- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Igen Aria cc900. Szépen megmutatja a hangsáv részleteit de emellett nem harsány. Az Aria magasai nem az az arcba tolósak, kicsit olyan mintha térben mélyebbről szólna. Az én akusztikámhoz és fülemhez pont passzol. Ugyanakkor a karaktere miatt sötétebb tónusú erősítő nem jó hozzá. Ezért sem tetszett Arcammal. Marantzal sokkal jobb. Illetve Audia FL is nagyon passzol hozzá.
megjegyzem első körben egy Lindemann streamerrel próbálkoztam de azzal nekem túl száraz volt a hang, így elálltam tőle. Ezután találtam a Hegel dac-ot ami megint nagyon sokat dobott. Baromi szellős, teres, kellemes hangja van, ez sem tolja túl a magasokat fényes irányba.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic