Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #39 üzenetére
Igen végigment a full surface is. És igen volt olyan amelyik 2 perc alatt végigment, de ezt én sem vettem komolyan/hogy melyik arra már nem emléxem/. De rendesen hosszú is lefutott rajta, sőt a low level format is sokáig tartott úgy ahogy annak kell.
Az fdsikkel készített partíción végig futtattam egy scasndisket /teljes teszttel/és történt még egy érdekes eset is: Felmásoltam rá 2 divx home videot /
/ az egyik 1cd-s a másik 2 cd-s. Lejátszottam rajta, bele-bele-tekergetve és ekkor úgy nézett ki, olyan hibák jöttek elő folyamatosan /nem vagyok annyira mélyen benne a témában/, mint amikor néha hibás a kódolás és be-be villannak rózsaszín meg mindenféle színek elcsúszva! De, mint mondtam itt zöbbé-kevésbé folyamatosan!!! Igen megnéztem azt is a másik vinyómon, amit másoltam és az ugyanott nem csinálta. Gondolom ez is összefügg a vinyóval, de hogy hogyan arról gőzöm sincs!?
''hányfele szedjem'' : Akkor ezexerint én értettem félre, vagy olvastam félre, mert nekem az jött le mintha azt tanácsoltad volna, hogy daraboljam fel több partícióra?!?
Melegedés: Érdekes dolog ez is. Van mellette 3db 160-as Satás HItachi, kettesével előttük egy-egy 12 centis venti /Coolermaster Stacker Rulez!/ és olyan közepes használatnál 30-32 fok körül vannak /előtte egyedi, gyenge hűtéssel 40 felé közelítettek/. Ez a Samsung meg csakk kint hever egy cd papírdobozán, a ház aljában mindenféle hűtés nélkül/bár az elektronikája felfelé van gondolom így könnyebben adja le a hőt/ és kb. hasonló értékeket hoz, mint a többi három!
Ui: Nem! Ebben nem vagyok akkora láma, hogy gyorsformázást használjak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest