- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Elmondom mi lett és most van az, hogy fogom a fejem nem kicsit.
Mint írtam, vettem egy Audioquest Forrest HDMI kábelt (új, legújabb verzió), hogy azt használom majd az ARC-hoz. Fel sem merült bennem, hogy a kábellel van probléma, ez volt az első, amit bedugtam.
Olvasva itt a hozzászólásokat, rájöttem, hogy van itthon egy HAMA HDMI kábelem, ami nem új, de szerintem ugyanaz, mint amit linkeltetek.
Végső elkeseredésemben bedugtam... nem írnám le, hogy mit mondtam, mert a tv azonnal felismerte, az erősítőt aktiváltam és minden tökéletesen működik, megy az ARC. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az Audioquest ezt nem tudja, főleg, hogy szándékosan ilyet kértem, elmondtam, hogy erre használnám... Hétfőn azt hiszem felhívom őket, hogy ez így nem frankó és tegyék a kábelt ahová akarják.
Még egyszer köszönöm mindenkinek, végül egy banális dolog volt a hiba, amit pont fixre vettem.
Ja, azért kipróbáltam az erősítőt nagy felbontású filmmel meg hanggal, nem kis különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Steam topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged