Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
Sziasztok
Whirpool awm6100 -as mosógépünk folyik valahol alul.
Nem kicsit, áll a víz alatta egy teljes törülközőnyi...
Ötlet,hogy ez mi lehet?[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
válasz RegElek #11684 üzenetére
Na,ez is érdekel,ugyanis a mi samsungunk detto ezt csinálja.
Met
Kívülről semmi ilyesmi nem látszik,alá még nem néztem, ma este nincs hozzá lelkierőm
Ami érdekes,hogy nem mindi,mosás elején nem folyik...
Elég régi sajnos,ha minden kötél szakad a Whirlpool AWS 51011 vagy az INDESIT IWSND61252CECO jó vétel?
Esetleg van jobb 70ért?[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Róla mi a véleményetek?
Úgy látom most esett az ára,sok helyen 20 ezerrel több.
Samsung WF60F4E0W0W/LE"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
MM már egy ideje csinálja,múlthéten 15%volt, de cselesek,mert ami az újságban van,arra már nem vonatkozik.
Na,lemegyek,körülnézek személyesen is.
Viccesek a különböző gépeket értékelő beszámolók, sokan homlokegyenest mást mondanak ugyanarról a gépről.Ha esetleg van valakinek tapasztalata Samsung WF60F4E0N0W -al, azt szívesen venném, egyelőre ő tűnik jó vételnek.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok anyám hogy boldogul a ledes kijelző beállítással...[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Na,nem húzom tovább,holnap megveszem, 3 samu közt vacilálok: összehasonlítás
A legolcsóbb 1000centris 68e, az 1200 centris 80ezer,amiből holnap 8ezer visszajár MM kártyán, vagy szintén 80ezer az 1000centris, eco bubleos és itt is kapok 8ezres levásárlást.
Ez egyik sem inverteres,ugye?
A WF60F4E0W0W/LE -nél csak annyit írnak "motor: universal" .Ha megjött és bekötöm, van valami,amire figyelnem kell az első mosás elindításakor?
Nem lesz levegős a rendszer vagy ilyesmi?
A bekötő csövet 3ezerért árulják,ezt kicsit sokallom (szeretném kicserélni,elég büdös a régi cső), hol vegyek offline? Tescoban van pl?
Illetve használtok valamit az ajtónál lévő gumi tisztítására,hogy ne legyen penészes?[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Hoppá,mit olvasok alább:
"A Digitális Inverter Motor az új Samsung Eco Bubble mosógépek fontos újítása, hiszen nagyon halk működést, energia-hatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít a vásárlók legnagyobb megelégedésére. Mi több, a Samsung 10 év garanciát vállal a Digitális Inverter Motorokra."Most akkor mi lehet az igazság?
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz ngabor2 #11742 üzenetére
Na megjött a kicsike.
Ahogy írtad is, gyárilag kb fél méter magasságba van bilincselve, viszont nekünk ott van mellette a wc, így a csőnek le kéne mennie egészen a földre, ott fut kb 1métert, majd ott a kád fél méter magasan, ahová folyik.
Ettől így nem tesz neki rosszat? Mármint,hogy a kijövő fél méter magasból lemegy a földre?[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz macilaci78 #11750 üzenetére
Én is büszke lennék,de ehhez nekem vizest kéne hívni
Egy éket is képes vagyok elrontani.
De ha belinkeled milyen az a cső,még az is lehet,hogy nekiállok, nálunk is nagy lenne az öröm"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
válasz macilaci78 #11752 üzenetére
Köszi,ennek utánajárok.
Met Én lennék a király
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Kis összefoglaló a Samsung WF60F4E0N2W/LE -ről és szerintem tök ugyanez lehet a WF60F4E0N0W/LE -nél is.
A kettő közt úgy tűnik csak centrifuga gyorsaságban van különbség.Pozitívum az előző gépünkhöz képest,hogy nagyon nagy az ajtaja,sokkal kényelmesebben lehet bele pakolni.
Ötletesen, van egy V alakú mélyedés az ajtónál lévő gumiban, ami visszavezeti a vizet a dobba, így nem áll ott a víz,nem penészedik.
Nagyon egyszerű kezelni.A hangja kb ugyan olyan,mint a réginek, nem halk,de nem is vészes szerintem.
Negatívum:
Eddig egyetlen negatívuma van,de az nem kicsi: a legrövidebb teljes értékű mosás 72 perc.
Ez marha sok szerintem.
Van 15 perces program, ami viszont kevés ,hogy jól kimosson , illetve két rövidebb program : "kézi mosás" 34perc és gyapjú 51perc.
Azonban "kézi mosás"nál a max centrifuga 400, így utána be kell indítani egy centrifuga programot, gyapjú programon pedig max 1,5 kg-ot ír a használati és csak finoman "keveri és áztatja" a ruhát, ráadásul ott is max 800 as centrifuga van.
Nem értem miért nem lehetett belerakni egy 30-45perces mosás programot,vagy miért nem lehet az időn rövidíteni, ez így elég szívás.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
Ezt az EU-s dolgot én sem értem.
Van 15 perces program, azzal nincs gondja az EU-nak?
Egyébként én sem azt várom,hogy pikk-pakk kész legyen,csak mondjuk ne tartson tovább 40-50 percnél a gyors mosás.
Nagyon sok az a + fél óra ... ,de hát ez van."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
Ha a wc tartályból a csészébe futó csövet ki akarom venni, le kell engedni a tartályt vagy sem?
-
Surda-
őstag
válasz Andris837 #11895 üzenetére
Ez a "szarvasi a legjobb" kb olyan,mint mikor azt mondjuk a Lada a legjobb, elmegy tűzön vízen.
Hát nem.
Az eszpresszóhoz (30mp alatt, 9bar nyomáson kb 30ml kávé) köze sincs annak,amit készíteni lehet vele,de erről hosszabban a már linkelt kávé totyikban olvashattok.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz DeFranco #11898 üzenetére
Ez volt az én hozzáállásom is, amit te írsz, aztán elkezdtem foglalkozni a dologgal.
Ez nem sznobizmus, egyáltalán nem az.
Azért szokták annak tartani,mert nyilván egy jó kávé nem jön ki 500 forintból/ 250g és egy kávéfőző sem 10 ezer,hanem inkább minimum 30-40 használtan
De ettől ez még nem sznobizmus, mint ahogy azt sem tartjuk sznobizmusnak,ha valaki 200e-ért vesz sütőt, mosógépet, hűtőt, pedig van jó 70-80 ért is.
A németes, hosszú french press kávé persze más, szerintem az is klasszisokkal jobb,mint egy szarvasi palomával, pedig maga az eszköz 3000-.
Nem akarok nagyon belemenni,mert nem ez a totyik fő témája,de röviden az a baj a szarvasikkal és a kotyogósokkal is,hogy megégetik a kávét.
A víz forrása adja a nyomást,ami eleve zsákutca,hisz így megég a kávé, bőven elég lenne kb 94fok.
A megégett kávéknak viszont nem jön ki a valódi íze, mind egy keserű,égett cucc lesz.
Max az tűnik fel,ha valamelyik kv már tényleg ihatatlanul rossz.
Arról meg már nem is beszélnék mekkora különbség van egy hónapok óta ledarált, raktárban álló és egy pár napja,hete pörkölt, frissen őrölt kávé között.[ Szerkesztve ]
-
-
Surda-
őstag
Nemrég vettem egy Samsung mosógépet.
Kell valamit tennem,hogy sokáig bírja a strapát, ti karbantartjátok ezeket a gépeket valamilyen vízkőoldó, calgon stb tablettával pl?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
válasz PainKiller13 #12359 üzenetére
Nekem hasonló van,csak nem eco buble, a hosszú programok miatt nem szeretem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz PainKiller13 #12404 üzenetére
Nekünk előtte egy whirpool volt, ezeréves,de volt benne 40perc körüli program, itt meg 1óra 12 perc a leggyorsabb teljes értékű mosás.
Azért baromira nem mindegy,hogy 1,5 óra alatt mosol kettőt vagy két és fél órát zúg a gép.Szerintem az,hogy ezek csöndesek,max legenda.
Nem csöndes, vékony lemezekből is áll,nem tudom mitől lenne csöndes.
Pont olyan,mint a 10évvel ezelőtti gépünk volt, mintha felszállna egy repülő a fürdőszobában.
nekem még csöndes mosógépem nem volt, max azt tudom elképzelni,hogy a kétszer ennyibe kerülők motorja, vastagabb burkolata miatt csöndesebbek.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz fausto #12436 üzenetére
Náluk esetleg?
"dobborda" kifejezésre ad egy csomó találatot.
Csak tipp.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Régi pozsák nélküli elektrolux porszívónk helyett kéne valami új,mert agyamra megy,hogy ilyen nehézkes tisztítani.
Megoldották már ezt a mostaniakon vagy még itt is koszos lesz a fél lakás a filter tisztításakor?
Ajánlanátok egy jó porzsákosat 20ig ? Egy 50nm lakásba kéne.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
Megrendeltem a Sencor svc8-at, ugye porzsák jön hozzá,legalább 1db
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
Hasonlót vettem,esetleg érdemes utánajárni,hogy ennek milyen programjai vannak.
Árukeresőn van pár negatív vélemény,szerintem plusz garira érdemes áldozni."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
Az Árukereső vel valami nagyon nem stimmel. Pár hónapja írtam a vásárolt mosógépünkről...
Rá pár hétre visszanéztem,mert itt valaki rákérdezett, a hozzászólásom volt a leghasznosabbra értékelt, kiemelt helyen.
Mostanra már valahol a hozzászólások közepén van, nulla értékelése van az összes hozzászólásnak (természetesen az enyémnek is) és az általam adott 4 csillag 5-re változott[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest