Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ERPY

őstag

válasz BBéci #48906 üzenetére

" Ha nálad akkora a különbség, akkor az Atmos előtti rendszerben szinte biztosan hibák, hiányosságok voltak. "

Lehet, de ugyanaz volt előtte is, mert megvettem a Denon erősítőt, hallgattam 1-2 hétig nagy megelégedéssel, tesztelgettem, majd jött a 2 felső sugárzó. Nem kevés anyagot gyűjtöttem, szóval nem csak 1-2 filmről beszélek. Azt viszont nem értem, hogy valami hogy szólhat ugyanúgy, ha nem tartalmazza azt az elemet, amitől pont többnek kellene lennie? Ez kb. olyan, hogy egy zseblámpával is ugyanúgy látok, mint ha fel lenne kapcsolva a villany. Ott az Oblivion, a Fegyvertelen katona, az Alita, a Gravitáció, a Jurassic World, Ready Player One, és sorolhatnám hogy mennyivel másabb a fentről jövő hangokkal az összhatás, a mozizás élménye. Többet kell hogy nyújtson, mint az alap 5.1. Ha pedig erre van valakinek lehetősége, én azt mondom próbálja ki, nem veszít vele semmit. De hogy XY azt mondja hogy ne, akkor azt ne, kijelentjük hogy ne. Tudom hogy nagy név vagy itt a fórumon, én csak olvasok és szinte sosem írok, és elismerem a szó szerinti óriási nagy tudásod, hozzá értésed, tapasztalataidat, de hogy csak mert neked valami nem jön be akkor az másnak sem lehet jó, az nem helyén való. Rengeteg külföldi fórumot, teszteket, cikkeket olvastam az atmosról, és mindenhol csak pozitív dolgokkal találkoztam. Ezért is szerettem volna magamnak egy ilyen erősítőt, amivel nagyon meg is vagyok elégedve. Szóval, számomra rengeteget nyújt az atmos hangzás, és most már egyre több sorozat is atmos hangsávval jön ki, filmek meg szinte mind. Ha nem hozna semmit, nem tudom miért erőltetnék.

Új hozzászólás Aktív témák