Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz
fatallerror #22487 üzenetére
Nem fake hidd el... 28 éves vagyok és az elmúlt 8 évemről ha azt mondom, hogy a pokol mélye volt, akkor pontosan fogalmazok. Nagyon sokat kaptam az élettől és a körülményeim nem engedhették meg, hogy barátnőm legyen. Beteg voltam és még mindíg nem jöttem helyre teljesen, de már szerencsére a végét járom. Egy csaj nem volt, akivel lehettem volna, nagyon hiányzott a szex évekig és igen... heti 10 rongyot (+utazás) költöttem nőre úgy, hogy a dobom nem fejlesztettem. Így van. Ha hosszú évekig nem tudsz nővel lenni a problémád miatt, akkor költesz rá egy idő után, hidd el...
Dunaújvárosba jártam főiskolára, utaztam eleget... A hölgyeket meg Fehérvártól Veszprémen, Várpalotán át, itt a környező kb 100km-en belül mindenfele látogattam. Nem voltam "helyhez kötött kocka" sem.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged