Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Philips Airfryer XL használatával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Mik a tapasztalatok sültkrumpli sütésével kapcsolatban? Az addig oké,hogy a krumplit hámozás után tegyük kb fél órára vízbe,majd szárítás után elvileg 180 fokon 15 percre,majd 180 fokon 10 percre be a Fryerbe. De mire a belseje jó lenne,addigra a külseje elszenesedik... szóval,akinek van erre egy jól bevált receptje,kérem ossza meg velem
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Van esetleg valakinek Miele TWB140 WP típusú szárítógépe? Arra lennék igazàból kíváncsi,hogy mennyire ajánlott ez a típus. Köszönöm előre is. 😊
-
Viiktor1989
aktív tag
Szeretném kérdezni,hogy a szàrìtógépben a farmereket össze lehet tenni a pólókkal,vagy külön programon kell szárítani őket? Illetve mi az ajánlott hő fok hőszivattyús gép esetén?
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszönöm a segítséget
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Bosch szárítógép,azon belül megtudnàtok mondani mely tìpusokban van már illatpatron? Köszönöm.
-
Viiktor1989
aktív tag
Egy kicsit visszatérve még a szàrìtógépekre. Emlìtette valaki,hogy a dupla szöszfogósat érdemes beszerezni. Mondanàtok olyan típust,amiben ez duplán megtalàlható? Köszönöm.
-
Viiktor1989
aktív tag
Szárítógép vásárlásnál van értelme kötni a hivatalosan járó garancian túl kiterjesztett garanciát vagy minden mást,ami nem gyártói garancia? Köszönöm.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék én is boldog akkumulàtoros porszìvó tulajdonos lenni. Kétszintes családi házhoz szeretném,ahol többnyire kemény feluleten lenne hasznàlva,illetve van pár darab nagyobb méretű szőnyeg is. Tudnàtok segíteni milyet érdemes venni? Ahogy olvastam a dyson márka az etalon ebben a szegmensben?
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok! Mosogatógépnél normális,ha a só betöltő nyílás tele van vízzel? Illetve mennyi sót érdemes beletolteni? Plusz egy bónusz kérdés,mivel érdemes kitakarítani, létezik valami lötyi,amit elindìtok üresen és kitakarìtja? Köszönöm 🙂
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Már egy jó ideje büdös a mosógépünk. Próbàltuk már többször is az ecetes tisztìtàst,a gumikat többször àtmostuk. Az ajtókat mindig nyitva hagyjuk illetve már öblítőt sem használunk. A gép alján lévő nyílásból is kiengedtem a kis vizet.De esküszöm rendesen szar szaga van a mosógépnek,pedig nincs itthon hàziàllat,ami esetleg beletojna,a ruhàin is csak porosak. Szóval van még valami praktika,amit kipróbàlhatok vagy vehetek új gépet? Köszönöm a segítséget
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz Csabroncka #60732 üzenetére
A triso még kinaradt a repertoárból,ki fogom próbálni. Köszönöm neked is és st6969 kollegànak is ☺️
-
Viiktor1989
aktív tag
Hali. Pár napja kérdeztelek titeket dög szagú mosógéppel kapcsolatban. Kimostam többször is trisó,illetve mosógép tisztító folyadékokkal. Nincs már dög szag,vagyis még friss a mosás,lehet később elojohet,de semleges illat sincs,picit érezni most egy nem oda illő szagot. A bűz elzáró gumi labda a helyén,a szifon is szép üres,nincs benne trutyi. Az alján a kifolyót már többször is kiengedtem. Mit tehetek még? A szagnak teljesen el kellene tűnnie,igaz?
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz Donki Hóte #60921 üzenetére
Kutya helyzet van. Már a fürdőszobába is maszkban járok..
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz mouzrr #60925 üzenetére
Az ajtókat mindig nyitva hagyjuk. Most megcsinàltam a döntést,minimàlisan több víz folyt ki belőle,de nem volt nagyon koszos. Egy kis propeller van benne,de külön szűrőt nem látok. Most megcsinàltam az àztatàst is ,amit írtál,plusz tettem bele mosogatógép tablettàkat is, hátha...
-
Viiktor1989
aktív tag
Rajta leszek, bízom benne,hogy eltűnik a szag is. Köszönöm az uraknak a segítséget
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz Viiktor1989 #60955 üzenetére
Egyébként az összes Miele gép méhsejt alakú dobbal szerelt?
[ Szerkesztve ]
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszönöm a posztokat. Adok még esélyt a hypós takarìtàsnak,nem akarok elkapkodni semmit,tàjékozódom,hogy mi lenne a megfelelő választás. 10-12 éves a mostani Bosch mosógépünk. Egyébként plusz vizet csak egyszerűen öntsek hozzá a ruhàkhoz(,amelyik gép nem tàmogatja,)még az elején, és akkor tuti megfelelő vízben lesz kimosva?
-
Viiktor1989
aktív tag
Bocsi,megint én. Szeretném hypós vízzel centrifugàzni a mosógépet. A víz kivezetőt visszadugtam az öblítő tartàlyba,viszont folyamatosan szivattyúzza a vizet és nem indul el a centrifugálàs. Mit rontok el?
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz Csabroncka #61029 üzenetére
Szia. Igen,a ruhàk melegek és az üveg ajtó is meleg szokott lenni, így szerintem a fűtőszàl rendben van. Többször is kimostam 90 fokos trisos és ecetes,szodsbikarbonas vízzel. Sajnos a hipot már beletöltöttem,akkor így hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. A fürdőszobàban az összefolyónàl csatorna szagot kezdtem el érezni. Lefóliàztam a fedelét,de sajnos még most is érezni. Ontottem bele hipot, egyenlőre ez sem oldotta meg a problémát! Víz van az alján. Dugtam be a konnektorba ambi pir légfrissìtőt,ez sem segít ( érzékeny az orrom) mot tudnék még tenni ? Köszönöm
-
Viiktor1989
aktív tag
Helló! Bosch szàrìtógépnél a Fine Adjust pöcök mire való? 3 fokozatban lehet állítani! Köszönöm!
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Mi számít most best buy keskeny,felültöltős mosógépnek? Mosson ki rendesen,ennyi az elvárás 😊 Köszönöm
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Két szintes ház takarítására keresek akkumulátoros porszívót. Kemény padlóm és szőnyegen szeretném használni vegyesen. Cserélhető akkumulátor és multiciklon előnyt jelentene,ha van. Ahogy néztem fluffy és kefés fej,ami fontos,hogy járjon hozzá. Ezen paraméterek alapján mely porszívók jöhetnek szóba? Köszönöm szépen a segítséget.
Üdv Viktor Gyöngyösről -
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Köszönöm a tippeket. Igazából azért gondoltam cserélhető akkumulàtorra,ha esetleg elromlana,lehessen cserélni könnyen,de ha több évig bírja,akkor tàrgytalan. Esetleg olcsóbb alternatìva létezik a Dyson helyett(fluffy és szőnyeg fej) ?
Üdv Viktor Hatvanból -
Viiktor1989
aktív tag
válasz SyMbioTe #69912 üzenetére
Szia. Tegnap jött meg a német amazonról rendelt Tineco A11 Master felszereltségű porszívóm. Korábban Ribarszki ajánlotta ajánlotta a fórumban,hogy jó Dyson alternatíva lehet. Ha nem kell a szőnyeg fej,csak a plüss,akkor elég a Hero felszereltség is. Minőségi anyagból, minőségi porszívó, még tesztelgetem, bár érdekes módon a szőnyeg fej lefullad közepes és magas fokozaton 1 cm-es szőnyegen, így azt csak az alap szívó fokozaton hasznàlom,de így is kiszedi a piszkot a szőnyegből. Ehhez rengeteg plusz fej van,iletve flexibilis hosszabbító cső is
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy Samsung két ajtós amerikai típusú hűtőt. Az mennyire normális dolog,hogy szinte mindig zúg a hűtő? Gondolom a hűtő motor vagy valami ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest