Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok! Ma raktam össze az új házimozit. Focal 5.1.2+ deonon 2700H. Hát nagyon más ez mint a régi. Az első gondom az lenne hogy nem szól csak stereoban. A hangszorok csatlakoztatva vannak kalibráltam szóval az ok. A régi rendszernél úgy működött hogy az erösitőn lehetett váltani pl stereo dolby stb mód között,de itt nincs ilyen. Azt vettem észre hogy a tv lehet állítani a hangot ha ajánlj fel lehetöséget. Pl simán pl tv2 nézve csak stereo lehetöség van. Usb már volt dolby is. Ez így normális? Úgy értem hogy a tv kell állítani? Ha pl csak simán a tv nézem itt nincs lehetőség arra hogy úgymond áll térhatás legyen és minden sugárzó szóljon? A réginél volt ílyen mód az erősitőn. Mivel tesztelik a hangot? Usb demo? Vagy youtube? Vettem egy x96 os is de az másik topik lesz az se megy csak stereoba. Jó sok minden változott ezek szerint az elmúlt évek alatt mert nagyon furcsa nekem most így ez a házi mozi de hátha sikerül normálisan minden beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest