Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
MasterHUn #8444 üzenetére
Ha elég az egy-CPU-s teljesítmény(szerintem bőven), akkor elég kezdeni a Noctua-val, de a táp-ventit mindenképpen cserélném kicsit kisebb teljesítményű, de sokkal halkabb változatra.
Csendben megjegyezve: kis kereséssel lehet szembejönne egy előtét-ellenállásos(-diódás ? , -...) megoldás, amivel az eredeti ventik ebben a felhasználásban nem szükséges teljesítményét el lehet vonni.
Ez csak ötlet szint, ha én csinálnám, utána néznék, nagy kockázata nincs, a Noctua-k (emlékeim szerint) nem olcsók!
Elsőnek vagy csak kettő, vagy a venti-hekkelés!Szerintem ilyen témájú IT-s oldalakon, vagy hobbi-elektronikás irányba gyorsan szembe jön a fordulatszám(teljesítmény) csökkentés több módja is, amik bizony azonnal felezik-harmadolják a zajt, !
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest