Hirdetés
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz xerobyte #165720 üzenetére
Mennyire valós a probléma egyébként? Én naivan úgy gondolom, hogy aki AVR-re csatlakozik HDMI-velaz a nappaliban konzolon játszik, ott meg jó ha 60FPS-t kihoznak a HW-ből. Legalábbis a legújabb hír amit olvastam, hogy a Fortnite megkapja a 4K/60FPS támogatást.
Nyílván nem én vagyok a célközönség, nekem a 1080p/60FPS minimum ami kell, direkt nem vettem 4K monitort, hogy csökkentsem a játékokhoz a HW követelményt.
-
Quetz
őstag
válasz xerobyte #165718 üzenetére
Az AVR-ekbe épített HDMI 2.1 chip problémája csak azokat érinti, akik 4k/120Hz videót akarnak kitolni az erősítő felé. Azokat is csak akkor, ha a forrás eszköz "Uncompressed" videó folyamot küld, mert a Denon/Marantz/Yamaha "Compressed" adatokat vár (A hiba minden más eszközt is érint, ami a Panasonic Solutions HDMI 2.1-es chipjét használja). A workaround, hogy a TV-be küldöd a jelet és onnan EARC-n keresztül vissza az erősítőbe.
Cserébe a 3700-nak van processzor üzemmódja, amikor minden pre-out kimenetet lekapcsolhatsz a beépített végfokokról, jelentősen javítva a hangminőséget.
Ez nem tartana vissza a vásárlástól, ha most kellene vegyek AVR-t.
-
alphamooncam
őstag
válasz xerobyte #163178 üzenetére
Láttad a közzétett diagrammot?!
Csak azért, mert 80-100Hz fölött nem akkora probléma elnyeletni az energiákat. A probléma az alatt kezdődik, és jellemzően pont itt alakulnak ki a rezonanciák, a kioltások és kiemelések.
Aztán ott van a skála, ami ugye 2dB.-es lépésekben mutatja az abszorpciót.
A Helmolz rezonátor deszkamodellem 28-55Hz között 4-6dB-elt tud.
Amire Neked kéne, arra ezek a jellemzően szálas elnyelők ebben a frekitartományban max 2dB-t(? még ezt is kétlem), 40 Hz alatt semmit sem tudnak csillapítani, ergo pénzkidobás. (40Hz alatt is van élet...)
Ha olyat akarsz, ami működik is, azt méretezni kell. Vagy keresel szakembert, vagy nekiállsz magad.
Kereskedelembe ilyet nem kapni sajnos, annak ellenére, hogy biztos lenne rá kereslet.[ Szerkesztve ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
VoidXs
nagyúr
válasz xerobyte #162939 üzenetére
A Corvinban nemrég (egy éven belül) volt egy audio frissítés, minden terem rendben van, de természetesen a Kordában van a legjobb felszerelés. A másik két kedvencem a Sugár és az IMAX.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-KP-
addikt
válasz xerobyte #162851 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Mindegyik abból él, hogy a nagy gyártók cuccait koppincsolja igazi kínai módra. Az egyik elkezdte másolni a nagy gyártók termékeit, a másik meg elkezdte másolni a másolót. Vicc. Viszont az igazsághoz hozzá tartozik, egy szivacs/kőzetgyapot alapú elnyelőn sok mindent elrontani nem lehet. Az igazi trükk, a diffúzoroknál és a basszuscsapdáknál van. Itt már jóval nagyobb a szórás. A másik gond, hogy annyira nem is feltétlenül olcsók. Sokszor ugyanannyiért, vagy majdnem annyiért nagy gyártók termékeit is meg lehet venni, amiről laboratóriumi mérések is vannak és az anyagminőség is finoman szólva más.
KR legalább nem adja elő magát szakembernek, kutyakozmetikus Robi meg hirtelen az lett. Sajnos süt az írásaiból, hogy nem ért hozzá. Van egy angol nyelvű csoport rengeteg taggal, és szakemberrel, még a nagy gyártók is képviseltetik magukat. Már ebben a csoportban is Robi írásain szörnyűlködtek, ugyanis csinált egy angol nyelvű oldalt is. A szöveg meg egy az egyben GiK koppintás. Ahogy "termékei" egy része is.
Mondom, sima gyapot alapú elnyelőt nyugodtan vehetsz tőlük, meg mást is, csak azért meg kell gondolni előtte és körül kell nézni máshol mennyi.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz xerobyte #162847 üzenetére
Az XPS-t diffúzornak gyártja amire jó csak egyszerűen nem szép mert ha nem gép nyomja adott formára hanem vágod ahogy ő is vágja akkor darabos lesz és morzsolódik. Plusz nagyon sérülékeny. A festéséről ne is beszéljünk. Amúgy fából szép minden ilyen.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Quetz
őstag
válasz xerobyte #162776 üzenetére
GIK acoustics ingyenes tanácsadással szolgál - https://gikacoustics.co.uk/acoustic-advice/
Master handbook of acoustics - minden le van írva, amire szükséged lehet, sőt még több is.
-
VoidXs
nagyúr
válasz xerobyte #162732 üzenetére
Igazából egyik sem mondható pofátlannak a többi AVR árazásához képest. De ezt még mindig csak mások tesztjei alapján mondom, lehet, hogy miután dolgoztam vele, kiderül, hogy semmit nem ér. :D
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
WaterWave
veterán
válasz xerobyte #162559 üzenetére
Nem lesz nagy újdonság.
Az is kérdéses, hogy mikor, talán szeptemberre.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
python1
veterán
válasz xerobyte #162487 üzenetére
Nálam is nappaliba lesz, de harmad akkora helyet fog így foglalni, mintha hangsugárzók lennének, igy kb 20cm lesz amit az előtétfal elfoglal a nappaliból, de az sem az egész falfelületen, hátul két oszlop lesz a plafonig, ahol a surroundok kapnak helyet, világítással akusztikai elemmel egyetemben. Kb nálam is ilyesmi lesz a mennyezet kialakítása, lesz egy 40cm-es álmennyezet körbe, ahol a kábelek fognak futni, és a világítás.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dorian
félisten
válasz xerobyte #162011 üzenetére
Nekem ezzel az a problèmám, hogy az UMIK-1 egy ismert mikrofon, ez meg biztos jò, de ki tudja milyen. Ill. van hozzá direkt kalibráciò, vagy adnak egy csomòt ès használd ami a leginkább közelìtő?
Tehátha a hozzá adott progit ùgysem használjuk, akkor mièrt is èri meg annyira?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz xerobyte #162013 üzenetére
Lényegében igen.
Azt hogy az UMIK1 mennyivel tud többet azt nem tudom megmondani. Ami még az XTZ mellett szólhat a kiegészítőkön kívül, hogy pl. sztereót vagy bármilyen analóg bemenetes cuccot tudsz vele mérni mert ugye kapsz egy külső "hangkártyát" amit az UMIK-hez nem.
Igazából elég jó vétel mindkettő, de ha az analóg kimenetes része nem érdekel akkor UMIK1.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz xerobyte #162011 üzenetére
Jó REW-hez, a saját programja elég fapad, de legalább könnyű használni. Azzal viszont nem tudsz mérni csak analóg bemeneten ami AVR-hez nem olyan jó, csak max arra hogy külön-külön megmérd a dobozokat full range-ben. Legalábbis nálam így volt. Az XTZ programjában nem lehet kimenetet választani, csak a sajáton küldi ki, HDMI-n nem. REW-ben patent.
[ Szerkesztve ]
-
ctrlaltdel13
őstag
-
BBéci
legenda
válasz xerobyte #160354 üzenetére
Már nem lehet kapni a Home Movie-nál?
"mozira lehet jobban járok, ha maradok a reflexnél, csak előre néző kivitelben"
Bocs, de ez hatalmas marhaság! Semmilyen esetben nem jobb a basszreflex. Természetesen vannak azok között is nagyon jó hangúak, de sokba kerülnek és az ugyanannyiért megvehető zárt garantáltan pontosabb, gyorsabb, feszesebb, részletezőbb.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kpykpy
tag
válasz xerobyte #153270 üzenetére
Bizonyos árszint felett a dinamika és egyebek azért már elvárás, én inkább a hang színezése miatt írtam.
hallgattam már egymás mellett denon és marantz házimozit dts koncert felvétellel és jó irányba színezi a hangot szerintem. nekem jobban tetszett. kérdés h milyen sokáig hallgatható és nem-e jobb hosszútávra egy nyugodt hangú denon.nekem már régóta denon 3808-am van és annyira megszerettem a hangját, h szerintem megtartom második rendszerhez..
én is a teszteket bújom, ahol tudok demozok mert én is új avr-t keresek (4k, atmos miatt). én a marantz 7013at néztem ki pár hete, de nem vettem meg. inkább picit ülök a dolgon, agyalok és kérdezősködök mert lehet inkább proci/vékfok párosba fogok beruházni.
Oh long Johnson...
-
-
WaterWave
veterán
válasz xerobyte #153085 üzenetére
7o12 vs 7o13.
Ugyanaz.
Ami módositás van, vagy lesz az a firmware-ben keresendo...Egyik a hangutasitás... kiadhatod hangban a bekapcsolást, a lejátszást a hangero szabályozást... sztem századlagos..
Másik a webes elérés, ami még kezdetleges... webről tudod szabályozni az avr funkcioit... kb kapsz egy belso ip cimet az avr-re és azzzal éred el... Ez is századlagos, mert én pl nagyon nem állitgatok rajta semmit. Egyszer kell jól belőni...
A harmadik az Imax Enhanced ami gyakorlatilag azt fogja tudni, hogy alul felül a filmnek a fekete sávját konkrétan levágja, és teljes képre teszi, gy nincs mozivászon feeling, hanem teljes képed van.
Ez mondjuk annyira nem rossz, de látnom kéne hogy vagy megragad és kell vagy sem.
Más változás nincs, ezért is van, hogy 8o13-as modellt a marantz nem hozott ki, mert amit a 7o13-as tud, azt firmware-el felprogramozták a 2o17-es 8o12-est.[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Dorian
félisten
válasz xerobyte #82278 üzenetére
A legfontosabb, hogy valós anyaggal (és olyannal, amit jól ismersz) tesztelj, ne valami szintetikus demóval.
Most hirtelen koncertre a Joe Bonamassa bécsi akusztikus koncert jut eszembe, filmnél nálam bevált ez a tesztlemez: Home Theater Demonstration Bluray v2.0 . 1080p DTS HD 5.1Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
zozy84
senior tag
válasz xerobyte #81975 üzenetére
Tudom, hogy kellene. De arra már első körben tuti nem jutna. Nem vagyok a használt cuccok híve de inkább veszek egy használt jobb erősítőt mint pl egy új Denon x500at. Hangfalból is inkább veszek egy jobb használtat, ha találok. Egy Wharfedale Diamond 8 5.0 60eft-ért jónak tűnik így első körben. Mennyi is lenne az a Denon? -
-
nagyúr
válasz xerobyte #81777 üzenetére
először mérjük be az erősítővel a szobaakusztikát, sokat segíthet, csupán ez a lépés- Aztán még mindig ott vannak a további trükkök, ablakok előtt elhúzott függönyök, terjedelmes szőnyeg a padlón, falakon hangszigetelő elemek... lényeg, hogy a nagy és kemény felületek csökkentése.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
őstag
válasz xerobyte #81700 üzenetére
Hosszas latolgatás után én is a tv fölé raktam a centert, méghozzá az ülőhelyzet felé döntve. Nem jó. Legalábbis nekem nem tetszik, nagyon felülről jön a hang, főleg beszédnél zavató. Szerintem fogadd meg azok tanácsát, akik az alul elhelyezést javasolják. Én nem fogadtam meg, te tanulj belőle Esetleg akkor lehet jó csak, ha annyira mélyen van a tv, hogy a center szinte fülmagasságba kerül felül is, de ezt nem hinném.
-
robi-k
őstag
válasz xerobyte #81696 üzenetére
Adott esetben a centert elhelyezheted a TV felett is egy megfelelő tartón, nálam is TV felett van elhelyezve, és nincs gondom a hangzással.
Kritikát megelőzve: elismerem, hogy pocsék az elrendezés (főleg mivel a hangdobozok hátsó porttal rendelkeznek), de ezen változtatni fogok új hangdobozok beszerzésével, amik gyakorlatilag semmit nem fognak hátra leadni, csak előre.
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz xerobyte #81683 üzenetére
Határozott javulás. Csak így tovább!
TV + center probléma:
Olcsóbb megoldás: TV falra (nem, nem gáz az a pici emelés) és nem kell félni a kiszakadástól, csak rendesen fel kell erősíteni azt a konzolt. Center maradhat a képen lévő zsekrényen és teszel alá Soundcare talpakat!
Drágább megoldás: veszel egy alacsony hifi állványt, arra pakolod az elektronikát és kicsit jobbra, vagy balra eltolva helyezed el, ahogy a mélyláda szempontjából jobb. Center alá meg center allvány (akár később tüskézve) középre helyezve, kicsit felfelé nézve. így akár a TV-t is tudod kicsit lejjebb tenni.
Akusztika:
Hát igen. a nagy üres felületek olyan galádak, hogy visszaverik a hangot. --> Akusztikai panelekkel csökkentened kell (első sorban az elsődleges visszaverődési pontokon) a visszhangokat.
Kanapét tényleg annyira hátra kell tolni? Ha közel van hozzá a hátfal, az nem olyan szerencsés. Inkább húzd előrébb, az a látószögnek is jót tenne + több közvetlen hangot hallanál a frontokból és a centerből.
Mögéd mehetne egy adag polc, vagy az a szekrény, amit szétkaptál előröl.Hátterek:
Igen, állványra jók lesznek (+ tüskézés), de a kanapét húzd előrébb és oda irányítsd majd őket. Amúgy a 90 fokkal sem lesz probléma, ha a hátfal nem lenne olyan közel.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
dunkel
őstag
válasz xerobyte #73588 üzenetére
A tv konzolra helyezése jó ötlet, jobban fog kinézni úgy az biztos. Ha csak a hang miatt változtatnál, azért próbáld ki, hogy oda rakod a centert az új helyére (TV alá) és mit hallasz és mennyire lesz magasan a tv.
A frontok tologatása rád van bízva, neked kell megtalálni azt a pozíciót ahogy a legjobban tetszik. A mozis falon a TV és hangsugárzók mögötti részt jó esetben el lehet felejteni. Azokba a szekrényekbe olyan dolgokat pakolj amik évente egyszer (se) kellenek és akkor az adottságokhoz képest legjobb helyre tudod rakni a cuccot.
Vagy eltünteted a szekrénysort és csinálsz mozis falat. Volt már rá példa(#73603) Ursache
Nem a faldöngetős fajta, de ez a szett egy nagyon jó vétel.[link][ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
A center elhelyezésére kaptál javaslatot, azokat szerintem első körben érdemes lenne betartani. Viszont a sarkokkal, az üvegtáblás ajtóval kéne valamit kezdeni, mert ott túl sok a sima felület ( a szekrény felülete is közrejátszik ). Ez az egyetlen elhelyezés az amely használható a helyiségben? Pl elforgatás mennyire játszana közre?
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Csabroncka
addikt
A centert valahogy mindenképpen meg kellene oldanod, hogy a kép alá kerüljön! Az nem számít, hogy a frontok nem szimmetrikusak elvileg az akusztikus kalibráció ezt kiigazítja a hallgatási pozícióban!
De a nálam jóval tapasztaltabbak többet tudnak segíteni remélhetőleg!
"in medias res"
-
DrJános
aktív tag
válasz xerobyte #61236 üzenetére
Kösz, tényleg jó választás volt. Volt róla egy jó írás.
Én is gratulálok, a végleges cumóhoz.
Az elhelyezés az úgy történt, hogy a frontok a szekrény két oldalánál foglalnak helyet, a center pont középen
a hátsóknak még nincs meg a végleges helye mert a fali polc/tartó még nem készült el.Jelenleg 2 szék szolgál állványként. Tudom, van érzékem az ilyen lehetetlen megoldásokhoz.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
BBéci
legenda
válasz xerobyte #60908 üzenetére
Ha DALI Lektor 6 lett volna a meghajtott hangdoboz, alighanem sokkal nagyobb különbséget hallasz. Az AVO teszt során IKON2 és Quadral Aurum voltak az SR6005-höz kötve, azokkal meg tudta mutatni, mire képes.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ithomas
őstag
-
greike
tag
válasz xerobyte #60789 üzenetére
Marantz sr 5004 tudtam Pioneer vsx 1018 összehasonlítani.Szerintem mozin a Marantz mindenben jobb:részletesség,dinamika,tér stb...! Ha hallottál sztereó erősítőt akkor szinte semelyik házimozi erősítő nem fog tetszeni zenén(persze vannak kivételek)! Én nagyon megvoltam elégedve a Marantzom sztereó hangjával egészen addig amíg nem hallottam egy sztereó láncot.Azóta inkább hanyagolom a 2.0. Azért a Piohoz képest bőven jobb sztereón a Marantz!Amiket linkeltem biztos szépen muzsikálnak(Marantz 8002,Denon avr3808,Nad T757)
-
t-bali3
senior tag
válasz xerobyte #60772 üzenetére
Ha a Piot újonnan vetted, akkor tuti bukni fogsz rajta. Szerintem ha már beleugrottál használd egy darabig ismerd ki rendesen, tök felesleges kapkodni. Utána a hangfal lesz baj megint...
Kb Liszinek is ezt irtam, hogy ne kapkodja el a hangfal vásárlást. Most megint cserélésen töri a fejét.
-
TCr
veterán
-
DrJános
aktív tag
válasz xerobyte #58559 üzenetére
Köszi a választ.
Ok hátsónak 2,5
center és front 4 vagy oda is elég a 2,5? Amúgy te milyet vettél? (ha publikus)HDMI-n jelenleg csak a hang menne az erősítőbe és a képet továbbra is a vga szolgáltatná neki (kivétel ha az erősítőt a TV beltérijével kötném össze ekkor lehet, hogy a monitort is rákötöm majd, de ezt még nem tisztáztam le magamba.)
Tudom, hogy a távcsövet azért ajánlották mert kicsi a monitorom, de gépezésnél már lehet, hogy zavarna egy nagyobb
Az előbb össze adtam, hogy kb mennyibe lenne az egész. Hát igen valószínű, hogy Denon AVR-X2000 nem fog játszani a buliban nélküle is sokkal több mint amire én először számítottam.
Lehet, hogy a végére Wharfedale Crystal 3 lesz belőle.Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Dorian
félisten
válasz xerobyte #58559 üzenetére
Csak annyi, h a kábel minősége nem attól függ, h milyen vastag.
kp59:
Amíg féláron lehet használt erősítőkhöz hozzá jutni használtan, addig nem sok értelme van gari miatt újat venni. Csak ha minden 2. bedöglik 1éven belül, de ez messze em így van[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
zolaas
senior tag
válasz xerobyte #57700 üzenetére
Ez igen...fel is cipeli gondolom a 10.-re...még jó hogy a benzinbe be kell szállni. Én az egészet kifizettetném. Lehet én értem félre a gondolatodat, de ehhez már pofa kell. ( Már hogy ez nem természetes számodra/tokra) Elnézést, de az ilyesmi dolgok kicsit felpaprikáznak.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Cseneles
őstag
válasz xerobyte #57631 üzenetére
Nekem is Pioneer igaz csak VSX421-K van! Kérdésedre a válasz illetve tanács várj az erősítő cserével Nekem 2 szett et is hajtott ez az erősítő, semmi gond vele várni kell az új hangfalaknál legalább 100órát szoktak javasolni,hogy megjöjjön a hangjuk A másik nagyon fontos az elhelyezés, figyeld az ábrát
Mivel a tiéd egy közel 1m magas hangfal illene legalább 80cm -el elhúzni a faltól
Sub vásárlása esetén ha használtan tudsz találni valahol Wharfeadel Diamond MX10-est tudom ajánlani! Szép dinamikus pontos és van bent erő is bőven ami akár 40nm is simán kiszolgál persze mindenki füle mást szeret[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
törölt tag
-
-
Oldfighter
senior tag
válasz xerobyte #57472 üzenetére
A te hozzáállásod alatt azt értettem, hogy máris eladnád. Okés, ezt közben pontosítottad, igényfelmérést tartasz. De ha most a visszalépésen gondolkodsz, azzal szerintem porul fogsz járni a minőség terén. Légy türelmes, gyűjtögess a többi hozzávallóhoz, de vissza innen már ne lépj.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Mikrotik routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest