Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Köszi! Próbáltam az Ultimate Boot CD-ről mindkettőt /bár onnan a hutil nem talált vinyót/ és külön az 1.19-es hutil-t is. Mindegyik végigment mindenféle okossággal, hiba nélkül. Próbáltam mélyformázni is, s mint azt írtam akkor sikerült fat32-re teljesen jól /bár csak a scandisk ment rajta végig felületellenőrzéssel/ de amint meg akartam formázni NTFS-re ugyanaz lett a vége...
Jah és a SMART is rendben van szerinte.
Az eseménynapló tippet köszönöm,nem jutott eszembe, de megnéztem most, hogy mondtad és láss csodát:
Esemény típusa: Hiba
Hibás blokk az eszközön (\Device\Harddisk2\D).
Akkor ezexerint BAD-szektoros, tehát garanciális?
Általában nem vagyok türelmetlen /Tehát erényes vagyok!
/, csak nem az enyém a vinyó és már két hete itt küzdök vele, mindenféle sz@r adatvisszaállítással, formázugatással, stb. Ma jön érte a tulaja, és azelőtt meg szerettem volna minden lehetőséget próbálni! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/, csak nem az enyém a vinyó és már két hete itt küzdök vele, mindenféle sz@r adatvisszaállítással, formázugatással, stb. Ma jön érte a tulaja, és azelőtt meg szerettem volna minden lehetőséget próbálni!