és a PATA (hétköznapi nyelvhasználatban csak ''ATA'' néven szokták emlegetni, egészen addig, amíg be nem jött az új technológia) között, nos két csatolófelület, az első a gyorsabb. Merevlemezek csatolófelülete, az első, amit még IDE, EIDE, ATA, UATA néven is szoktam emlegetni, 33/66/100/133-as sebességű változatokban létezik, a SATA pedig 150-es, hamarosan jön a 300-as verzió. Kicsit felületes a leírásom, de nagy vonalakban ez a lényeg. Aki akarja, írja le jobban
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Hardcore café
- Napelem
- Konteó topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest