Hirdetés
Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz
fatallerror #22487 üzenetére
Nem fake hidd el... 28 éves vagyok és az elmúlt 8 évemről ha azt mondom, hogy a pokol mélye volt, akkor pontosan fogalmazok. Nagyon sokat kaptam az élettől és a körülményeim nem engedhették meg, hogy barátnőm legyen. Beteg voltam és még mindíg nem jöttem helyre teljesen, de már szerencsére a végét járom. Egy csaj nem volt, akivel lehettem volna, nagyon hiányzott a szex évekig és igen... heti 10 rongyot (+utazás) költöttem nőre úgy, hogy a dobom nem fejlesztettem. Így van. Ha hosszú évekig nem tudsz nővel lenni a problémád miatt, akkor költesz rá egy idő után, hidd el...
Dunaújvárosba jártam főiskolára, utaztam eleget... A hölgyeket meg Fehérvártól Veszprémen, Várpalotán át, itt a környező kb 100km-en belül mindenfele látogattam. Nem voltam "helyhez kötött kocka" sem.
Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest